Cum arată „luxul și opulența” la un hotel de 5 stele din Grecia. Românii se declară dezamăgiți de experiența ateniană: „Mizeria este prezentă în camere, la piscină și în toate spațiile comune”

Un grup de români care a ales să petreacă vacanța în Grecia a avut parte de un șoc, condițiile de la cazarea aleasă fiind deplorabile.
Alina Costache
02 iul. 2023, 16:58
Cum arată „luxul și opulența” la un hotel de 5 stele din Grecia. Românii se declară dezamăgiți de experiența ateniană: „Mizeria este prezentă în camere, la piscină și în toate spațiile comune”
Imagini de laun hotel de 5 stele din Grecia

Vacanțele românilor în Grecia nu sunt întotdeauna pe măsura așteptărilor. Unele persoane se documentează cu atenție înainte de a alege locul în care vor să petreacă concediul, iar altele speră că numărul de stele acordate unui hotel reflectă realitatea, dar ajung să aibă parte de surprize neplăcute.

Este și cazul unei românce care a mers în Grecia alături de familie și câșiva prieteni, care a povestit totul pe un grup de Facebook.

„Postez aici în speranța că dacă îmi va fi aprobată postarea alții nu vor mai păți la fel ca noi. Suntem două familii cazate la hotel Serita Beach în Anissaras, Creta, un hotel de 5 stele cu all inclusive căruia nu i-aș acorda mai mult de 2, nu pot 3, pentru că la trei stele am mâncat mult mai bine.

Citește și: Concedii distruse pentru zeci de turiști. Țepe de milioane de euro cu vile de lux în stațiuni celebre din Grecia, Spania, Franța și Italia

Nu vă luați după nota pe care o are pe Booking, 8.1 este mult supraevaluat. Mâncare de calitate proastă, ce-i drept nu aveam așteptări de 5 stele, dar eram convinsă că nu ne va fi frică să le dăm copiilor de 3 respectiv 6 ani să mănânce, speram să avem la fiecare masă 4-5 feluri de mâncare ok, în schimb este ori crudă, arsă sau foarte sărată, ori ingredientele sunt cel puțin de calitate îndoielnică.

Mizeria este prezentă în camere, la piscină și în toate spațiile comune ale hotelului. Plaja este ca și impracticabilă pentru că are alge moarte peste tot, dar măcar despre asta știam și ne-am asumat.

Prietenii noștri au avut probleme cu aerul condiționat și deși au făcut numeroase sesizări nu au reușit să le rezolve problema, până la urmă au fost nevoiți să schimbe camera, aceasta fiind singura soluție.

Astăzi ghida de la agenția de unde ne-am cumpărat vacanța ne-a sfătuit să mergem să mâncăm la tavernă și să ne cumpărăm alcool pentru a dezinfecta camera și tot ce ține de baie.

Citește și: Un turist român plecat în concediu în Grecia trage un semnal de alarmă: „Gândiți-vă bine cu ce veniți. Chiar nu merită efortul”

Concluzia, feriți-vă de Serita Beach și de așa-zise oferte, acest hotel nu este decât o țeapă. Atașez câteva poze ca să vedeți cât este de curată piscina, podeaua de lângă, șezlongurile și panoul unde afișează programul de entertainment la un hotel de „5 stele”.

Vă doresc tuturor vacanțe plăcute, fără nervi și stres! A nu se înțelege greșit, îmi place Creta, iubesc Grecia, doar că am nimerit noi cazarea nepotrivită. Alegeți înțelept!”, a scris românca pe grupul Vacanțe sub 500 de euro.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Tunelul în care niciun om nu va mai putea intra. 100.000 de ani este interzis accesul acolo. Unde se află și cum arată, de fapt
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Datele persoanele ale sportivilor israelieni pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 divulgate pe reţele sociale
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!