Cum a reușit Emily Burghelea să ajungă la o siluetă de invidiat chiar și după două sarcini: „Poți să îți revii foarte ușor, în plus nici măcar nu contează”

Emily Burghelea a născut de două ori și, cu toate acestea, corpul ei nu nu lasă deloc acest lucru să se vadă. Vedeta are un corp de invidiat. Iată cum a reușit vedeta să ajungă la greutatea ideală.
Alina Costache
29 aug. 2023, 17:25
Cum a reușit Emily Burghelea să ajungă la o siluetă de invidiat chiar și după două sarcini: „Poți să îți revii foarte ușor, în plus nici măcar nu contează”
Cum a reușit Emily Burghelea să ajungă la o siluetă de invidiat chiar și după două sarcini: „Poți să îți revii foarte ușor, în plus nici măcar nu contează”

Emily Burghelea a trecut prin două sarcini și cu toate acestea și-a revenit spectaculos. Vedeta a născut în urmă cu 7 luni ce de-al doilea copil al său, un băiețel, pe nume Damian.Cu toate că numeroase femei se confruntă cu kilogramele în plus, imediat după naștere, frumoasa influenceriță nu pare că a pus niciun kilogram în plus. În acest sens, Emily a dezvăluit care trucul trucul acestei siluete perfecte, dar și secretul din spatele reușitei sale destul de rapide. Chiar dacă mărturisește că a apelat și la o dietă, imediat după ce a năsut, aceasta spune că are și anumite obiceiuri zilnice care o ajută să fie mereu în formă.

Citește și: Emily Burghelea a avut parte de o experiență traumatizantă, la întoarcea din Maldive: „Avionul a căzut în gol de trei ori”

„Eu sunt în mișcare nonstop și nu am chestia asta cu snackingul, dacă ronțăiam de dimineața până seara, poate nu reușeam să slăbesc atât de repede. Eu când sunt în acțiune, uit practic să mai mănânc, mănânc o dată, de două ori, fac așa un semi fasting. Am ținut și o dietă și m-a ajutat foarte tare și sunt de părere că nu trebuie să fie nimic de speriat, când vine vorba de o sarcină. Un copil de o binecuvântare. Poți să îți revii foarte ușor, dacă te organizezi puțin. Asta cu kilogramele în plus nici măcar nu contează.”, a declarat Emily Burghelea pentru Spectacola.

Chiar dacă acum pare că este în forma ei maximă, Emily Burghelea a trecut prin foarte multe greutăți, imediat ce l-a adus pe lume pe Damian. Vedeta spune că a fost extrem de norocoasă să-l aibă alături pe Andrei, soțul ei, care a susținut-o necondiționat și a ajutat-o să se ridice, în momentele în care pur și simplu simțea că nu mai poate.

„Andrei a contribuit foarte mult. Mă susține și ajută extraordinar de mult, fără el nu știu ce aș fi făcut. Chiar mă gândeam în perioadele în care eram foarte căzută cum or fi femeile care nu au parte de așa un partener, de un soț și eram așa.. într-o stare de anxietate și de depresie și mai mare, pentru că e foarte greu. Nu există neapărat un motiv, depresia postnatală se întâmplă fără motiv. Toate  lucrurile sunt frumoase, sunt la locul lor și din senin intri cu capul într-un nor negru, din care nu mai poți să ieși, pur și simplu asta e depresia. Dacă nu e cineva care să-ți spună „Hei, fă un pas mare, suflă în norul ăsta și gata”, fără ajutor e foarte greu. Îndrum femeile care trec prin stări ciudate, pentru că nu-ți dai seama ce e, ai doar o stare ciudată, de obicei cei din exterior văd, să apeleze la ajutor și să accepte.”, a mai declarat Emily pentru Spectacola.

Mai mult, avem și vești bune pentru fanii acesteia, care va reveni curând din nou pe micile ecrane. Emily va face parte din cel mai nou show de pe Pro TV, „Săriți de pe fix”, care promite să aducă foarte multă voie bună în toate casele.

„Din toamnă, ne vedem la Pro TV, la „Săriți de pe fix”,  a fost super tare la filmări. Andrei îl aducea pe Damian să îl alăptez, pentru că încă alăptam și chiar și atunci aveam fluctuații de temperament, ca după naștere. El avea atunci cam 4 luni, am filmat în vară, dar am reușit, încă alăptez. Pe Amedea am alăptat-o un an.”, a continuat vedeta.

Citește și: Cum arată casa în care locuieşte Emily Burghelea. Plăteşte 4.500 de euro chirie pe lună

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'