Cum a fost fotografiată Andreea Marin în Bali. Niciodată nu ai văzut-o în astfel de ipostaze

Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, şi-au luat o binemeritată vacanţă şi au ales ca destinaţie Bali, un loc unde toată lumea trăieşte o experienţă, care le schimbă vieţile. Vedeta a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare, din timpul unei şedinţe de yoga.
Romania TV
09 ian. 2020, 09:01
Cum a fost fotografiată Andreea Marin în Bali. Niciodată nu ai văzut-o în astfel de ipostaze

„Zâna surprizelor” a rămas plăcut impresionată de această experienţă, pe care o trăieşte în Indonezia şi a împărtăşit fanilor câteva lucruri extraordinare care i s-au întâmplat, printre care şi o dietă naturală, care a ajutat-o foarte mult.

O experienta extraordinara trăită azi, în Bali, și știți ca nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place sa exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibila am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici în cuvinte! Pacea deplina, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste.

Ne trezim fără ceas între 5 si 6 dimineața, odată cu gâzele, cu cocoșii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce și-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii uriașe și susurul râului ce-i răcorește rădăcinile.

Citeşte şi: Dan Bittman i-a făcut curte Andreei Marin. Cum a fost refuzat solistul de la Holograf

La 8, incepem ziua cu yoga, dar azi am ales sa începem la 7 cu o noua încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga. În scurt timp, imaginile filmate care surprind sentimentul de zbor trăit în aceasta dimineață vor putea fi văzute pe Story. Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup si suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritul. Am văzut un documentar de curând relevant („Forks over Knives” pe Netflix, e istoria doctorului care stă la baza cartii „Studiul China”, exista în librării în română și v-o recomand cu căldură).

Filmul mi-a aprofundat cunoștințe temeinice și m-a determinat sa îmi schimb obiceiurile alimentare greșite, după un decembrie în care, asumat, m-am bucurat de tot ce e mai gustos în bucătăria noastră tradițională, mai ales de sărbători.

Eram obosita după un an în care am muncit mult și mi-am dorit să nu mai pun presiune pe mine, să mă bucur de un timp fără restricții, știind însă diferența dintre „excepție” și „exces”. Pe termen scurt, e admisibil, dar nu pe termen lung, pentru balanța corectă a sănătății noastre.

Citeşte şi: IMAGINI INCENDIARE cu Andreea Marin. Incredibil cum s-a filmat după ce a ieşit de la duş FOTO

Dieta naturală de aici m-a ajutat mult: am renunțat la carne fără probleme, la pâine, am redus carbohidrații și dulciurile (fructele parfumate de aici sunt un univers culinar fascinant oricum). M-am întors la… mine însămi! Payangan, Bali, Indonesia„,  a scris Andreea Marin pe reţelele de socializare.

Se pregătește să devină mămică din nou

Andreea Marin își dorește să mai aibă încă un copil și este convinsă că acest lucru se va întâmpla curând. Vedeta aspira la o nouă sarcină, pe cale naturală și elimină pentru moment adopția.

Fosta prezentatoare tv are o relație ce durează de trei ani, alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu fericit și privesc viitorul cu speranță. Ei nu sunt căsătoriți, dar asta nu îi impiedică să se gândească la un viitor împreună și la o familie mai numeroasă. Iubitul Andreei se înțelege de minune și cu Violeta, fetița pe care vedeta o are din mariajul cu Ștefan Bănică.

Citeşte şi: Dezvăluire intimă făcută de Andreea Marin. „Uneori durează ore în şir!”

Noul membru al familiei este dorit de toată lumea, chiar și de Violeta, cu atât mai mult de Adrian. „Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Mașina care ar putea concura serios cu Dacia Spring. E mult mai ieftină, iar designul ei generează mare interes în Europa deja
Capital.ro
Simona Halep, anunț FINAL la 33 de ani: Ăsta e planul acum!
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Rețetă de bulion cu roșii și ardei. Îl poți folosi la prepararea ciorbelor și a sosurilor pentru paste
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Alertă în Tulcea după un nou atac cu drone la granița Ucrainei cu România. Autoritățile au emis mesaje RO-Alert
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
România plânge și acum! A fost cea mai elegantă doamnă a muzicii românești. A murit prea devreme
StirileBZI
Acești pensionari vor primi 100 de lei în plus din octombrie! În ce condiții se aplică majorarea
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Robinul de mare: pește cu membre deosebite care detectează prada prin gust
MediaFlux
RĂZBOI NUCLEAR în EUROPA! RUSIA a ANUNȚAT CLAR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore