Cum a scăpat ca prin minune un MIG 21 Lancer al Forţelor Aeriene Române de ciocnirea cu un OZN

În după-amiaza zilei de 30 octombrie 2007, un MIG 21 Lancer al Forțelor Aeriene Române a scăpat ca prin minune de ciocnirea cu un OZN.
Romania TV
06 dec. 2014, 12:39
Cum a scăpat ca prin minune un MIG 21 Lancer al Forţelor Aeriene Române de ciocnirea cu un OZN

Un MIG 21 Lancer al Forțelor Aeriene Române a scăpat ca prin minune de ciocnirea cu un OZN.Întâmplarea a avut loc pe 30 octombrie 2007, potrivit efemeride.ro.

Întâmplarea a fost confirmată atât de pilot, dar și de imaginile surprinse din carlinga avionului. Locotenent-comandor, Marian Mitrică, efectua un zbor de antrenament, la o altitudine de 6500 de metri și avea o viteză de 850 km/oră. Aparatul plecase de la Câmpia Turzii.

Dintr-o dată el a fost lovit de niște obiecte neidentificate care i-au lovit carlinga, distrugând-o. Pilotul s-a aplecat asupra aparatelor pentru a evita curentul uriaș de aer care se formase dar și temperatura de -30 de grade. Deși catastrofa era iminentă, pilotul, cu ajutorul soției sale care se afla în turnul de control, a reușit să ajungă cu bine la sol. Pe înregistrarea zborului se observă că incidentul a durat 67 de milisecunde.

Misterul avea să se amplifice, odată cu începerea anchetei. Rând pe rând, mai multe ipoteze au fost excluse. Nu s-a putut întâmpla o ciocnire cu o pasăre, pentru că altitudinea era foarte mare și nu s-au găsit urme organice. În ceea ce privește fenomenul de gheață, a fost exclus, dat fiind temperaturile foarte ridicate în acea perioadă. În filmările care s-au făcut de la bordul avionului se observă două obiecte neidentificate, care trec pe lângă avion, cu o viteză uluitoare.

Ancheta efectuată și cu ajutorul specialiștilor străini nu a putut da o cauză clară, care să fi dus la acest incident.  Satul Pupezeni se află la 20 km de Bârlad și este alcătuit din 50 de case. În noiembrie 2003, Ionel Constantinescu, angajat al TVR și originar din Pupezeni, anunță telefonic autoritățile despre un fenomen ciudat, care s-a produs deasupra satului. În data de 29 noiembrie, o echipă de specialiști vine la fața locului.

Localnicii au declarat autorităților că încă din octombrie au observat apariția pe cer, a unor lumini foarte puternice. Localnicii susțineau că aceste lumini sunt semne dumnezeiești. La începutul lunii noiembrii, într-o noapte, când o lumină puternică a luminat pădurea din apropierea satului, lângă lumină, spun localnicii, au apărut două avioane care au înconjurat lumina timp de jumătate de oră. Doi săteni care se aflau într-o dimineață în căruță, au povestit că o lumină puternică a învăluit căruța, caii nu au mai vrut să înainteze. A urmat o perioadă de beznă totală și de undeva din văzduh s-a auzit un șuierat puternic.

Specialiștii români au folosit aparatură sofisticată, în cadrul anchetei, dar fără niciun rezultat. Interesantă este poziția sătenilor, față de aceste fenomene. Ei susțineau că aceste lumini sunt semne de la Dumnezeu și că nu trebuie să-ți fie teamă. În data de 05.05.2004, un cameraman român se urcă pe dealul Capela, pentru a admira priveliștea. Era noapte și el trebuia să facă o filmare pentru un spot publicitar. După ce a fost realizat montajul și s-a făcut vizionare peliculei, s-a observat o lumină puternică, care a trecut cu o viteză mare, deasupra orașului Râmnicu Vâlcea.

Într-un interval de 1,41 secunde, lumina a parcurs o distanță de 4 kilometri. Specialiștii au constatat că lumina era formată din patru corpuri luminoase. Fenomenul dispare în chip miraculos. Specialiștii nu au putut da explicații convenționale la acest caz. O altă întâmplare s-a petrecut în satul Nănești, Vrancea, în 30 iunie, 2001, la orele 22.00. Brusc, satul a rămas în beznă, cu toate că satul era alimentat din două surse diferite de electricitate, cu ajutorul a trei transformatoare. Satele din vecinătate aveau energie electrică.

Într-o beznă totală, localnicii au putut observa apariția unei pete roșii care plutea deasupra satului și pe măsură ce se apropia de sol, diametrul ei se mărea, până la 300 de metri. Pata luminoasă se rotea în jurul axei sale.  Această apariție a durat două ore.

Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este pe bancnota de 200 de lei. Există un detaliu pe care puțini români l-au observat
Spynews
Tu crezi că poți rezolva măcar 1 din aceste 10 ghicitori grele, fără ajutorul Google?
Evz.ro
Cătălin Bordea a uitat-o pe Livia. Amănunte ascunse despre noua iubită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diferențele de Preț la Apa Plată Între Supermarketuri și Litoralul Românesc, Criticată de Directorul ANPC
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'