Cum au ajuns Lili Sandu și partenerul ei în pragul despărțirii: „A fost o perioadă destul de dură pentru noi sufletește”

Lili Sandu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei de cuplu.
Alina Costache
18 dec. 2023, 18:37
Cum au ajuns Lili Sandu și partenerul ei în pragul despărțirii:

Așa cum se întâmplă în orice relație, și Lili Sandu a avut parte de momente mai grele alături de partenerul ei. La 29 de ani, vedeta a fost diagnosticată cu premenopauză, iar în acel moment și-a schimbat cu totul stilul de viață și a renunțat la anumite produse. În 2015, prezentatoarea de la Vorbește lumea și-a găsit fericirea în brațele lui Silviu Țolu, iar cei doi își doreau extrem de mult să devină părinți. Acest lucru nu a venit însă foarte ușor pentru cuplul care a avut parte de extrem de multe momente tensionate, până să apară Thomas în viața lor.

Citește și Nicoleta Nucă, diagnosticată cu o boală rară! Artista a mărturisit ce probleme de sănătate are: ”Este ceva cu care am trăit o viață întreagă”

„Nu era o despărțire pe care noi ne-o doream. Nu ne-am dorit niciodată lucrul ăsta. Erau chestii de moment. În momentul în care ne-am dorit să concepem acest copil, a fost o perioadă destul de dură pentru noi sufletește, emoțional vorbind. Atunci am avut așa niște discuții legate de acest lucru”, a declarat Lili Sandu, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Momentul cererii în căsătorie trăit de Lili Sandu

Lili Sandu a fost surprinsă cu inelul de logodnă în 2019, chiar de ziua ei de naștere, la Instanbul, atunci când ea și Silviu treceau printr-un moment de tensiune. Totuși, promisiunile făcute de partenerul ei au liniștit-o și a spus un convingător „da”.

„În avion i-am spus: „Să știi că am un lucru foarte important să-ți spun când aterizăm„. El a zis: „Abia aștept și eu am un lucru să-ți spun”. M-a simțit că eram nervoasă, supărată. Când am ajuns a doua zi i-am spus să discutăm, l-am lăsat pe el să-mi spună prima dată ce are de spus. A doua zi era ziua mea și a urmat cerea în căsătorie.”, a povestit Lili Sandu, pentru sursa citată.

Cu toate că ultimii ani de relație nu au fost atât de ușori, Lili Sandu spune că toate aceste lucruri au făcut ca iubirea lor să se valideze și să se consolideze și mai mult, astfel încât niciunul dintre cei doi nu-și mai văd viața în lipsa celuilalt. De asemenea, copilul a avut și el un rol extrem de important în confirmarea poveștii de iubire. Thomas a venit în viața lor în 2020, la un an după logodnă, fiind o adevărată minune pentru vedeta care nu a primit prea multe șanse de la medici pentru a concepe natural un copil.

„Ne iubim foarte mult și relația noastră s-a consolidat din ce în ce mai mult în timpul acestor 8 ani. Ne-am simți lipsa. E în ADN cumva relația. N-avem cum să renunțăm vreunul din noi la ea, mai ales acum cu Thomas”, a completat actrița.

Citește și Fostele iubite îl acuză pe Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai făcut asta?”. De la ce a pornit scandalul între fostul milionar și mai tânăra parteneră

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Decizie pentru cine transferă bani. Noua regulă din 23 iulie pentru cei care folosesc bani cash
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Limitele de viteză sunt reduse. Regulile pe care trebuie să le respecte toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Elevii de clasa a VIII-a află miercuri la ce licee au fost admiși
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!