Cum arată vila de lux în care locuiește Andreea Marin. Imobilul impunător din Pipera are cadă în dormitor, saună și grădină

Andreea Marin locuiește într-o vilă superbă, situată în zona de Nord a Capitalei, care îi reflectă gusturile rafinate și personalitatea.
Alina Costache
16 feb. 2024, 11:10
Cum arată vila de lux în care locuiește Andreea Marin. Imobilul impunător din Pipera are cadă în dormitor, saună și grădină
Cum arată vila din Pipera în care locuiește Andreea Marin

În 2021, Andreea Marin anunța că își renovează vila din Pipera, unde locuiește cu Adrian Brâncoveanu și fiica ei, Violeta. După lucrări ample și investiții, atât sufletești, cât și financiare, imobilul de 300 de metri pătrați a devenit o oază de liniște, eleganță și rafinament.

La parterul vilei se află livingul, bucătăria, o baie și camera de oaspeți, iar la etaj se află dormitorul matrimonial, un dressing spectaculos, o baie și camera Violetei.

Citește și: Andreea Marin, impresionată de fiica ei, Violeta. Tânăra nu are aceleași interese ca fetele de vârsta ei: „Mai rar în ziua de astăzi”

Andreea Marin a ales piese de monilier din lemn masiv, iar culorile care predomină sunt alb, negru, cu accente aurii. Un șemineu din piatră naturală este obiectul principal din livingul locuinței.

Bucătăria este dotată cu toate ustensilele și electrocasnicele necesare, Andreea Marin fiind, pe lângă o prezentatoare de succes, și o bucătărească iscusită. Aici, piesele de mobilier sunt în nuanțe de maro deschis și crem, iar blatul este din marmură.

Dormitorul matrimonial este spațios, decorat cu o oglindă aurie, lămpi și o cadă pictată manual.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul”, a scris Andreea Marin pe Instagram, după ce și-a renovat casa.

Locuința vedeteri este împrejmuită de un gard înalt, iar în grădină se află flori și pomi fructiferi. Și iubitul prezentatoarei, Adrian Brâncoveanu, a avut un aport important în renovarea căminului.

„În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.

Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, a mai scris Andreea Marin pe Instagram.

Citește și: Cove rupe tăcerea despre relația cu Andreea Marin, la 24 de ani de la „Surprize, surprize”: „Sincer, eram anesteziat”

Vedeta a mai spus că dormitorul este camera ei preferată din toată casa. Cada din interior este pictată manual, iar o saună pentru doi este amenajată tot la mansardă, ca un spațiu de relaxare.

„Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn, cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră… o mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat”, a spus Andreea Marin pentru unica.ro.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Anunț important pentru clienții PPC, fostul ENEL, E.ON sau ENGIE. Este o schimbare majoră la tarifele din luna august
Capital.ro
Umilință supremă pentru unguri. Este lovitura finală pentru Ungaria
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
SEACĂ FÂNTÂNILE DIN ȚARĂ! Oamenii primesc apă cu porția
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Așa se face borșul de casă. Rețeta originală
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Simona Halep, devastată după ce a primit vestea cutremurătoare: 'Dumnezeu să-l odihnească în pace!'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat! Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” după încheierea celor șapte ani de mariaj
Capital.ro
Femeile, recrutate în armată. S-a dat ORDIN pentru cele de peste 25 de ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Reuniune a Miniștrilor de Externe ai OCI privind Asasinarea liderului Hamas și Tensiunile cu Israelul
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!