Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în culmea fericirii. Ce frumos au dat vestea!

Culiţă Sterp şi Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Au împreună un băieţel şi sunt foarte fericiţi. Aflaţi în vacanţă în Austria, aceştia au împărtăşit cu prietenii virtuali un moment emoţionant.
Alina Costache
25 oct. 2024, 12:04
Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în culmea fericirii. Ce frumos au dat vestea!
Culiţă Sterp şi Daniela Iliescu, în culmea fericirii

Culiţă Sterp si Daniela Iliescu sunt în culmea fericirii. Aceştia se află împreună cu fiul lor, Milan, în vacanţă în Austria. Daniela Iliescu i-a făcut iubitului ei o surpriză emoţionantă de ziua lui.

Culiţă Sterp, momente emoţionante de ziua lui

Cântăreţul a făcut 32 de ani chiar în timpul vacanţei din Austria. De ziua sa, artistul a sărbătorit într-un restaurant alături de familia sa. Daniela Iliescu a pus la cale o surpriză pentru cel care o face fericită în fiecare zi. A vorbit cu ospătarii, iar la 12 noaptea au stins luminile şi au adus o felie de tort cu o artifică.

Citeşte şi De ce au lipsit Culiță Sterp și Daniela de la nunta Denisei cu Iancu. Cum a explicat artistul absența de la evenimentul important

Artistul a rămas fără cuvinte.

„La mulţi ani, iubirea mea şi sufletul meu! Să fii mereu fericit şi să îţi dea Dumnezeu după sufletul tău bun. Te iubesc din toată inima!” este declaraţia pe care Daniela i-a făcut-o artistului.

Culiţă şi Daniela se cunosc de când erau în liceu. Cei doi au fost în aceeaşi clasă. Artistul o plăcea pe Daniela încă de atunci, însă aceasta nu s-a lăsat convinsă uşor.

„M-am întâlnit cu Ileana, cumnata mea. Ne-am dus, parcă, la munte și așa am început eu să vorbesc din nou cu Culiță. El îmi scrisese atunci, îmi răspunsese la un story. Eu l-am luat la mișto și, după, am început să mai vorbim și așa, cumva, începea să se contureze ceva”, a povestea la un moment dat Daniela Iliescu.

Citeşte şi Culiță Sterp rupe tăcerea despre neînțelegerile dintre mama Geta și Daniela Iliescu: „Din respect pentru mine, vă rog!”

 

DailyBusiness
Cresc spectaculos. Depozitele eligibile garantate din România explodează cu 103% în trimestrul III!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Zodiac chinezesc pentru luni, 28 octombrie 2024. Taurul începe un nou capitol din viața lui
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de locuințe. Ce trebuie să facă toți cei care au casă la curte
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Revoluție în transportul feroviar: primul tren Alstom Coradia transformă călătoriile București-Brașov începând cu 15 noiembrie!
Adevarul
Îngrijorări în Iran, după ce Israelul a distrus instalații de producție a rachetelor și a dezactivat sisteme cheie de apărare antiaeriană
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Documentul esențial pentru șoferi. Fără el nu pot merge în aceste zone
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Ce au pregătit Mama Geta și fetele sale pentru nunta lui Iancu Sterp. Au scos ceaunul în curte și s-au apucat de treabă
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă Codul Rutier! Noua regulă se aplică de astăzi, 27 octombrie
StirileBZI
Factură mai mare la energie electrică! Se aplică de luna aceasta
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Israelul confirmă lovituri aeriene asupra Iranului, declarându-le „precise şi puternice”
MediaFlux
CUTREMUR în POLITICĂ! CINE AJUNGE în TURUL 2 la PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia