FOTO Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac din zona Băneasa. Patul din dormitor are 16 metri pătrați și are piele de elefant

Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac din zona Băneasa. În urmă cu aproximativ 10 ani, omul de afaceri și-a arătat pentru prima dată locuința din complexul rezidențial Stejarii. Cu ocazia Anualei de Arhitectură din București, toată lumea a putut vedea în premieră cum arată penthouse-ul.
Alina Costache
25 mai 2024, 15:10
FOTO Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac din zona Băneasa. Patul din dormitor are 16 metri pătrați și are piele de elefant
Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac din zona Băneasa

Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac din zona Băneasa. Situat într-un celebru complex rezidențial, locuința omului de afaceri are 2.460 de metri pătrați, o piscină uriașă pe terasă, un bar fix precum cele din cluburi, dar și un dormitor matrimonial impresionant. Doar patul din locuința are 16 metri pătrați și este tapițat în totalitate cu piele de elefant, vânătoarea fiind printre pasiunile lui Ion Țiriac.

Citește și: Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac. Au fost văzuți braț la braț: „Simțeam că îi fac rău acestui om”

Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac din zona Băneasa

Apartamentul are o suprafață de 250 mp și a fost înscris în 2012 la categoria „Amenajări interioare” în cadrul „Anuala de Arhitectură”, însă nu a primit niciun premiu.

În vârstă de 84 de ani, fostul jucător de tenis a făcut avere în domeniul bancar, al asigurărilor, în real estate şi auto, ocupând locul 1.545 în clasamentul Forbes în care a intrat prima dată în 2019, cu o avere estimată atunci la 1,2 miliarde de dolari.

Într-un interviu, Ion Țiriac a vorbit despre România și cum ar trebui să arate țara în viziunea lui. „România a fost întotdeauna o țară superbă. Toată lumea acum latră și vorbește de o Românie de 32 de ani și de 32 de ani mărim pensiile, facem alte treburi și facem alte socoteli ș.a.m.d. Și înainte de acești 32 de ani România a existat.

Era superbă, senzațională, adevărată, ba chiar am dat exemple și în alte continente. Țin minte că din continentul african veneau studenți la Medicină fără limite. Unde mă doare foarte mult e sportul. Am fost undeva la masa lumii.

Dacă voiai șase continente, noi eram în continentul ala reprezentând Europa, dar am dispărut complet. Avem excepții, ca întotdeauna.

Adică gena românească există de la Năstase până la Hagi, până la Nadia și mai devreme, acum uite și Halep și Popovici, care este unic în România. Dar nu avem cum să cernem, adică nu avem masa suficientă pentru treaba asta!”, a declarat omul de afaceri.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Statul nu mai oferă bani acestor români! Anunțul oficial
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Grecia, dincolo de agitația turistică. Locurile în care te poți bucura de o vacanță unică
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ce a pățit Florentina din Iași, după ce s-a cuplat pe Facebook cu un tânăr de 29 de ani? Cine era Alexandru, de fapt
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
MAI menține ordonanța privind suspendarea permiselor șoferilor testați FALS pozitiv pentru substanțe interzise. Cu ce soluție vine Ministerul
Capital.ro
Decizie pentru TOATE FEMEILE din România. Anunț venit chiar astăzi, 6 IULIE: Semnez şi promovez
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Premierul Marcel Ciolacu susține ordonanța antidrog, deși peste 150.000 de români cer retragerea ei
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!