Cum arată cel mai tatuat bărbat. Oamenii rămân șocați când îl văd pe stradă. ”Am petrecut 1500 de ore sub acul de tatuaje și era să-mi pierd brațul”

Tatuajele au devenit la modă în ultimii ani, însă mulți nu curajul să își facă prea multe, mai ales că acestea vin la pachet cu durerea care trebuie suportată în timpul unei astfel de ședințe. Totuși, există și persoane care au trecut peste orice suferință și și-au tatuat mai multe părți ale corpului, ori, în cazul unui britanic pe nume Mathew Whelan, întreg corpul!
Filip Stan
08 feb. 2024, 15:24
Cum arată cel mai tatuat bărbat. Oamenii rămân șocați când îl văd pe stradă. ”Am petrecut 1500 de ore sub acul de tatuaje și era să-mi pierd brațul”

Mathew Whelan este cunoscut în Marea Britanie pentru profesia de actor pe care o are, dar și mai mult pentru că are atât de multe tatuaje, încât pielea abia i se mai vede!

Citește și Vrei să-ţi faci un tatuaj? Ştii la ce riscuri te expui?

Mathew Whelan apare foarte des pe prima pagină a ziarelor, datorită aspectului său, care pentru mulți pare îngrozitor. Britanicul a intrat în atenția publicului datorită sumedeniei de tatuaje pe care le are pe aproape toată suprafața corpului

În vârstă de 44 de ani, din Birmingham, Mathew Whelan surprinde ochii trecătorilor de fiecare dată când iese pe stradă, însă s-a obișnuit deja cu privirile oamenilor.

Desigur, unora li se pare foarte interesant și curajos, în timp ce alții nu înțeleg ce a fost în capul lui.

Bărbatul de 44 de ani, din Birmingham, a dezvăluit anterior cum a renunțat la dependența sa de modificarea corporală în încercarea de a-și achita ipoteca de 66.000 de lire sterline. Acum, un an mai târziu, nu a mai avut niciun tatuaj nou.

Pe lângă plasarea acului de tatuaj într-o parte, el își va îndepărta și o parte din modificări, inclusiv un implant în mână.

„Din păcate, pielea s-a subțiat pe o parte și sunt îngrijorat că s-ar putea rupe”, a spus bărbatul, potrivit Dailymail.com.

Cel mai tatuat bărbat din Marea Britanie a povestit, printre altele, și cum aproape și-a pierdut un braț, după ce pielea a început să putrezească în urma unui implant.

„Nu vreau să mă aflu din nou într-o situație medicală, așa cum am fost cu implantul meu knuckle duster de acum câțiva ani. Din nou, pielea s-a rupt, dar apoi a început să putrezească și să se umple cu plasmă care a trebuit să fie drenată de mai multe ori. Încă mai am o cicatrice și brațul este ușor deformat, dar aceasta a fost îndepărtată la timp, înainte de a fi în pericol serios de otrăvire a sângelui.

Nu pot permite ca acest lucru să se întâmple din nou, deoarece aproape că m-a costat brațul meu, iar acesta urma să meargă într-un mod similar – așa că am luat decizia dificilă de a îndepărta și acest implant ‘coroană’ înainte de a fi prea târziu. Am reușit să trec un an întreg fără să fiu tatuată și eu și nici măcar nu mă simt ciudat. Nu mai este ceva la care tânjesc profund sau după care să poftesc”, a povestit bărbatul.

Peste 1.500 de ore sub ac

Bărbatul spune că a petrecut peste 1.500 de ore sub ac și a stabilit un nou record în 2016, atunci când a avut 36 de tatuatori care au lucrat pe corpul lui deodată!

Deși nu a ținut evidența sumei care l-a costat până în prezent, el spune că recenta pauză l-a ajutat să achite aproape 36.000 de lire sterline din ipoteca sa.

„Rata mea va sări destul de mult în curând, dar mă încadrez în bugetul meu. Ies dintr-o rată fixă, ca mulți alți oameni, dar sper că voi putea să o stabilesc din nou în viitor.

Încerc să rămân rezervat și disciplinat față de planul meu de buget, astfel încât să pot achita această rată. Vreau să nu mai am ipotecă în următorii trei ani și voi fi fericit că am rezolvat acest lucru și că am terminat. Este viața, iar prioritățile se schimbă, așa că atunci când va fi plătit, o sesiune de cerneală se va simți mult mai specială”, a mai spus Mathew Whelan.

Din momentul în care a dezvoltat un interes pentru modificările corporale scânteie la doar nouă ani, el și-a colorat ochii în negru, și-a îndepărtat sfârcurile, și-a modelat urechile și, pe lângă toate astea, și-a schimbat numele menționat mai sus pentru a-și completa obiectivul.

Te-ar putea interesa și Vrei să-ţi faci un tatuaj? Ştii la ce riscuri te expui?

„Trăiesc o abreviere a numelui meu, B Art, deoarece sunt artă în viața mea, indiferent de ceea ce spun sau cred alții despre tatuajele mele. Ultimul meu tatuaj a fost începutul stilului blackout și nu intenționez să mai fac prea multe, dar tatuajul este o colecție de artă personală pentru mine. Vreau să pot evolua și să le schimb dacă vreau, iar apoi, voi face blackout și voi pune o altă cerneală deasupra pentru a-mi atinge scopul final”, a mai spus el.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!