Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmare: „Ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea”

Culiţă Sterp a oferit noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Artistul a avut parte de un eveniment neplăcut la ultima cântare. O femeie care îl invitase să cânte a pornit o întreagă ceartă, iar imaginile au ajuns rapid virale în mediul online.
Alina Costache
09 nov. 2022, 12:07
Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmare:
Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid

Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Cântăreţul spune că a fost deranjat de atitudinea doamnei și de comportamentul pe care l-a avut când a dat buzna în sala de evenimente din aceeași clădire, acolo unde artistul mersese să cânte în pauză. Vedeta spune că femeia a adresat mai multe injurii la adresa invitaților, până când el a cerut să îi fie oprit microfonul.

Citeşte şi: Video! Scandalul lui Culiță Sterp continuă! O jignește și o amenință pe femeia care l-a angajat la botez! „O mahalagioaică, îl ține și pe bărbat-su în lesă!”

Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid

Doamna aceea ne-a chemat acolo de sâmbăta. Noi în mod normal trebuia să cântăm sâmbăta la un botez și pe parcurs a modificat și a zis să venim de joi că vrea să fie 100% sigură că noi suntem acolo și că e tot ok. Asta înainte să cumpere biletele de avion. A zis că vrea să știe sigur că suntem acolo având în vedere că mai erau întârzieri la avioane și să ajungem la timp la botez. 

Am anulat o cântare pentru ea, după ce am stabilit să venim joi. Ne-am dus înainte cu două zile. Acum, dacă mă chemi acolo cu 2 zile înainte, logic că îmi mai iau și eu o cântare acolo, aici vorbesc de cântare de la club pe care am avut-o vineri. Nu i-a convenit, am avut discuții că de ce luăm cântarea pe banii ei.

Sâmbătă ne-am dus să cântăm acolo, am cântat undeva la trei ore, foarte mult, am făcut vreo trei programe. Apoi, la pauză ne-am dus jos să cântăm o jumătate de oră, dar cum s-a văzut și pe filmare nu am apucat să cântăm 10 – 15 minute că a venit doamna foarte foarte nervoasă, îi ia microfonul la băiatul cu vocea a doua și a început să înjure oamenii la microfon.

Asta nu se mai aude pe filmare, dar ea vorbea foarte urât pe filmare, a amenințat că sună la Poliție și când i-am cerut la băiatul de la stație să-i oprească microfonul l-a luat și l-a aruncat în aer și a plecat de acolo.

Noi ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea, dar a început că ea nu ne mai plătește, nu ne mai dă banii, să plecăm că ne anulează și biletele de avion și camerele la hotel. Ea căuta răzbunare„, a mărturisit Culiță Sterp, pentru Wowbiz.ro.

Culiță Sterp a mai mărturisit că a fost foarte greu pentru colegii săi să revină în sala în care avea loc botezul la care fuseseră chemați să își ia instrumentele. „Foarte greu am recuperat aparatura pentru că doamna nu mai lăsa băieții să meargă să își ia instrumentele și orgile și microfoanele. Ne cerea să ieșim afară, băieții i-au explicat că vor să își ia instrumentele și abia i-a lăsat să își ia lucrurile.

I-a amenințat că ea cheamă poliția, nu a vrut să îi lase să ia nimic. Până la urmă au reușit băieții să intre și să își ia lucrurile pe care le aveau de luat. Ne-a făcut cu ou și cu oțet. Ea nu mai avea chef de botezul ei, ea era pusă pe scandal. Așa ceva în viața mea nu am întâlnit„, a mai declarat Culiță Sterp.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
De necrezut! Cât costă un șnițel de pui cu piure de cartofi, la 'împinge tava' în Eforie Nord
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Peste 37.500 de candidați s-au înscris la concursul național de ocupare a posturilor didactice
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'