Cum arăta Ema Uta înainte de operațiile estetice. Logodnica lui Alex Bodi este de nerecunoscut în prezent

Ema Uta este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Make-up artista are o carieră cu care se poate mândri, iar acum, nici pe plan amoros nu stă rău. Vedeta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Mulți consideră că este frumusețea întruchipată, lucru de necontenit, însă te-ai întrebat cum arăta înainte de bisturiu? Vezi în galeria foto.
Filip Stan
03 apr. 2024, 14:05
Cum arăta Ema Uta înainte de operațiile estetice. Logodnica lui Alex Bodi este de nerecunoscut în prezent

Ema Uta este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Make-up artista are o carieră cu care se poate mândri, iar acum, nici pe plan amoros nu stă rău. Vedeta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Ema Uta este cunoscută și ca ”Regina transformărilor”.

Toată lumea consideră că Ema Uta este de o frumusețe rară, lucru adevărat, însă te-ai întrebat cum arăta înainte de bisturiu?

Citește și Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta! Cum arată inelul primit de make-up artistă

Toată lumea știe cine este Ema Uta, ea fiind în atenția publicului român deja de ceva vreme.

Talentată în arta make-up-ului, Ema Uta s-a dovedit a fi una dintre persoanele care s-au lansat pe propria muncă, fără doar și poate.

De asemenea, logodnica lui Alex Bodi este cunoscută și ca ”Regina transformărilor”, tocmai pentru că poate schimba un simplu chip, într-o femeie cu trăsături nemaivăzute.

„Regina transformărilor” este cea mai ales make-up artist de vedetele din România.

Până acum, pe scaunul de machiaj al logodnicei lui Alex Bodi au ajuns celebrități precum Delia, Antonia, Alina Eremia, Loredana Groza, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Deși de cele mai multe ori Ema Uta a apărut în public cu machiaj, fanii s-au întrebat adesea cum arată ea fără pic de mascara sau fond de ten, în timp ce alții sunt curioși cum arăta aceasta înainte de intervențiile estetice.

Recent, Ema Uta a postat o fotografie pe Instagram în care apare naturală, fără strop de machiaj. Imaginea s-a viralizat rapid, iar fanii au fost uimiți să o vadă pe vedetă în această ipostază.

În aceste momente, Ema Uta se află în vacanță în Maldive, acolo unde a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, controversatul om de afaceri Alex Bodi.

Ce intervenții estetice are make-up artista

Se poate spune că make-up artista trăiește viața la care multe femei visează, mai ales pentru că a avut posibilitatea de a-și schimba aspectul cu ajutorul medicilor.

Potrivit imaginilor cu Ema Uta din trecut, este foarte evident faptul că aceasta și-a adus câteva modificări la nivelul feței. Spre exemplu, comparativ cu trecutul, buzele ei au acum acid hilauronic.

De altfel, se poate vedea că are și lifting facial, dar și o operație a nasului. Pentru cei ce cunosc mâinile fine ale chirurgilor, este vizibil și faptul că aceasta are intervenții și la nivelul mandibulei.

Citește și Alex Bodi, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Ema Uta, cu doar câteva zile înainte de nuntă: „Ne vedem fiecare de viața noastră”

De asemenea, aceasta are și implanturi mamare. Un lucru e însă cert. Ema Uta este o femeie apreciată, muncitoare și talentată.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Florin Salam, mesaj controversat. Ce le-a transmis manelistul tinerilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Diana Șoșoacă acuză AUR și Mănăstirea Petru Vodă de denigrare într-un conflict legat de creștinism și globalism
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!