Cum a petrecut Revelionul Irinel Columbeanu. Obiectele de lux de care nu se desparte nici la azil

Fostul milionar român a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni după ce și-a pierdut toată averea, Gigi Becali și Mitică Dragomir au refuzat să îl ajute financiar, iar acum a primit o veste proastă și din partea Irinei. Cu toate acestea, fostul afacerist de la Izvorani recunoaşte că îi place să fie la modă şi încă poartă cu plăcere toate aceste branduri de lux.
Alina Costache
02 ian. 2024, 08:55
Cum a petrecut Revelionul Irinel Columbeanu. Obiectele de lux de care nu se desparte nici la azil

Viața lui Irinel Columbeanu a luat o întorsătură neașteptată în ultimii ani! Vila de lux în care locuia la Izvorani, mașinile cu mulți cai putere pe care le conducea, hainele de firmă pe care le purta, dar și domnișoarele tinere cu care se afișa la braț de fiecare dată acum… sunt o amintire. Pentru că acum Iri, de trei luni, a ajuns să stea într-un azil de bătrâni din Ghermănești, unde și-a dus ultima perioadă din viață și tatăl său, dar și Zina Dumitrescu.

Irinel Columbeanu a avut anul acesta un Revelion atipic. Fostul milionar de la Izvorani nu a mai fost înconjurat de domnițele pe care le avea, în trecut, lângă el, când avea cardul plin, ci de Livius Ionescu, care îl susține necondiționat, scrie Click.
Suferință de Revelion pentru Irinel Columbeanu. Mesajul primit de la Irinuca l-a dărâmat pe fostul milionar

Cum arată camera de azil a lui Irinel Columbeanu

Deja sunt câteva luni bune de când viața trecută și actuală a fostului milionar de la Izvorani este întoarsă pe toate părțile, în timp ce populația s-a împărțit în două tabere – cei care dau dovadă de empatie versus cei care îl acuză pe Irinel că nu a știut să-și asigure bătrânețea. Acum, acesta trăiește din mila prietenilor și din donații, pentru că pensia mică, în jur de 2000 de lei, pe care o primește nu-i poate plăti șederea la cămin, care ajunge între 3000 și 4000 de lei. Chiar dacă locuiește într-o cameră modestă, Irinel Columbeanu nu s-a despărțit de hainele și gențile de brand.

EXCLUSIV Cum arată camera de la azilul din Ghermăneşti în care locuieşte Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu a renunţat la ţinutele extravagante

Recent, România TV a dat publicității imagini din camera de azil a lui Irinel Columbeanu, care, desigur, nu se poate compara nicicum cu luxul în care a trăit fostul milionar la Izvorani. Totuși, acesta pare mulțumit de condițiile în care locuiește, chiar dacă singurele lucruri care-i mai aduc aminte de viața trecută sunt gențile și încălțămintea Louis Vuitton, dar și alte haine de brand.

Reguli stricte la azilul unde stă Irinel Columbeanu. Fostul afacerist pleacă zilnic la întâlniri cu prietenii: „La noi nu e hotel, Irinel iese pe semnătura însoțitorului”

În cameră, la vedere, tronează și cadoul din partea fiicei sale, Irina, un premiu pentru „cel mai bun tată’.

„Stau foarte confortabil în această cameră. Altădată eram înconjurat de oameni, mai ales de «oamene». Dar nu le invit pe aici, prefer să mă duc eu la ele […] Această pereche de adidaşi îndrăzneţi i-am încălţat prima dată la Paris. Am fost cu Monica şi când am ieșit de la hotel – stăteam la Plaza Athénée – a venit o doamnă la mine să mă felicite că port aceşti adidaşi atât de înfloraţi. Hainele de firmă din garderobă încă le port, mai ales dacă mă apără de frig’, a povestit Irinel Columbeanu în interviul exclusiv acordat lui Marius Niţă.

„Dacă investeam 100 de lei în acțiuni la bursă, la fiecare întâlnire cu o fată frumoasă și la fiecare șampanie scumpă băută prin cupluri, nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră închiriată și acum instituționalizat”

Irinel Columbeanu apare într-o reclamă pentru a face rost de bani pentru azil

Chiar dacă duce azi o viață greu de imaginat cândva, spiritul de afacerist nu l-a părăsit pe Irinel Columbeanu, care încearcă să-și mai suplimenteze veniturile pentru a-și plăti azilul. Astfel, fostul milionar de la Izvorani a ajuns să joace într-o reclamă, spunându-și povestea de viață într-un clip video de doar câteva secunde. Columbeanu a acceptat de curând să apară într-o reclamă ce promovează o societate de servicii de investiții financiare, cu sediul în Arad. Fostul milionar se declară un antiexemplu pentru internauți și le recomandă acestora să investească banii în loc să îi risipească.

Suferință de Revelion pentru Irinel Columbeanu. Mesajul primit de la Irinuca l-a dărâmat pe fostul milionar

„Dacă investeam 100 de lei în acțiuni la bursă, la fiecare întâlnire cu o fată frumoasă și la fiecare șampanie scumpă băută prin cupluri, nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră închiriată și acum instituționalizat. Vă întrebați de ce sunt într-o reclamă. Influencerii pot fi și antiexemple.

De obicei, un influencer are un mesaj faceți ca mine. Cumpărați crema asta, mașina asta, vacanța asta. La mine sfatul este nu cheltuiți ca mine, ci investiți în acțiuni. România este încă jos la capitolul investiții, iar acțiunile BVB sunt mină de aur. Dacă știi să investești din timp, consecvent și alături de un broker bun„, este mesajul din reclama cu Irinel Columbeanu.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'