Cum arată casa în care stă Ioana Tufaru, după ce a fost dată afară din locuința oferită de Gigi Becali

Ioana Tufaru s-a mutat și poate numi “acasă” locul în care se află, după ce a fost dată afară din fosta locuință, pusă la dispoziție de Gigi Becali.
Alina Costache
17 oct. 2024, 13:54
Cum arată casa în care stă Ioana Tufaru, după ce a fost dată afară din locuința oferită de Gigi Becali

Ioana Tufaru s-a mutat și poate numi “acasă” locul în care se află, după ce a fost dată afară din fosta locuință, pusă la dispoziție de Gigi Becali. Recent, aceasta a vorbit într-un interviu pentru Fanatik despre schimbările din viața ei.

Citește și: De ce nu se duce Ioana Tufaru la muncă. Fiica Andei Călugăreanu trăiește din drepturile de autor ale părinților morți: „Sunt un om cu probleme de sănătate”

Ioana Tufaru, despre noua casă în care stă

Fiica regretatei Anda Călugăreanu s-a mutat cu chirie la finalul anului trecut, într-un apartament din București. Ea, alături de soțul ei, Ionuț, și fiul lor, Luca, au fost nevoiți să își găsească o locuință înainte de sărbătorile de Crăciun după ce li s-a spus să elibereze garsoniera în care stăteau de ani buni. Fosta casă le-a fost oferită de Gigi Becali, iar în timpul petrecut acolo nu au plătit nici chirie, nici utilități.

La aproape un an de la mutare, cei doi recunosc că le-au crescut cheltuielile lunare, dar că sunt mulțumiți de facilități și de faptul că Luca, fiul lor, are o cameră a lui.

Ioana și Ionuț sunt mult mai atenți la cheltuieli și încearcă să economisească. Cei doi plătesc chiria 1.200 de lei pe lună, iar utilitățile alte câteva sute de lei.

„Chiria ne costă 1200 de lei, iar utilitățile nu costă foarte mult, fiind rezidențial. Pot spune, cu totul, că ajungem undeva la 1600 de lei pe lună. Avem două camere și nu ne mai lipsește nimic. Poate un cuptor cu microunde, dar nu-l văd absolut necesar, se poate și fără. Avem o sufragerie și un dormitor”, a declarat Ioana.

Apartamentul este simplu și nu este foarte mobilat. Ioana a mărturisit că a găsit imobilul cu strictul necesar de care aveau nevoie și că ea se ocupă de casă, în timp de Ionuț merge la serviciu.

„Treburile în casă le fac doar eu, atât curățenie, cât și mâncare. Dar nu pentru că Ionuț nu vrea să facă sau nu știe… mai face și el, dar mai rar. Pentru că este cu munca și în zilele când este liber, prefer să-l las să se odihnească decât să-l pun să facă ceva. El duce gunoiul, asta e sarcina lui! Luca nu are nicio atribuție, el e copil, atribuțiile lui sunt școala și joaca”, a mai spus aceasta.

Citește și: Ioana Tufaru, dezvăluiri teribile despre viața grea pe care a dus-o în casa tatălui ei după moartea mamei: „Tata a încercat să mă îndepărteze de el pentru că era învățat doar cu băutură și femei, iar eu îl încurcam”

DailyBusiness
Hotărâre finală cu privire la facturile românilor! Anunțul ministrului Energiei
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Unde s-a rupt profesional relația Prodanca – Reghe: „Am plecat cu Alexa să-l pun antrenor la Steaua, deși Laurențiu era fără echipă. Gigi a vorbit direct”
Capital.ro
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Mare atenție! Se pune sechestru pe bunurile pensionarilor
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Cântărețul, Chris Brown, bun de plată. Un bărbat îi cere 16 milioane de doari pentru că l-ar fi agresat
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Am aflat cauza morții lui Valeriu Pavel Dan. Actorul filma pentru sezonul 2 din Wednesday
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Scandalul premierii sportivilor: Elisabeta Lipă, convocată de premierul Marcel Ciolacu pentru explicații
MediaFlux
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre