Cum arată acum fosta iubită a lui Cristi Tănase. „Strâmba lui Dodel” face furori la Miami: „Sunt un wildcard”

Fosta parteneră a lui Cristi Tănase, în trecut jucător la FCSB, face furori peste Ocean. Diana Gureșoaie rupe sala de fitness și se laudă în mediul online cu felul în care arată.
Filip Stan
02 ian. 2024, 16:34
Cum arată acum fosta iubită a lui Cristi Tănase. „Strâmba lui Dodel” face furori la Miami: „Sunt un wildcard”
Cum arată acum fosta iubită a lui Cristi Tănase. „Strâmba lui Dodel” face furori la Miami: „Sunt un wildcard”

Diana Gureșoaie a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 10 ani, când a avut o relație cu fotbalistul Cristi Tănase. După ce s-au separat, tânăra a început să frecventeze sala de sport, reușind să ajungă la forma fizică pe care și-a dorit-o.

Citește și: Diana Gureșoaie, internată în stare gravă la spital. Medicii vor să-i amputeze un picior

Cum arată acum Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase

Poreclită în trecut „Strâmba lui Dodel”, Diana Gureșoaie a devenit pasionată de sport și merge frecvent la sala de fitness, acolo unde își lucrează fiecare parte a corpului. Ea postează des pe rețelele sociale și a ajuns să aibă peste 60.000 de urmăritori pe Instagram.

Revelionul și l-a petrecut departe de țară, mai exact în Miami, America, de unde a postat imagini incendiare cu ea. Și chiar dacă a fost perioada sărbătorilor, acest lucru nu a oprit-o din a petrece ore bune în sala de sport.

„But don’t forget baby, i’m a wildcard”, a fost mesajul Dianei Gureșoaie, postare foarte apreciată de internauți.

Cum arată acum fosta iubită a lui Cristi Tănase. „Strâmba lui Dodel” face furori la Miami: „Sunt un wildcard”

Despre trecutul său amoros, tânăra a declarat că este mândră de cuceririle sale, majoritatea bărbaților cu care s-a iubit fiind fotbaliști sau personaje celebre în spațiul public.

„Am avut câteva relații cu câțiva fotbaliști. E un lucru greșit? Îmi plac bărbații înalți, frumoși. Nu mi-a rămas niciun fotbalist în minte. Pe unii i-am înșelat, dar și ei m-au înșelat. Am știut întotdeauna ce sunt. I-am luat ca atare. Ei nu m-au luat pe mine ca atare și au încercat să mă schimbe tot timpul”, spunea Diana Gureșoaie anul trecut.

Tânăra a avut o relație controversată și cu fostul jucător al FCSB, Cristi Tănase. Un episod dramatic trăit de cei doi atunci când formau un cuplu a avut loc într-un club din Oltenița. Cristi Tănase i-a dat un pumn unui bărbat, iar fosta sa parteneră a povestit ce s-a întâmplat atunci.

„A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi nu știu cum l-a recunoscut. Iese Tănase și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid. I-am și spus lui Cristi atunci: «Ce faci mă? Ești idiot?» I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo. Între timp veneau neamurile lui cu tot felul de ustensile, topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați. Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva”, a povestit Diana Gureşoaie în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

Citește și: Cristi Tănase, prins drogat la volan! Cum l-au „mirosit” poliţiștii de la Rutieră: „Avea o privire și un comportament ciudate!”

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O stațiune din România, spaima turiștilor. Fug din cauza mizeriei în care a ajuns
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Adolescent de 16 ani urmărit și prins de poliția din Constanța: fără permis și cu mașina neînmatriculată
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!