Cum alegi cel mai bun autobronzant: top 2023

Autobronzantul este o modalitate sigură, fără UV, de a obține pe piele aspectul „sărutat de soare”, fără a merge la plajă sau piscină. Dar nu toate autobronzantele sunt la fel: unele trebuie să stea pe piele o perioadă de timp mai mare, în timp ce altele sunt greu de aplicat uniform. Pe lângă calitatea pigmenților din formulă, nuanța greșită este adesea de vină pentru un bronz nereușit. Alegerea culorii potrivite este crucială pentru a obține un rezultat cu aspect natural și pentru a te asigura că bronzul tău arată la fel de impecabil și real ca o strălucire autentică, sărutată de soare - fără daunele provocate de razele UV, bineînțeles.
Alina Costache
20 apr. 2023, 10:19
Cum alegi cel mai bun autobronzant: top 2023

Alegerea formulei și a culorii potrivite pentru tipul tău de piele este o chestie, dar să alegi produsul care ți se potrivește este cu totul alt joc. În timp ce unele produse funcționează mai bine pe pielea grasă, altele sunt mai potrivite pentru pielea sensibilă.

 

Pentru pielea sensibilă – formule hrănitoare

Alege compoziții care includ ingrediente hrănitoare de origine naturală, cum ar fi uleiul de argan și apa de cocos.

Fără uleiuri pe pielea grasă! 

Dacă ai pielea grasă sau predispusă la acnee, evită produsele pe bază de ulei și alege formule ce includ agenți naturali de calmare, cum ar fi aloe vera și vitamina E. De asemenea, ar trebui să optezi pentru un spray sau o spumă autobronzantă în locul unei loțiuni, deoarece acestea au o consistență mult mai ușoară și vor fi mai bune pentru pielea grasă.

Hidratare pentru pielea uscată

Încearcă să folosești un autobronzant sau o cremă autobronzantă care are la bază un ingredient ultra-hidratant. Unul dintre aceste produse este Bielenda Magic Bronze 2in1 Moisturizing Bronze Cream for Light Skin, care are la bază ulei de nucă de cocos și vitamina E. Acestea hidratează, hrănesc, netezesc pielea, lăsând-o moale și netedă, încetinind procesul de îmbătrânire.

Culorile de bază:
Produsele autobronzante pe bază de pigmenți violeți se potrivesc cel mai bine tipurilor de piele de culoare medie până la închisă, sau pentru cei ce preferă stilul „tocmai întors din Hawaii”. Produsele pe bază de pigmenți roșii și violeți arată superb pe tonurile de piele măslinie sau deschise la culoare, dar care se bronzează natural destul de ușor. Cele cenușii închise se potrivesc de minune tipurilor de piele deschisă, medie și închisă. În schimb, pigmenții caramel  sunt recomandați tuturor tonurilor de piele, de la cea deschisă la cea închisă – vor crea un efect bronzat impecabil.

Există un număr aproape infinit de autobronzante pe piață, așa că, pentru a te ajuta să găsești cel mai bun autobronzant care să nu te facă să arăți ca un ghepard, MAKEUP vine cu un’’ top autobronzate’’ pentru anul 2023.

Ziaja Bronzing Body Milk

Zi după zi, silueta ta va căpăta un bronz sănătos și o fermitate extraordinară! Textura catifelată se întinde frumos pe corp, lăsând un minunat parfum oriental timp de mai multe ore. Laptele bronzant îți va asigura nu doar o culoare frumoasă a corpului, ci și o hidratare și o atingere plăcută. Astfel de rezultate nu vei obține nici măcar în vacanțe în țările calde.
Ai grijă de pielea ta în confortul propriei case, iar efectele îți vor depăși așteptările.

Lirene Espress Self Tanning Foam Dark Skin
Textura plăcută, concepută pentru pielea închisă la culoare, se absoarbe instantaneu și oferă un bronz ușor, auriu și natural, vizibil la o oră după aplicare. Ingredientele exclusive îngrijesc pielea, redând elasticitatea, moliciunea și netezimea impecabilă, care, împreună cu bronzul, durează până la 5 zile de la aplicare. Cel mai bun autobronzant are la bază apă de cocos ce hidratează activ și hrănește celulele cu substanțe utile, elimină uscăciunea, în timp ce extractul de acai accelerează regenerarea epidermei, netezește microrelieful pielii și previne pierderea fermității și elasticității.

Nuxe Hydrating Enhancing Self-Tan

Acesta este un autobronzant pentru corp și față cu efect hidratant, cu o textură delicată, mătăsoasă, care conferă instantaneu pielii un bronz perfect și natural. În același timp, oferă hidratare și nutriție, astfel încât pielea devine frumoasă, bronzată, moale și plăcută la atingere. Formula conține 92% ingrediente active naturale, minimizând astfel riscul de deteriorare. Textura mătăsoasă se întinde confortabil pe piele și se absoarbe instantaneu, fără a lăsa o peliculă uleioasă. Previne uscarea epidermei, susține procesul de regenerare, conferă o strălucire fenomenală și menține un nivel de hidratare adecvat. În același timp, protejează împotriva radicalilor liberi și încetinește procesul de îmbătrânire. Nu în zadar este considerat cel mai bun autobronzant!

Lancaster Sun 365 Instant Self Tan Jelly

Printre top autobronzante își ocupă locul și Lancaster Sun 365 Instant Self Tan Jelly. Acesta este un gel revigorant, ușor colorat, cu efect hidratant, care îți permite să obții o nuanță caldă, aurie, indiferent de anotimp. Gelul se întinde uniform și ușor pe piele și îi conferă strălucire. Pentru a obține efectul dorit, trebuie doar să aștepți câteva ore, iar pielea ta dobândește o culoare aurie uniformă, ușoară și naturală. Datorită culorii deschise a gelului, acesta poate fi utilizat pe orice tip de piele pentru un efect autobronzant uniform.

 

Collistar Magic Drops for Body & Legs Self Tanning Concentrate

Produsul conferă pielii un bronz uniform și natural într-un timp scurt, înfrumusețând optic și slăbind silueta. Eficacitatea formulei se bazează pe compoziția cu acțiune rapidă a particulelor DHA-Rapid și a extractului de nucă, completată cu vitamina E întineritoare. Formula hrănitoare lasă pielea luxuriantă, hidratată și mătăsoasă. Este ușor de distribuit și se absoarbe rapid, fără a lăsa urme sau pete. Datorită concentratului din compoziție, pielea dobândește o nuanță aurie sănătoasă în mai puțin de o oră.

 

DailyBusiness
Noi locuri de muncă în România. O companie uriașă se mută din Bulgaria în țara noastră
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Leguma, cultivată la greu în România, la care prețul a explodat în acest an. Cât a ajuns să coste astăzi
Capital.ro
Anunț pentru românii cu sobe pe lemne. Comisia Europeană a dat ordin. România are termen până în 2030
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
1.500 lei pe cardurile românilor. Află cine primește
Adevarul
Fostul comandant al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, s-a împotrivit incursiunii în Kursk. Obiecțiile generalului
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
EXCLUSIV. Cum a "infectat" Mossadul pagerele Hezbollah. Operațiunea, pas cu pas
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice
Capital.ro
Ilegal pe domeniul public. Legea se aplică în toată România: Se cer despăgubiri!
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Incident periculos pe o trecere de pietoni din Galați
MediaFlux
SUA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI! Au anunțat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...