Cum a vrut să se răzbune Andreea Ibacka pe Cabral, după ce s-a scris că soțul său ar umbla cu două blonde: ”Te omor cu mâna mea!”

Andreea și Cabral Ibacaka sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, având o relație de 15 ani. Totuși, ca în orice relație, și cei doi au trecut prin momente mai puțin liniștite. Află toate detaliile mai jos!
Filip Stan
16 ian. 2024, 21:21
Cum a vrut să se răzbune Andreea Ibacka pe Cabral, după ce s-a scris că soțul său ar umbla cu două blonde: ”Te omor cu mâna mea!”

Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un deceniu, iar toată lumea știe că între ei, chiar dacă au existat tensiuni, au mers mai departe fără să atragă atenția publicului.

Citește și Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe. Cu cine a fost înlocuită soția lui Cabral

Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, după trei ani de relație, iar mai apoi au devenit părinții a doi copii, Namiko și Tiago.

Un episod ieșit din comun între cei doi a avut loc chiar la începutul relației lor, după ce în presă s-a scris că prezentatorul TV ar fi intrat în casă cu două blonde.

Articolul a provocat o adevărată scenă de gelozie din partea actriței, care a încercat să dea cu mașina peste el.

Aparent, Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral, după ce s-a scris că a adus acasă două blonde.

Actrița și prezentatorul TV nu se feresc să vorbească deschis despre povestea lor de dragoste, umorul fiind o trăsătură predominantă a amândurora.

”Fierbeam de nervi”

Dat fiind faptul că sunt persoane publice, relația lor este mereu în vizorului presei, lucru care le-a adus și neplăceri, cu ani în urmă.

Cabral a povestit cum a reacționat soția lui, Andreea Ibacka, după ce s-a scris în presă că a intrat în casă cu două blonde.

Abordarea prezentatorului TV a deranjat-o nespus pe frumoasa actriță, mai mult decât gândul că i-ar fi fost infidel.

Cuprinsă de furia momentului, acesta a încercat să dea cu mașina peste el.

„Ajungem acasă și eu îi zic că a apărut un articol în nu știu ce ziar și scria acolo: „Cabral a fost surprins ajungând acasă cu două blonde la garsoniera lui din Berceni’ și Andreea zice: „Pe bune?! Cum adică?! Când tu ai o relație cu mine de atâta timp’.

Eu fierbeam de nervi, cum adică a ajuns la garsoniera lui din Berceni?! Eu am patru camere! N-a zis nimic. Eu m-am dat jos din mașină, eram în dreapta, să deschid poarta. Am deschis lacătul și în timp ce împingeam am auzit motorul mașinii.

Când m-am întors, a mea era deja în a întâia. M-am agățat de poartă și am ridicat picioarele, ea a tamponat poarta și mi-a făcut: „Te omor cu mâna mea!”. Că eu am zis de garsonieră în loc să zic cum am ajuns cu două blonde.

Citește și Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat! Reacția incredibilă a lui Cabral. ”L-ai făcut praf. I-a pierit pofta de însurat”

Nu i-a plăcut, mie mi s-a părut că nu era corect să zici garsonieră. Am fugit după. Fugi pe loc, după care o clarifici, că ai glumit”’, a spus Cabral, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Elle.ro.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!