Cum a reușit o femeie să isterizeze TikTok-ul! Gestul pe care îl face pentru care a ajuns virală și pentru care a fost extrem de criticată de urmăritori: „Puteți să mă judecați cât vreți”

O femeie a împărtășit pe pagina ei de TikTok un anumit obicei pe care îl are, iar internauții se pare că au fost extrem de deranjați de modul în care femeia gestionează situația respectivă.
Alina Costache
06 iun. 2024, 17:14
Cum a reușit o femeie să isterizeze TikTok-ul! Gestul pe care îl face pentru care a ajuns virală și pentru care a fost extrem de criticată de urmăritori: „Puteți să mă judecați cât vreți”
Cum a reușit o femeie să isterizeze TikTok-ul! Gestul pe care îl face pentru care a ajuns virală și pentru care a fost extrem de criticată de urmăritori: „Puteți să mă judecați cât vreți”

O femeie și-a atras numeroase critici după ce a recurs la un gest extrem de neobișnuit, pe care puțini l-ar fi anticipat. Aceasta a ales să își dezvăluie fapta pe rețelele de socializare, mai precis pe contul ei de TikTok, unde a acumulat o comunitate semnificativă de urmăritori.

TikTok a evoluat în ultimii ani nu doar ca o platformă de socializare, ci și ca un loc unde diverse persoane își împărtășesc activitățile zilnice. Unele dintre acestea pot fi discutabile în privința veridicității, deoarece mulți utilizatori sunt motivați de dorința de a deveni virali și de a obține beneficii financiare.

Citește și: Reţeta de slăbit virală pe TikTok. Micul dejun care a ajutat-o pe o femeie să slăbească 45 de kilograme. „Ajunge până la prânz și te simți bine“

În afara dorinței de a câștiga bani, un alt motiv frecvent este atragerea atenției asupra unor situații care ne pot pune în pericol pe noi sau pe cei dragi. Leslie Dobson, medic și mamă a doi copii, a generat o serie de controverse după ce a povestit o practică pe care o aplică frecvent și motivele din spatele acesteia.

Leslie Dobson, originară din Statele Unite ale Americii, a mărturisit pe TikTok că refuză să returneze căruciorul de cumpărături supermarketului după ce ajunge la mașină și descarcă produsele. Ea a explicat că preferă să lase coșul acolo unde l-a folosit ultima dată, justificându-și decizia prin dorința de a-și proteja copiii. Leslie a declarat că nu îi pasă de criticile celorlalți, deoarece siguranța celor mici este prioritară pentru ea.

„Nu-mi voi returna coșul de cumpărături și puteți să mă judecați cât vreți. Nu-mi urc cumpărăturile în mașină, nu-mi urc copiii în mașină și apoi îi las în mașină pentru a merge să returnez coșul. Așa că, dacă o să mă privești urât, dispari”, a postat Leslie Dobson pe TikTok.

@drlesliedobson #groceryshopping #shoppingcart #traderjoes #protectourchildren #protectourkids #educational #groceries #singlemom #drleslie ♬ original sound – Dr. Leslie

Clipul mamei a strâns peste 11 milioane de vizualizări și a provocat o dezbatere intensă pe temă. În vreme ce unele mame s-au poziționat pro gestului, altele și diferiți urmăritori au venit și cu argumente contra.

„Mamă a unui copil de 6 ani, 3 ani și 9 luni. Pur și simplu descarc cumpărăturile, returnez căruciorul CU copiii și apoi îi încarc. În același mod în care am ieșit din mașină”, i-a scris o femeie.

Răspunsul lui Leslie nu a întârziat să apară. Ea a dat ca exemplu în apărarea sa o statistică înfiorătoare făcută de autoritățile americane. Cifrele sunt rezultatele unor comiteri de abuzuri sexuale asupra minorilor, de către pedofili, sau ale unor răpiri din părcări.

„Anul trecut, 265 de copii au fost răpiți în parcările din America, iar jumătate dintre aceștia au fost agresați sexual. (…)Dacă nu vă simțiți în siguranță, aveți încredere în instinctul vostru, în intuiția voastră. Păstrați-vă pe voi și familia în siguranță”, s-a mai apărat Leslie Dobson.

Citește și: Oferta perfectă la cules de căpșuni! Un utilizator TikTok, dezamăgit de lipsa forței de muncă, oferă căpșuni gratis celor care vin la strâns

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Detalii șocante din ancheta accidentului de la Suceava: Tahograful autobetonierei era manipulat
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?