Cum a reușit o chelneriță să salveze viața unui copil cu un simplu bilețel: „Știam că îi era frică”

O chelneriță care a observat ceva ciudat în timp ce servea masa unei familii a sfârșit prin a salva viața unui copil care era abuzat de părinții săi.
Filip Stan
24 iul. 2024, 21:10
Cum a reușit o chelneriță să salveze viața unui copil cu un simplu bilețel: „Știam că îi era frică”
Cum i-a salvat o chelneriță viața unui copil

La un restaurant din Orlando, Florida, SUA, în 2021, o chelneriță care îți termina tura, a fost martora a ceea ce avea să ia o întorsătură neașteptată, care a dus la apariția poliției și arestarea unei mame și a unui tată vitreg.

Tânăra a luat comanda unei familii, formată din cei doi părinți și un băiețel, deși aceștia i-au spus chelneriței că el va lua cina acasă. Chelnerița l-a privit pe copilul care era îmbrăcat într-un hanorac și purta ochelari și o mască și a observat că acesta avea o zgârietură între ochi și o vânătaie pe tâmplă.

Citește și: Condițiile strigătoare la cer pe care trebuie să le suporte o chelneriță plătită cu 14 lei pe oră: „Trebuie să bag mâna în buzunarul meu pentru a plăti restul personalului”

După ce a plecat de lângă masa cu pricina, aceasta a pus la cale un plan pentru a-i atrage atenția băiatului. A scirs pe un bilet „Ai nevoie de ajutor?” și a reușit să îi arate pe furiș mesajul acestuia fără ca părinții lui să-și dea seama. Băiatul a răspuns dând din cap, conformând astfel suspiciunile chelneriței.

„Știam că îi e frică”, a declarat mai târziu tânăra chelneriță. Ea a sunat-o apoi pe proprietara restaurantului pentru a o anunța că i-a denunțat pe părinții băiatului la poliție. Autoritățile au ajuns la fața locului și i-au arestat arestat pe tatăl vitreg al băiatului, pentru o acuzație de abuz de copil de gradul trei, și pe mama acestuia, pentru două acuzații de neglijare a copilului.

După ce oamenii legii au dicutat cu băiatul, au aflat că părinții săi nu îl hrăneau ca formă de pedeapsă, aceasta fiind foarte slab. Mai mult, acesta avea mai multe vânătăi pe corp, după ce tatăl său vitreg îl bătuse recent cu o coadă de mătură, acesta fiind doar unul dintre episoadele în care copilul fusese abuzat de partenerul mamei sale.

Citește și: Motivul pentru care o chelneriță a fost lăsată fără bacșiș: „Părea rușinată când ne-am despărțit. Nu apreciez că am fost numită hoață”

Detectivul Lawler a declarat: „Ca să fiu sincer, prin ce a trecut acest copil a fost o tortură. Nu exista nicio justificare pentru asta, în niciun domeniu al lumii. Sunt mamă și văzând prin ce a trebuit să treacă acel copil de 11 ani, îți șochează sufletul”.

Șeful poliției din Orlando a declarat că gândirea rapidă a chelneriței a fost cea care l-a salvat pe copil: „Lecția de aici pentru noi toți este să recunoaștem când vedem ceva ce nu este corect și să acționăm în consecință… Acest lucru a salvat viața unui copil”, a explicat el, potrivit stiridiaspora.ro.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Aproape 8.000 de candidați au susținut proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!