Cum arată şi cu se ocupă Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin. A absolvit Medicina, iar tatăl ei i-a schimbat numele

Cum arată şi cu se ocupă Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei este în atenţia tutuor în aceste momente, după ce a declarat război împotriva Ucrainei. Deşi toată lumea îi ştie parcursul profesional, este foarte discret privind viaţa personală.
Alina Costache
28 feb. 2022, 14:55
Cum arată şi cu se ocupă Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin. A absolvit Medicina, iar tatăl ei i-a schimbat numele
Cum arată şi cu se ocupă Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin

Cum arată şi cu se ocupă Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei au ieșit de pe scena publică, încă din 1999, când tatăl lor a preluat funcția de premier și, apoi, a ajuns la președinție la sfârșitul anului.

Maria, fiica cea mai mare, și Ekaterina s-au retras de la școala germană din Moscova și au început studiile acasă cu profesori privați. Apoi, potrivit presei ruse, și-au schimbat numele pentru a-și proteja intimitatea, scrie ziarul italian Il Corriere della Sera, citat de Rador.

Cum arată şi cu se ocupă Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin

Maria a devenit Vorontsova, a absolvit Medicina și s-a specializat în Endocrinologie. Tânăra ar fi implicată într-un mare proiect pentru construcția unui spital pentru 20.000 de pacienți în apropiere de Sankt Petersburg.

Maria este căsătorită cu un antreprenor olandez şi ar avea o fiică. Putin s-a limitat să vorbească la general despre „nepoți’, prin urmare, se crede că Ekaterina, fiica cea mică, în vârstă de 34 de ani, a devenit și ea mamă. Ekaterina, care are și un nume de familie diferit de cel al tatălui, Tikhonova, a apărut recent pe scena politică rusă, potrivit hotnews.ro.

Citeşte şi: Astrologul Daniela Simulescu, detalii îngrijorătoare despre personalitatea lui Putin: „E dictatorul perfect, iar greutăţile nu-l îngenunchează, ci îl fac mai puternic”

Gari Kasparov, despre următoarea mişcare a lui Putin

Marele Maestru spune că ”planul inițial” al lui Vladimir Putin era să cucerească rapid Kievul, oraș atacat sâmbătă, însă pentru că nu s-a întâmplat, următoarea mișcare a președintelui rus este pornirea unui adevărat asediu în Capitală.

Lui Putin nu-i pasă ce se întâmplă cu Rusia sau cu rușii, cum niciodată nu i-a păsat. Se gândește doar să rămână la putere. Atât. Nu veți vedea vreodată un dictator care să recunoască că a greșit, cât timp e încă dictator.

Acum, când planul inițial al lui Putin de a cuceri Kievul rapid, cu armata ucraineană distrusă și cu Zelensky fugind din țară, a picat, Putin va ridica orice restricție de atac, ca să ia Capitala cu orice preț.

Bineînțeles că nu i-a păsat de victimele din rândul civililor nici până acum, dar nu a căutat să îi atace. Acum nu va mai ține la precizie, va vrea doar distrugere și teroare. Lui Putin nu îi pasă de imaginea sa în fața lumii sau a rușilor și ucrainenilor, fiindcă nimeni nu-l poate face să plătească.

Ce diferența va fi pentru el că sunt 1000, 10.000 sau 100.000 de morți? E în continuare la putere? E bogat în continuare? Aceasta capacitate de a acționa din egoism pur e o superputere a autocraților. Oamenii normali nu pot face asta.

Putin va bombarda și ataca puncte cheie de infrastructură pentru a distruge rezistența orașului. Nu vrea un asediu îndelungat. Banii i se vor termina din cauza sancțiunilor, iar armele Vestului nu au ajuns încă în Ucraina. În schimb, tancurile lui sunt acolo”, a scris Gari Kasparov, pe Twitter.

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
Marea doamnă a României s-a stins. Anunțul trist făcut de soțul ei: Așa a vrut!
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
S-a stins jurnalista Ileana Perneş Dănălache. Ultimii ani au fost plini de suferință
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Decizia luată de soțul Ilenei Stana Ionescu: Va fi incinerată. Cu ce explicații vine acesta: „Așa a vrut Ileana”
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Putin respinge negocierile pentru încetarea focului și cere demilitarizarea Ucrainei
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!