Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Vedeta a ținut o dietă-minune: Cu cât mănânc mai puțin cu atât am energie mai multă.

Monica Anghel e una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta a demonstrat că are o voință de fier și a reușit să își schimbe cu totul stilul de viață și să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme, în doar un an.
Alina Costache
15 feb. 2022, 19:11
Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Vedeta a ținut o dietă-minune: Cu cât mănânc mai puțin cu atât am energie mai multă.

Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Aceasta are grijă ce mănâncă, când mănâncă și nu se dă înlături de la sală sau mișcare fizică de orice fel.

Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Vedeta a ținut o dietă-minune: Cu cât mănânc mai puțin cu atât am energie mai multă.

”Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Am slăbit așa, ușor, am grijă ce fac, cum fac. S-au supărat prietenii pe mine că nu mai vin la ei, să stăm la povești la masă, să bem, să mâncăm. Mi-am schimbat stilul de viață și e mult mai bine pentru mine așa. Pot să mă abțin de la mâncare, dar nu mă pot duce acasă la niște prietnei să le spun că eu vreau doar o bucată de pește la grătar cu niște fasole verde.

Prefer să mă duc să mă plimb, să mă duc la sală. Trăiam total diferit înainte de această dietă. Îmi organizez altfel timpul, mănânc ceea ce trebuie, nu stau nemâncată, fac sport. Dacă mă văd cu niște prieteni prefer să fac mișcare, într-un parc. Anul ăsta fac 51 de ani, nu e vorba de frumusețe, e vorba de sănătate. Am altă poftă de viață, am mai multă energie, am tot felul de idei. Cu cât mănânc mai puțin cu atât am energie mai multă.

Până la ora asta am mâncat cinci curmale la ora 7:00, cafea fără zahăr și fără lapte și un ceai fără zahăr. Trebuie să mănânc pe la 4:30 și apoi mă duc la sală. Voi mânca doar un pește la grătar cu fasole verde, tras într-o linguriță de unt, cu o roșioară tăiată în patru și un vârf de usturoi. După sală, vin acasă și mai beau un ceai. Și sunt zile în care mai fac și fasting. Fac cardio și greutăți, dar greutățile nu în fiecare zi și nu ridic mai mult de 20 de kilograme. Orice s-ar întâmpla fac genoflexiuni.

La mine deja e un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an si trei luni. Un factor important a fost și psihologul pe care îl am. Te ajută să te ții de niște cârlige. Mă trezesc foarte devreme.”, a spus Monica Anghel.

Citește și: Dieta banală cu care Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme. „Nu trebuie neapărat să mergem la sală!”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Condimentul delicios, dar care devine periculos după ce este gătit. Românii adoră să îl adauge în numeroase rețete, dar nu își dau seama de efectele secundare pe care le are
Capital.ro
Stațiile ITP sunt obligate. Legea e lege. Nu mai scapă nimeni
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă vestea! Românii vor putea merge în SUA fără vize mai repede decât era de așteptat
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Se schimbă banii în Europa. Anunțul BNR pentru cei care preferă bani cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Două polițiste arestate pentru furt de bunuri confiscate la Suceava
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!