Cum a țepuit-o Alex Dobrescu pe Cristina Cioran cu 100.000 de euro! Vedeta tună și fulgeră: „Să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp”

Scandalul dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu pare fără sfârșit, iar cearta dintre ei are implicații mult mai mari decât o simplă despărțire. Actrița a dezvăluit cum a pierdut 100.000 de euro din cauza fostului iubit.
Alina Costache
19 mai 2024, 09:47
Cum a țepuit-o Alex Dobrescu pe Cristina Cioran cu 100.000 de euro! Vedeta tună și fulgeră: „Să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp”
Cum a țepuit-o Alex Dobrescu pe Cristina Cioran cu 100.000 de euro! Vedeta tună și fulgeră: „Să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp”

Cristina Cioran și-a pierdut economiile, sttrânse cu sârguință pentru achiziționarea unui apartament, mai exact 100.000 de euro. Vedeta afirmă că, din păcate, numai este nicio șansă se recupereze ceva din această sumă. Actrița a declarat pentru Cancan că i-a oferit acești bani tatălui fiicei sale pentru a investi într-un magazin de haine. Recent, împotriva acestuia a fost emis un ordin de restricție care îi interzice să mai ia legătura cu ea.

Citește și: Cristina Cioran, reacție după confruntarea în instanță cu Alex Dobrescu. „Este îngrozitor”

Cu câțiva ani în urmă, Cristina Cioran și Alex Dobrescu dețineau două magazine de haine în centrul capitalei. Afacerea tatălui fiicei sale a eșuat, la fel ca și economiile vedetei TV pentru apartament, pe care i le-a încredințat fostului iubit pentru a investi în al doilea magazin din Floreasca.

„Văd că el se laudă că a pierdut 150.000 de euro. Investiția pentru cel de-al doilea magazin a reprezentat banii mei strânși pentru apartament. Am dorit sa dezvoltam o afacere care mergea foarte bine. Dar nu a mai mers. Din păcate, Alex nu s-a mai ocupat. Iar acum, când a încasat pe niște comenzi, nu a pus niciun ban înapoi, din banii luați din casă, așa cum promisese”, a declarat Cristina Cioran.

Aceasta a adăugat că tot ea l-a ajutat să-și achite și mai multe datorii:

„Eu am rămas cu datoriile, pentru că în ultimul timp asta s-a întâmplat, m-am îndatorat pentru că avea de plătit multe chestii. Datorii făcute prin cluburi”

Vedeta nu mai dorește să audă de fostul partener, care, potrivit declarațiilor sale, a fost evacuat din magazinul și locuința din Floreasca deoarece nu și-a mai plătit chiria și utilitățile.

„Pe el l-au dat afară pentru că făcea scandaluri cu poliția. Dar nu cu jandarmii, ci cu avocatul și executor care a schimbat yala! Deci el are un istoric mai vechi in scandaluri. L-a dat afară din Floreasca și pentru că nu a mai plătit. De aceia l-am primit aici, pentru că nu avea unde să se ducă.  Își revenise, redevenise om, se spălase și se curățase de ceea ce face acum”, a completat aceasta.

Vedeta ne-a mai spus că fostul iubit este singurul vinovat pentru faptul că fetița lor va crește fără tată. Ea va fi de acord ca Alex Dobrescu să mai aibă vreo legătură cu micuța doar dacă acesta își va corecta comportamentul.

„Bine că am scăpat! Chiar dacă are ordin mă sună, mă caută, încearcă să-mi aducă jigniri și injurii. Important este că fetița e bine. Iar dacă tatăl ei își va dori o relație cu ea va trebui să-și revină, să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare. Și să meargă și la un psihiatru să ia un tratament dupa ce identifică ce probleme are. Abia după mai poate să mai ia legătura cu Ema. Eu chiar l-am iubit!”.

Citește și: Cristina Cioran iubește din nou! Are un iubit afacerist mult mai tânăr decât ea și vor să se mute din țară împreună cu fiica ei. „Ema are un alt tată acum”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!