Cum arată acum şi cu ce se ocupă Nicoleta, soţia lui Romică Ţociu, după ce a învins cancerul: „Felicitări, îţi doresc mult succes”

În urmă cu patru ani, Nicoleta, soţia lui Romică Ţociu, Nicoleta, s-a luptat cu cancerul la sân, boală cu care, din păcate, se confruntă tot mai multe femei. Din fericire, soția actorului s-a vindecat şi s-a reprofilat.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 11:27

Partenera de viață a actorului Romică Țociu și-a luat atestatul de terapeut, cu care vine în ajutorul persoanelor bolnave. Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a fost cea care a făcut anunţul pe reţelele de socializare.

Draga mea prietenă Nicoleta Țociu a devenit terapeut Acces Bars, o metodă holistică ce permite eliminarea blocajelor, fricilor, a energiilor negative! O ședința de Acces Bars conduce la îmbunătățirea considerabilă a tuturor aspectelor vieții!!! Felicitări, Nico, îți doresc mult succes în noua ta misiune, aceea de a ajuta oamenii aflați în suferință!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu în mediul online.

Citeşte şi Romică Ţociu a schimbat amanta. Uite cu cine a fost fotografiat în aeroport

Soţia lui Romică Ţociu s-a luptat cu cancerul

Soția lui Romică Țociu, în vârstă de 57 de ani, a aflat că are cancer în urma unui control de rutină din 2016. Atunci, primile griji era în dreptul a ceea ce o să facă familia sau cum o să reacționeze, mărturisea sursa citată. Mai mult decât atât, Nicoleta a susținut că nu i-a fost deloc frică pentru ea, ci pentru reacția copiilor, a lui Romică și a părinților acesteia.

Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, spunea Nicoleta Țociu.