Cum arată casa în care locuiește Zanni. Locuința dublu câștigătorului de la Survivor România are 5 camere, 3 băi și este full smart

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, locuiește într-o casă full smart, pe care și-a cumpărat-o după ce a muncit din greu. Locuința sa are 5 camere, 3 băi și o curte mare.
Alina Costache
31 mai 2024, 17:18
Cum arată casa în care locuiește Zanni. Locuința dublu câștigătorului de la Survivor România are 5 camere, 3 băi și este full smart
Cum arată casa în care locuiește Zanni de la Survivor România

În 2021, după câștigarea primului său premiu la Survivor România, Zanni anunța că și-a cumpărat prima lui casă, un apartament cu două camere în București. După acest pas mare, tânărul și-a îndreptat atenția către o locuință mai mare și mai sofisticată. Astfel, acesta și-a cumpărat o casă full smart.

Într-o postare pe rețelele sociale, campionul de la Survivor a oferit detalii despre noua sa proprietate. Casa se află pe un teren de 500 de metri pătrați, are o suprafață de 172 mp, cinci camere, trei băi și este dotată cu panouri fotovoltaice. Locuința este complet mobilată și utilată în stil modern.

Citește și: Zanni, primele declarații duă ce a câștigat Survivor All Stars: „Lumea mă înjură pe mine, dar nu lume multă, pentru că mai multă lume a fost cu mine”

După ceva timp, Zanni s-a gândit să renunța la casă și să se mute înapoi în București. El a pus casa la vâmzare pentru suma de 240.000 de euro. Intenția sa de a vinde locuința, însă, nu s-a concretizat până acum.

„Schimb casă verde full smart 5 camere, 3 băi, full mobilată premium, panouri fotovoltaice – cu apartament în București, sector 1-2-3”, este anunțul postat de Zannidache pe contul său de Instagram.

Cum arată casa lui Zanni

Zanni și-a transformat locuința într-un refugiu modern. Casa oferă un spațiu generos și confortabil, perfect adaptat nevoilor sale. Curtea spațioasă include și o zonă destinată pentru mașina sa.

La intrarea în casă, livingul impresionează imediat cu decorul său ales cu atenție. Premiul de la Survivor are un loc de cinste în locuința sa. Livingul este echipat cu o canapea mare, de piele, care dispune de o setare specială pentru a putea ține picioarele ridicate, canapea care a costat 5.000 de euro.

Confortul este garantat de sistemele moderne de încălzire în pardoseală și aer condiționat, completate de două televizoare mari și un sistem audio de calitate.

Bucătăria oferă o masă încăpătoare și mult spațiu de depozitare. Dulapurile cu soft close, iar frigiderul performant, cu un sistem special de deschidere, asigură păstrarea alimentelor în cele mai bune condiții.

Citește și: S-a făcut calculul! Cu câți bani rămâne Zanni, din premiul de 100.000 de euro. Statul îi ia o parte din sumă

Zanni este foarte încântat de locul în care își ține hainele: „Dressingul ăsta e genial, mi-am dorit de mult un dressing”, spunea artistul.

Dormitorul artistului continuă tema cromatică a casei, în nuanțe de alb, gri și negru. Patul electric, tablourile cu portretul său și televizorul mare montat pe perete contribuie la un ambient confortabil și relaxant.

Dormitorul matrimoniul beneficiază de propria baie, decorată elegant cu marmură neagră și dotată cu o cadă mare.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
BAC 2024. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la Limba și literatura română. Baremul de la bacalaureat 2024 conform edu.ro și Ministerul Educației. Update
Capital.ro
Românii vor primi banii înapoi. Ordinul pregătit de Guvern: Ai 500 de lei să-i foloseşti
Playtech.ro
Gina Pistol va prezenta Materchef la PRO TV. Chiar ea a confirmat TOTUL
DailyBusiness
Elevii pot primi 100 de euro GRATIS! Care este condiția
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Televiziunea care și-a spulberat audiența. La ce s-a uitat lumea, duminică, la TV
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Gina Pistol va prezenta noul sezon Masterchef România, alături de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Se plătește impozit de 70%. Legea se aplică din 1 iulie. Fiscul nu mai iartă pe nimeni
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Rusia își exprimă îngrijorarea privind deplasarea trupelor ucrainene la granița cu Belarus
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?