Cum arată fiul ascuns al lui Florin Piersic. Dani a stat departe de țară și de luminile reflectoarelor

Te-ai gândit vreodată cum arată fiul ascuns al lui Florin Piersic? Nu mulți îl cunosc pe Dani, băiatul pe care marele actor îl are din relația cu Anna Széles. Vezi în rândurile următoare toate detaliile.
Filip Stan
15 aug. 2024, 18:03
Cum arată fiul ascuns al lui Florin Piersic. Dani a stat departe de țară și de luminile reflectoarelor

Cum arată fiul ascuns al lui Florin Piersic? Puțini îl cunosc pe Dani, băiatul pe care marele actor îl are din relația cu Anna Széles. Tânărul a preferat să stea departe de ochii publicului, dar și departe de România.

Citește și Primele imagini cu Florin Piersic, după problemele grave pe care le-a avut. Îndrăgitul actor a slăbit enorm. Se află internat într-o clinică din Snagov. Mesajul transmis fanilor. ”Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp” / VIDEO

Este deja bine știut faptul că Forin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Cu toate că cel mai cunoscut fiu al său este Florin Piersic Jr., marele actor mai are încă un fiu, pe Dani. El este rodul iubirii dintre actor și marea sa iubire, Anna Széles. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani.

Povestea de dragoste dintre Florin Piersic și Anna Széles este una dintre cele mai admirate și cunoscute din cinematografia și teatrul românesc.

Căsnicia de un deceniu dintre cei doi mari actori a fost marcată de pasiune, iubire, dar și de dificultăți. Din rodul iubirii lor a apărut Dani Piersic, cel de-al doilea fiu al marelui actor. Fiul maestrului a ales să fie pe cât se poate de discret și a locuit în Ungaria, alături de mama sa.

Florin Piersic și Anna Széles s-au văzut pentru prima oară într-un autobuz și pot spune că a fost dragoste la prima vedere.

Cei doi s-au îndrăgostit pe loc, iar de acolo a început o frumoasă poveste de dragoste.

La acea vreme, maestrul era deja un nume consacrat al cinematografiei și teatrului românesc, iar cea care i-a fost cea de-a doua soție era o tânără actriță de origine maghiară, la început de drum, foarte apreciată pentru frumusețea și pentru talentul său.

Dani Piersic, un bărbat împlinit

Cei doi actori s-au îndrăgostit nebunește și și-au unit destinele la doar un an după ce Florin Persic a divorțat de Tatiana Iekel, prima sa soție.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani, dar din nefericire, pasiunea lor nu a reușit să învingă problemele, ajungând să divorțeze. Din iubirea lor a rezultat Dani Piersic, fiul marelui actor pe care puțină lume îl cunoaște.

După divorțul de marele actor, Anna Széles s-a stabilit în Ungaria, acolo unde și-a continuat cariera în actorie. Mai mult, și fiul său Dani a locuit peste hotare, alături de mama sa.

Dani Piersic s-a născut în anul 1976, la doar un an după ce părinții lui s-au căsătorit. Ajuns la vârsta de 48 de ani, fiul actorului se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, având tot ce își poate dori.

Este stabilit în afara granițelor României, mai exact în Viena alături de soția lui de origine maghiară și cei doi băieți, Mark și Robert.

Te-ar putea interesa și Veste dureroasă pentru fanii lui Florin Piersic! Anunțul de ultimă oră despre sănătatea maestrului

Cel de-al doilea fiu al marelui actor a preferat să rămână pe cât se poate de discret în ceea ce privește viața sa personală, motiv pentru care nu s-a întors în România. Dani Piersic lucrează în domeniul comerțului exterior și relațiilor internaționale.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă! Decizia luată acum de americani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
VINE CRIZA? Aceste prețuri vor exploda cât de curând
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Cutremur după cutremur în România. A treia mișcare seismică de joi
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Elena Udrea e terminată. Nu mai are nicio șansă. Suferă cumplit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...