Cum arată bărbatul „perfect” pentru Bianca Drăgușanu: „Practic, eu vin cu o viață bună la pachet”

Cum arată bărbatul "perfect" pentru Bianca Drăgușanu. Blondina este, din nou, o femeie singură, după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău, cu care a avut o relație de trei ani de zile. Acum, admiratorii Biancăi au cale liberă să o impresioneze, însă trebuie să îndeplinească niște condiții.
Alina Costache
21 sept. 2023, 18:11
Cum arată bărbatul
Cum arată bărbatul "perfect" pentru Bianca Drăgușanu

Cum arată bărbatul „perfect” pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta consideră că un „bărbat sărac este un bărbat prost”, motiv pentru care viitorul ei partener trebuie să aibă o situație financiară mult mai bună decât a blondinei.

Cum arată bărbatul „perfect” pentru Bianca Drăgușanu

Bianca nu ar avea nevoie neapărat de un bărbat care să o ajute financiar, pentru ea se descurcă foarte bine și își permite ce își dorește. Cu toate astea, vedeta nici nu vrea să audă că viitorul ei partener nu își permite o viață foarte bună.

Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine”, a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale.

Prin urmare, orice bărbat care ar considera că are vreo șansă cu celebra vedetă, trebuie să-și facă calculele de acasă, mai ales că ea nu plătește pentru micile capricii ale vieții. „Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el. Ar fi un amețit, ca să zic așa.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre chinurile operațiilor estetice: „M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros”

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din România

Iubita lui Gabi Bădălău îi merge foarte bine în țară, aici are familia, prietenii, dar și o afacere cu rochii, care se bucură de un real succes. Cu toate astea, blondina nu exclude să se stabilească în Dubai, acolo unde are deja cumpărat un apartament.

Destinația mea preferată este Dubai, de asta mi-am și cumpărat un apartament acolo. Apartamentul este gata, dar nu l-am văzut încă fizic.

Nu exclud varianta de a mă muta acolo. Dar eu cel mai bine mă simt aici, acasă, unde am afacerea, prietenii, familia, unde am totul. Asta ar presupune să încep o altă viață cu totul, dacă aș decide să mă mut. Dar nici nu exclud, că nu știi unde te poartă viața.

Eu sunt foarte mulțumită de viața pe care o am aici, sunt chiar foarte fericită. Am fost și la noi la mare, am mers la petreceri. Problema e că vezi aceleași fete, care schimbă hainele între ele.

Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele. Nu e un lucru rău, nu le judec. Dar spre exemplu, eu nu am reușit să ajung când a fost White Party, dar cu siguranță nu am pierdut nimic, pentru că e mereu aceeași lume”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Soldați ruși, în disperare, se adresează direct lui Vladimir Putin
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'