Cum arată Camelia Constantinescu, prima femeie care i-a adus pe lume un copil lui Ștefan Bănică. Radu Ștefan se mândrește cu mama lui

Ștefan Bănică Junior este un nume sonor în România, și asta nu doar pentru talentul și show-urile făcute pe scenă. Ștefan Bănică se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie frumoasă. Totuși, până să își întâlnească liniștea, acesta a avut mai mult de două căsnicii. Mulți și-o amintesc pe Camelia Constantinescu, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată.
Filip Stan
18 mart. 2024, 14:24
Cum arată Camelia Constantinescu, prima femeie care i-a adus pe lume un copil lui Ștefan Bănică. Radu Ștefan se mândrește cu mama lui

Ștefan Bănică nu mai are nevoie de nicio introducere. Românii îl apreciază pentru talentul său, dar și pentru spectacolele făcute de fiecare dată când urcă pe scenă.

Citește și Așchia nu sare departe de trunchi! Radu Ștefan Bănică este un Don Juan veritabil! Cum a fost surprins tânărul în club

Pe plan profesional, Ștefan Bănică are tot ce își poate dori, și asta nu este tot, pentru că nici pe plan personal nu se poate plânge.

În prezent este căsătorit cu Lavinia Pîrva, ultima sa soție, și, de asemenea, ultima femeie cu care are un copil.

Însă, înainte de Lavinia Pîrva, Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu, acesta a iubit-o pe Camelia Constantinescu, femeia care l-a făcut tată pentru prima oară.

Ștefan Bănică este foarte cunoscut în showbiz-ul românesc, datorită carierei sale de actor și cântăreț, dar mai ales a vieții amoroase care a stârnit nenumărate controverse.

Artistul s-a iubit nu doar cu femei cunoscute, iar cel mai bune exemplu este Camelia Constantinescu, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată.

Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu au format un cuplu vreme de 5 ani, și au devenit părinții lui Radu Ștefan Bănică.

Deși nu a fost adepta camerelor de filmat, mama tânărului este încă o femeie frumoasă și naturală, așa cum își amintesc mulți români.

Povestea de iubire dintre Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu a fost una intensă, deși anii nu au fost de partea lor.

Aceștia s-au despărțit după trei ani de la venirea pe lume a băiețelului, care acum, este în atenția publicului, mai ales pentru talentul său, dar și pentru frumusețea sa.

Radu a urcat chiar și pe scenă alături de tatăl său, acolo unde a lăsat o impresie bună.

Recent, Radu a distribuit pe rețelele social media o fotografie cu femeia care i-a dat viață, cu ocazia zilei sale de naștere.

Din imagine se poate observa că mama tânărului a îmbătrânit frumos, iar anii au fost blânzi cu ea.

”Nu se implică deloc”

Din imagine putem observa cum Camelia a rămas aceeași femeie frumoasă, discretă și plină de naturalețe, așa cum cei de acasă au cunoscut-o în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Acum, Radu calcă pe urmele tatălui său, fiind pasionat de actorie și muzică.

Tânărul mărturisea în trecut că nu își dorește să primească ajutor în carieră din partea părinților săi, în afară de cel moral.

„Nu se implică deloc pe partea profesională, el e să zicem suport moral, la fel și mama, dar pe partea profesională nu se implică nimeni.

Dacă prind acel eveniment, l-am prins pentru că l-am prins eu, dacă nu-l prind, nu l-am prins pentru că nu l-am prins.

Citește și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, rupe tăcerea despre relația sa cu Andreea Marin. Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală

Nu o să vină să zică: îl băgăm pe fi-miu sau ceva! Nu a făcut niciodată chestia asta și sincer nici nu-mi doresc”, a mărturisit Radu Bănică pentru Playtech.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!