Cum au reușit doi frați să construiască o afacere de renume mondial. Au creat cel mai bun burger din lume și îl vând cu 10 euro

Doi frați au reușit să construiască o afacere de renume mondial. Ei au creat cel mai bun burger din lume, pe care îl vând cu doar 10 euro.
Filip Stan
13 sept. 2024, 22:35
Cum au reușit doi frați să construiască o afacere de renume mondial. Au creat cel mai bun burger din lume și îl vând cu 10 euro

Doi frați au reușit să construiască o afacere de renume mondial. Ei au creat cel mai bun burger din lume, pe care îl vând cu doar 10 euro. Piesa de rezistență din burger este carnea de vită maturată timp de 4 luni.

Secretele din spatele succesului celor 2 frați. Cum au construit o afacere de renume mondial

Cei doi frați și-au deschis o afacere în Spania și au reușit să câștige medalia de aur în topul celor mai buni burgeri din lume, potrivit Observator. Pentru a obține premiul, burgerul a trecut prin fața a nu mai puțin de 826 de restaurante distribuite în mai mult de 60 de țări. Și, au reușit datorită bucătarilor, dar și al ingredientelor utilizate. Potrivit fraților, cea mai importantă este carnea de vită, maturată timp de 4 luni. Însă, cei doi au reușit să domine prestigiosul clasament The World’s Best Burgers.

Una dintre cele mai populare rețete este cea a burgerului cu carne maturată de vită din Galicia, chifle făcute în casă, ceapă caramelizată cu vin de porto, sos de carne și cremă de brânză. Cei doi frați din Valencia au vrut să creeze un burger care să devină etalon la nivel mondial și au reușit. După ce au deschis 4 restaurante în orașul natal, au decis să-și încerce norocul și în capitală.

Citește și: Românii comandă peste 15 burgeri pe minut, peste 22.000 de burgeri sunt livraţi zilnic

„Cum ar fi să demonstrăm că putem avea succes într-un alt oraş decât al nostru, plecând de la zero, să încercăm să câştigăm într-un loc unde toată lumea zice că este cea mai dificilă piaţă”, a declarat unul dintre patroni.

Ulterior, cei doi au deschis filiale în mai multe țări europene și după ce au câștigat numeroase concursuri, au pus bazele a încă 37 de restaurante, conform Valencia Secreta. Pe lângă burgeri, ei au în meniuri și deserturi, salate și garnituri. Prețul unui burger este cuprins între 10 și 14 euro, un preț asemănător cu al unui burger comandat la restaurantele din București.

Citește și: Sorin Bontea, de la fine dining la fast-food. Secretul pentru un burger care te face să te lingi pe degete: ”Îmi place să fac singur carnea”

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Țara pe care e bine s-o eviți când mergi în vacanță. Deși mulți turiști o consideră spectaculoasă, “are multe orașe urâte, nu te simți în siguranță noaptea”
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...