Cum arată Denise Rifai fără niciun strop de machiaj! Imagina care i-a dat peste cap pe fanii jurnalistei

Denise Rifai moderează una dintre cele mai urmărite emisiuni care rulează în prezent în România. Totuși, foarte puțină lume știe cum arată jurnalista fără machiaj.
Filip Stan
29 iul. 2024, 23:11
Cum arată Denise Rifai fără niciun strop de machiaj! Imagina care i-a dat peste cap pe fanii jurnalistei
Cum arată Denise Rifai fără niciun strop de machiaj! Imagina care i-a dat peste cap pe fanii jurnalistei

Denise Rifai, în vârstă de 38 de ani, a ales să renunțe la machiaj și s-a arătat complet naturală în fața fanilor săi. Cunoscuta prezentatoare TV, apreciată pe scară largă în România, are o carieră de succes în jurnalism, devenind populară în special datorită emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Denise se bucură de o audiență vastă și este iubită de numeroși fani.

Activitatea sa intensă se reflectă și în mediul online, unde a reușit să adune o comunitate impresionantă de urmăritori. Denise își ține fanii la curent cu evenimentele din viața sa personală, inclusiv din vacanțele ei. De obicei, la fiecare apariție publică, prezentatoarea TV este impecabilă, cu machiajul și coafura mereu în ordine. Totuși, recent, Denise a surprins pe toată lumea postând pe Instagram o fotografie în care apare complet naturală. Fără machiaj și fără filtre de înfrumusețare, ea și-a arătat tenul nemachiat, apărând într-o lumină naturală, cu părul desfăcut și un zâmbet larg.

Citește și: De ce ţine post Denise Rifai: „Înţelegi cum e să nu ai apă, să nu ai mâncare. Apreciezi altfel tot. Postul îţi dă foarte multă putere.”

La 38 de ani, Denise arată extraordinar, reușind să pară mult mai tânără, de parcă ar avea doar 20 de ani. Ea a demonstrat că este frumoasă și naturală, și că nu îi este rușine să se afișeze așa cum este, fără machiaj, în fața fanilor săi.

Într-un episod al podcastului moderat de Micutzu, unde a fost invitată alături de Răzvan Simion și Dani Oțil, Denise Rifai a discutat despre primul ei salariu. Întrebată de un tânăr din public care a fost primul lucru pe care și l-a cumpărat din primii bani câștigați, prezentatoarea a uimit pe toată lumea mărturisind că a achiziționat pietre prețioase. Ulterior, ea a clarificat că a înțeles greșit întrebarea inițială și că, de fapt, a făcut această achiziție în momentul în care a câștigat mai mulți bani în cariera sa.

„Dar nu e rușinos, e foarte feminin. Niște pietre mi-am cumpărat”, a spus Denise Rifai.

„Pietre?!”, a reacționat Micutzu.

„Da, pietre”, a răspuns Denise Rifai.

„Băi, dar ce salariu aveai?”, a întrebat și Răzvan Simion.

„Din primii bani sau când ai simțit că ai câștigat ceva? A, primii bani”, a spus Denise Rifai.

„A întrebat așa, de bănuți. Direct diamante. Ce salariu aveai? Cât câștigai? Și-a luat diamante, mă, din primul job?”, a întrebat Răzvan Simion.

„Am zis niște pietre. Nu am spus ce piatră! Nu am zis ce piatră, ce diamante. Nu diamante. Am luat niște pietre. (…) Cu primii bani mai mulți, asta mi-am luat, niște pietre. Primul meu job a fost la un post de muzică rock, un post de radio cu muzică rock. Primul meu salariu a fost 800 de lei. Nu, 600 de lei. Șase milioane erau pe vremea aia. Făceam știri economice la City FM. A fost un salariu și atunci și acum foarte mic. 600 de lei, da! 800 de lei a fost după o majorare ulterioară”, a spus Denise Rifai.

Citește și: Denise Rifai, dezvăluiri despre relația cu Dumnezeu: „Există cumpene în viaţa noastră, şi eu am trecut printr-una”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!