Cum arată astăzi Octomama și cei opt copii ai săi! Au împlinit 14 ani și au sărbătorit ziua de naștere, alături de mama lor eroină

În ianuarie 2009, Nadya Suleman, cunoscută drept Octomama, a uimit o lume întreagă după ce a născut opt copii, astfel ei au devenit primii octupleți supraviețuitori din lume.
Alina Costache
26 ian. 2023, 15:43
Cum arată astăzi Octomama și cei opt copii ai săi! Au împlinit 14 ani și au sărbătorit ziua de naștere, alături de mama lor eroină
Nadya Suleman dailymail.co.uk.

Mamă a 14 copii, femeia a arătat cum arată acum cei opt copii ai săi: Nariyah, Isaiah, Maliyah, Jeremiah, Noah, Josiah, Jonah și Makai.

Citiți și: Georgiana Văcaru, mama-eroină a României. La 44 de ani, are 20 de copii: „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie mai bine” 

Octupleții au împlinit recent 14 ani

Recent, cei opt copii au împlinit 14 ani, iar mama eroină se mândrește cu ei și postează fotografii pe contul său de socializare.

Nadya Suleman, cunoscută drept Octomama are acum 47 de ani și este o mamă singură. Cu toate acestea, femeia a reușit să le ofere copiilor săi tot ce au nevoie și are grijă să nu le lipsească nimic.

De ziua lor, copiii au avut parte de o zi specială, s-au distrat, au mâncat pizza, iar apoi au luat lecții de karting, prin care au descoperit plăcerea de a conduce.

În imagini, copiii sunt foarte fericiți alături de mama lor eroină.

Născută în California, Nadya a conceput ocupleţii prin fertilizare in vitro, la fel s-a întâmplat şi cu ceilalţi șase copii ai ei.

Femeia a început tratamente în 1997 când avea 21 de ani.

În 2001, Nadya a născut primul fiu, iar în 2002 prima fiică. Ea a continuat să facă fertilizări in vitro care au dus la alte trei sarcini. Astfel a ajuns să aibă șase copii (patru fii și două fiice). Ulterior, femeia a rămas însărcinată cu octupleți, fiind primii care au supraviețuit.

Mama eroină îi crește pe cei 14 copii într-o casă cu trei dormitoare din Orange Country, California.

„Cuvintele nu pot exprima cât de recunoscătoare pot fi pentru că sunt mama voastră. Cu toții mi-ați binecuvântat viața enorm și îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru că a avut încredere în mine că vă pot îngriji, că vă pot construi o viață și că vă pot influența pe toți, Fiecare dintre voi posedă caracteristici rare și unice”, a spus Nadya Suleman.

Femeia spunea în decemebrie 2018 că nu a adus pe lume 14 copii în mod intenționat. Ea a povestit că medicul o  anunțase că va rămâne însărcinată cu gemeni, în schimb a avut octupleți. Din cauza acestei erori, dr. Michael Kamrava, medicul care s-a ocupat de fertilizarea in vitro și-a pierdut licența medicală și s-a mutat din Statele Unite.

„Mi-a spus că am pierdut șase embrioni, a spus că au fost expulzați din mine și de aceea a vrut să implanteze alți șase”, declara atunci femeia pentru The New York Times.

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Nadya a spus că nu vrea să păstreze niciun secret față de cei 14 copii ai săi: „Vorbim despre orice”, a spus ea.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'