Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 13 kilograme. „Zâna Surprizelor” nu are de gând să se oprească aici: „Îmi doresc să ajung ca în liceu”

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezențe din showbizul românesc, arată într-o formă de zile mari, după ce a slăbit 13 kilograme.
Alina Costache
22 sept. 2023, 23:37
Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 13 kilograme. „Zâna Surprizelor” nu are de gând să se oprească aici: „Îmi doresc să ajung ca în liceu”
Cum se menține în formă Andreea Marin la 49 de ani

Chiar și la 49 de ani, Andreea Marin se menține în formă, stârnind extrem de multă admirație datorită felului în care reușește sp-și mențină silueta. Acest lucru nu vine de la sine, pentru că „Zâna Surprizelor” ține zilnic o dietă destul de riguroasă, care o ajută să țină în frâu kilogramele. Chiar dacă arată foarte bine, vedeta are un țel – să ajungă la silueta din liceu.

„Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.  Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru”, a declarat Andreea Marin, potrivit kfetele.ro.

Citește și: Andreea Marin a spus tot adevărul despre relația cu mama vitregă. „Zâna Surprizelor” face dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit”

Pe lângă faptul că arată formidabil, vedeta se și simte foarte bine. Dieta și sportul au devenit o parte importantă din viața Andreei Marin, care nu se mai vede trăind altfel.

„Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica.

Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, a mai spus vedeta.

Citește și: Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap, dar s-a tot ţinut de mine”

Cu toate astea, vedeta are câteva trucuri când vine vorba de mesele pe care le are zilnic. Andreea Marin spune că nu se abține niciodată de la a mânca ceea ce-și dorește, dar nu încurajează deloc excesele alimentare, dar nici combinațiile „interzise”.

„Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec. Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării”, spunea Andreea Marin în urmă cu ceva vreme.

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
“Lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine”. Vești triste despre starea lui Nicu Covaci
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
ANAF NU va mai reține din veniturile încasate lunar. Ce presupune proiectul
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Weekend de coșmar în România. Se amână toate planurile
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Detaliul bulversant din această poză. Mirele și mireasa nu l-au observat, dar fotograful a înlemnit 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
MAE avertizează: Nivel de alertă maxim pentru călătoriile în Israel
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?