Cum a fost prima întâlnire dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman: „Inițial m-a refuzat, după ce am chemat-o la mine acasă, la o cină romantică”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, însă nu mulți știu cum a început povestea lor de dragoste.
Alina Costache
03 iul. 2023, 17:31
Cum a fost prima întâlnire dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman:

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au întâlnit prima dată în 2019, când ea dădea casting pentru serialul „Fructul Oprit’, de la Antena 1. La început cei doi au fost doar colegi, fiecare fiind implicat într-o altă relație. Ulterior au devenit prieteni, iar în cele din urmă prietenia s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii despre noul iubit. Vedeta a fost deja cerută în căsătorie: „Dumnezeu îţi dă mereu după suflet”

„Noi ne-am cunoscut în 2019, când eu am dat casting pentru personajul din „Fructul Oprit, am avut proba de casting chiar cu Vlad. Am filmat împreună în serial, apoi ne-am reîntâlnit la repetițiile pentru „Adela. Până în vara anului trecut, nu a fost niciodată între noi mai mult decât colegialitate și apoi prietenie. Lucrurile s-au schimbat la un moment dat, pe parcurs, și, odată ce Vlad a făcut primul pas, de acolo parcursul a fost unul foarte dinamic, dar uite că s-a ajuns să avem o relație de un an și ceva deja”, a povestit Oana Moșneagu.

Cine a făcut primul pas

„Eu am făcut primul pas. Țin minte că, inițial, m-a refuzat după ce am chemat-o la mine acasă, la o cină romantică pregătită de mine. Am înțeles motivele refuzului, dar… na… a durut. O perioadă, țin minte, au fost mai reci interacțiunile noastre până într-un moment… când s-a întâmplat. S-a întâmplat primul sărut, și de acolo lucrurile au mers organic”.

Citește și Cristina Cioran rupe tăcerea despre împăcarea cu Alex Dobrescu: „El își dorește asta. Om vedea. Relația noastră e foarte bună”

Întrebată cum a fost la prima întâlnire, Oana Moșneagu a explicat că „nu știu dacă am avut o primă întâlnire romantică, nu îmi amintesc să fi fost, pentru că noi ne-am apropiat treptat, în contextul în care ieșeam cu Mara, cu Alex, prietenii și colegii noștri din serial. Nu a fost un moment clar în care Vlad să mă invite la o întâlnire și eu să zic „da. Am început, după ceva timp, să comunicăm și separat, nu numai în contextul grupului, și de acolo s-au legat lucrurile ușor, ușor. Chiar nu am avut parcursul clasic al unui început de relație”.

De ce surprize are parte Oana Moșneagu

„Vlad e genul de iubit genial, hihi! Cred că sunt o fată foarte norocoasă, uneori simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap când ne-a adus împreună. Cred că iubirea se învață și Vlad este atât de generos, de bun și de blând, încât aș fi o mare fraieră să rămân repetentă la acest capitol cu un așa partener.

Da, îmi face surprize romantice, al căror mare fan nu am crezut că sunt până să am parte de ele, și ultima a fost următoarea: după avanpremiera spectacolului pe care îl joc alături de Mara, Anca Sigartău, Duanev și Daniel Nuță, avanpremieră la care Vlad nu a putut ajunge, mă aștepta acasă cu cada plină de spumă, lumânări aprinse, un „culcuș improvizat din perne și pături, pe covorul din sufragerie, în mijlocul căruia erau un platou de sushi și două pahare cu vin. M-am simțit specială și iubită, și așa mă face să mă simt în multe momente.

Eu nu excelez la capitolul surprize, în schimb niciodată nu îi fac un cadou fără să construiesc o poveste în jurul lui sau fără să îl pun într-un context care să îl surprindă la maximum”, a spus Oana.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 29 iulie 2024, produsele care au rupt norma printre români. Se vor vinde repejor
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce a vurt Ceaușescu să plătească integral datoria externă. Cum a intrat România în foamete
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Incendiu de vegetație pe Autostrada Soarelui blochează traficul rutier și feroviar
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!