Cum erau pregătite concubinele pentru prima noapte de dragoste. SECRETE din haremul sultanilor

Cu ce ni se asociază în gând cuvântul harem? Fete frumoase, care stau pe canapele și sorb din șerbet, saune, unde concubinele sultanului își ung corpul cu uleiuri aromatice, bijuterii scumpe, lupta în care sute fete drăguțe se bat pentru atenția stăpânului. Acest loc, îmbibat cu extaz, farmec, ispite, fluide feminine și aromă de mosc.
Iulian Tudor
18 feb. 2017, 17:09
Cum erau pregătite concubinele pentru prima noapte de dragoste. SECRETE din haremul sultanilor

În timp ce femeile concurează din toate puterile cu bărbații pentru drepturi egale, uneori uitând de esența lor, femeile orientului îi tratează pe bărbați ca pe niște stăpâni, scrie calatorul.net. Ele utiliează tehnicile vechi care îi încântă pe bărbați și pentru mult timp îi transformă în robii iubirii.

Citeşte şi Pentru bărbaţi. Cele mai sexy lucruri pe care să le spui iubitei în pat

Propun să ne transportăm cu câteva secole în urmă, în vremurile înfloritoare ale Marelui Imperiu Otoman și să vedem cum arată viața haremului din interior. Să tragem perdeaua tainelor și să luăm câteva lecții de pregătire pentru intimitate și dezvoltarea atracției de la concubinele sultanului.

Raiul păzit

Cuvânt harem înseamnă taine, nepermisiuni și necunoscut. Într-adevăr, locul unde trăiau concubinele și soțiile sultanului, era închis pentru toată lumea, în afară de anumiți membri ai familiei sultanului.

Letopisețul turcesc Dursun-Bei a scris odată: „Dacă soarele ar fi fost bărbat, chiar și el ar fi avut interdicție de a privi haremul”.

Cel mai cunoscut harem a fosr în castelul Seral, din Istanbul. Era compus din 400 de camere spațioase, unde trăiau peste 2000 de concubine. Castelul era de dimensiunea unui oraș cu ziduri înalte. Locuitoarea acestui rai putea să devină doar o femeie cu adevărat frumoasă, care trecut un casting exigent.

Preselecția

În haremul sultanului niciodată nu ajungeau fete întâmplătoare. Exista un plan special, în conformitate cu care erau alese un anumit număr de blonde și de brunete. Cel mai mult padișahii orientali apreciau coapsele și talia. Proporția perfectă se considera 2/3 ( talia/ coapse).

Diferența dintre volumul talii și cel al coapselor trebuia să constituie în jur de 30 de centimetri. Bustul și înălțimea fetelor erau indicatori secundari. De un succes aparte se bucura frumusețea slavonă.

Fetele erau selectate nu doar conform criteriilor exterioare. Viitoarea concubină trebuia să fie inteligentă. Candidatele, care au avut noroc de a ajunge în harem, treceau un control medical complet.

Cursuri de seducție

Fetele, selectate pentru a-l sluji pe sultan, treceau o instruire specială de doi ani. Erau învățate de calfe bătrâne cu o vastă experiență de sclave. Viitoarele concubine învățau limba, bazele Coranului, literatura, poezia și caligrafia.

Învățau structura poeziilor și să cânte la instrumente muzicale. Fetele își mențineau în permanență forma fizică, acordau mult timp dansului.

Citeşte şi Ce să faci ca să rămâi însărcinată cu fetiţă

Ele învățau cum să se comporte în castel, învățau să servească cafeaua și dulciurile, să prepare narghileaua și să poarte discuții cu sultanul.

În cel de-al doilea an de studii, locuitoarele haremului însușeau arta îngrijirii de sine. Pregăteau măști și diferite loțiuni aromate, își făceau machiaj. Învățat să se îmbrace corect și să-și asorteze bijuteriile.

Toate fetele învățat un dans special. Era ceva de mijloc între dansul buricului și striptease. Acest dans treaza dispoziția de iubire și dorința sultanului.

După asta, ele învățat subtilitățile gimnasticii intime, care era numită ca și acum vumbuilding. După ce terminau cursurile, fiecare fată trecea un examen. Pe lângă dansuri, formele poeziei și regulile etichetei, în examen mai intrau și câteva exerciții mai picante.

Primul exercițiu: oul jad. Fata era așezată pe un scaun cu gaură. Picioarele erau larg desfăcute, iar în vaginul fetei era introdu un ou mic de jad, de care erau agățate câteva ațe. Ea trebuia să încordeze vaginul într-atât de mult, încât ațele să se rupă când se trăgea de ele.

Exercițiul doi: dansul. Într-un pahar se turnau 100 ml de lichid colorat. Fata împroșca lichidul în sânul ei și dansa. Dansul dura jumătate de oră. În acest timp viitoare concubină nu trebuia să piardă niciun pic de lichid.

Dacă încercările erau trecute cu succes, fata devenea locuitoare cu acte în regulă a castelului.

Pe drumul de aur

Nu era suficient să ajungi în harem. Fetele puteau să stea acolo și câțiva ani și să nu se învrednicească de o invitație în dormitorul sultanului. Prin ochii sultanului zilnic se perindau sute de frumuseți, care îl seduceau. Dar succesul le surâdea doar unora. Pentru a atrage atenția asupra lor, concubinele aveau grijă intensivă de ele. Se îmbrăcau în cele mai frumoase rochii, pierdeau câteva ore în zi pe machiaj. Își antrenau mersul și ținuta, învățau să seducă doar cu privirea.

Dacă padișahul se uita la una din sclave, ea era invitată în dormitorul sultanului. Fetele se pregăteau cu multă străduință de apropierea intimă, pentru că de priceperile lor depindea dacă le va merge din nou. Drumul de la dormitorul comun până la dormitorul sultanului se numea drum de aur. Pentru a parcurge acest drum, fata trecea un întreg ritual de frumusețe.

Hamam

Unul dintre cele mai importante ritualuri de îngrijire ale concubinelor era mersul în hamam (baie). Fetele se scăldau în apă, care era parfumată cu flori de viorele. Această loțiune nu doar făcea pielea mai fină, dar o și parfuma. Apoi pe față și piele erau puse măști din plante.

Înainte de a merge la saună,fetele își scoateau părul de pe toate zonele corpului cu ajutorul unei creme speciale. În componența acesteia intrau ouăle, mierea și sucul de lămâie.

Pielea de după baie, era masată cu perie din mătase. Această procedură permitea eliminarea celulelor moarte ale pielii și o făcea moale, ca a unui bebeluș.

Corp, demn de sultan

După spălarea cu săpun, părul devenea aspru. Pentru a-l face mai fin, frumoasele de la castel foloseau cremă pentru păr din flori. În castel în fiecare zi erau aduse sute de kilogramde de flori.

Frumoasele orientale aveau multă grijă de părul lor. Își pregăteau măști care le făceau părul să crească repede.

Pentru ca corpul concubinelor să fie ferm și tânăr, pe pielea lor erau aplicate măști din ierburi și flori.

După baie, corpul fetelor este pregătit pentru masaj. Femei de serviciu special instruite în acest sens le relaxau mușchii și corpul concubinelor înainte de noaptea de iubire.

Citeşte şi Directorul CIA va merge în Turcia, după conversaţia lui Donald Trump cu Recep Erdogan

Pielea de după repede se întărește. De aceea, pielea fetelor era unsă cu ulei. În uleiul de măsline sau de cunjut era adăugat câteva picături de ulei aromat. Vara se adăga ulei de trandafir, iar iarna de garoafe.

Înainte de somn, fetele se spălau cu apă roză. Ea face pielea fină și elimină ridurile. Uleiul trandafirilor turcești până în prezent este folosit pentru pregătirea cosmeticii de elită.

Machiajul

Înainte de amerge în dormitorul sultanului, concubinele își punea machiaj. De o atenție sporită se bucurau ochii. Pentru ca aceștia să încânte inima padișahului de la prima vedere, fetele desenau cele mai diferite modele. Pentru a conferi buzelor o notă purpurie, femeile orientale mâncau o compoziție din piper roșu. Pentru ași împrospăta respirația, înainte de a merge la sultan, fetele mâncau bețișoare de scorțișoară.

Pentru a aprinde dorința sultanului, alintat de prea multă atenție, nu era chiar simplu. Fiecare fată încerca să-și accentueze cele mai bune trăsături. La definitivarea ținutei ajutau desenele pe piele. Sclavele-pictorițe desenau pe piele motive diverse. Ele acopereau încheieturile mâinii, și partea din spate a gâtului.

Spre deosebire de creștinims, în religia islamului plăcerea de la apropierea intimă nu se considera un păcat. Dar Coranul interzicea sexul anal, cel în grup și relațiile de același sex. De aceea, reprezentanții multor orientări europene, și relații lesbi între sclavele plictisite se considerau a fi inventate.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
Proprietarii de terenuri din România au interzis. Amenzi între 7.500 și 15.000 de lei
Playtech.ro
ȘOC! Vedeta din România care DIVORȚEAZĂ pentru a 7-a oară!
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Divorț-șoc! Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de George Restivan după 1 an și 3 luni de căsnicie 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Mai mulți români din Marea Britanie s-au luptat cu polițiștii englezi, ba chiar le-au răsturnat mașina: „Să vină mascații de la București, că și pe ăia îi dărâmăm”
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care fac ITP. Legea se aplică în toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
MedLife lansează primul centru mobil de testare pentru boli cu transmitere sexuală din Europa Centrală și de Sud-Est
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'