Cum arată vila faraonică în care locuiește Vlăduța Lupău. Mobilă luxoasă e făcută pe comandă, gusturile artistei reflectându-se în fiecare colțișor al casei

Vlăduța Lupău s-a mutat de curând în casă nouă. Vedeta locuiește într-o vilă spectaculoasă din Cluj, construită de la zero, după bunul plac al familiei.
Alina Costache
19 feb. 2024, 16:52
Cum arată vila faraonică în care locuiește Vlăduța Lupău. Mobilă luxoasă e făcută pe comandă, gusturile artistei reflectându-se în fiecare colțișor al casei
Cum arată vila de lux în care locuiește Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău locuiește într-o vilă superbă din Cluj alături de soțul ei, Adi Rus, dar și de fiul lor, Iair. Artista și-a dorit o casă spațioasă, unde să aibă și curte. Aceasta a reușit să își vadă visul cu ochii, construind o vilă de lux în Cluj-Napoca.

Lucrările de construcție nu au durat mult, iar rezultatul este impresionant – o locuință cu terasă generoasă, curte mare și piscină. Interiorul vilei a fost amenajat după gusturile artistei, care a colaborat cu o echipă de profesioniști pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate.

Citește și: Ce studii are, de fapt, Vlăduţa Lupău. Secretul ascuns al artistei care a uimit lumea muzicală: „Îmi pare rău, aşa, pentru că eram dedicată”

Au fost folosite materiale precum cuarțul, iar mobila a fost făcută la comandă, Vlăduța Lupău bucurându-se acum de un spațiu elegant și confortabil, perfect pentru ea și familia sa.

„Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii pentru că sunt foarte încântată și eu.

Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ușile astea efectiv le ador pentru că sunt din furnir.

Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, spunea Vlăduța Lupău înainte ca locuința să fie gata.

Într-un clip video postat pe rețelele sociale, artista a arătat dormitorul spațios, unde s-a pus accentul pe atenția la detalii și preferințele estetice ale artistei. Patul uriaș, draperiile gri și tabloul imend ce îi înfățișează pe Vlăduța Lupău și pe soțul ei adaugă o notă intimă și specială în această încăpere.

„Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ador ușile, sunt din furnir. Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, mai spune Vlăduța, la acea vreme.

Baia vilei, amenajată în tonuri reci, reflectă eleganța și rafinamentul, cu oglinzi rotunde și chiuvete în nuanțe de gri închis. Grădina este generoasă, aici fiind plantați mai mulți copaci, oferind un spațiu plin de verdeață, ideal pentru momentele de realaxare în aer liber.

Citește și: Câţi bani face, de fapt, Vlăduţa Lupău din muzica de petrecere. Totul a fost ţinut secret până acum!

Chiar dacă au apelat la un designer, Vlăduța Lupău și-a dorit să se ocupe personal de camera fiului său. Artista și-a pus ideile în practică, rezultatul fiind cel dorit.

„Camera copilului e cea mai frumoasă cameră din toată casa! Mi-am dorit să fie cu norișori și ursuleți! Așa am și făcut-o, iar la designul camerei am contribuit eu 100%, chiar dacă în restul casei am avut designer. Aici mi-am pus eu toate ideile și plăcerile.

Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu”, mărturisea vedeta, pe Instagram.

Vila impunătoare are chiar și un studio de muzică, dar și un dressing uriaș, fiind un adevărat refugiu pentru artistă și familia sa.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'