Băsescu insinuează că soţul Gabrielei Firea ar putea pleca de acasă „de bine ce-i este lângă nevastă”

Preşedintele Traian Băsescu susţine că invitaţia adresată senatoarei Gabriela Firea de a se uita în ograda soţului ei, primarul Florentin Pandele, ca să nu descopere că nu mai e acasă a fost "o recomandare absolut amicală".  Preşedintele a încercat să dreagă busuiocul povestind despre comandanţii de navă care preferau să plece din nou pe mare decât să stea acasă în concediu, lângă neveste, ”de bine ce le era”. 
Romania TV
15 apr. 2014, 16:46
Băsescu insinuează că soţul Gabrielei Firea ar putea pleca de acasă

Traian Băsescu a explicat, marţi, atacul la adresa Gabrielei Firea şi a soţului ei, Florentin Pandele, primar în Voluntari şi fost marinar de meserie. „Doamna Firea s-a simţit lezată că am spus să privească mai atent la ce e în ograda soţului ei. O recomandare absolut amicală”, a spus Băsescu.

Iniţial, şeful statului şi-a motivat afirmaţia de duminică privind faptul că Firea ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă prin faptul că marinarii de cursă lungă au meteahna că nu le prea prieşte şederea alături de neveste.

În timp ce navigam, după 9-12 luni de mers pe mare rămâneam în concediu şi eu, ca şi Pandele. Câte 3 luni şi ceva că se adunau la concediu şi zilele de sâmbătă şi duminică şi sărbătorile legale. Dar era foarte mulţi care nu stăteau 3 luni şi ceva acasă. După o lună îşi căutau vapor. Plecau. De ce? Vă las să vă gândiţi cât de bine le era acasă. Poate fi interpretată şi în acest sens chestiunea că ‘poate îl găseşti plecat‘ „, a spus Băsescu.

Citeşte şi: Băsescu, un nou ATAC DUR: Gabriela Firea, o şantajistă de profesie, poartă ghinion oricărui bărbat!

Pe de altă parte, preşedintele a spus că a primit la Cotroceni o serie de petiţii ale unor cetăţeni din Voluntari. „La Preşedinţie, funcţionează Biroul Probleme Cetăţeneşti. De exemplu printr-o petiţie sunt reclamate abuzuri ale primăriei Voluntari în aplicarea Legii 10/2001. A fost îndreptată către instituţiile abilitate. O altă petiţie: control riguros la Comtransport Voluntari cu contracte cu primăria. Altă petiţie: reclamaţie făcută de cetăţeni privind abuzurile şi averea primarului. O alta: reclamaţie împotriva primarului de nerespectare a unei decizii judecătoreşti de punere în posesie cu un teren. Deci cu privire la ce se întâmplă în Voluntari am făcut-o în baza unor petiţii primite ce au fost îndreptate către instituţiile statului. Nu neapărat la DNA. Unele la Ministerul Mediului, altele la Ministerul de Interne, altele la cabinetul primului-ministru”, a precizat Traian Băsescu.

Acesta a arătat că a preferat să nu le trimite procurorilor deoarece exista riscul ca unele petiţii să nu aibă fundament, fiind necesară o verificare prealabilă a instituţiilor statului asupra temeiniciei lor.

„Nu întotdeauna reclamaţiile sunt îndreptăţite, de aceea le-am trimis la instituţiile ce pot verifica dacă sunt adevărate sau nu. Nu este în practica preşedinţiei să le trimită exclusiv la Parchete. Asta nu înseamnă că problemele nu există (…) Nu vorbesc fără să am documente. Sunt petiţii trimise de la cetăţeni, iar aceştia care au făcut petiţii nu au avut decît satisfacţia că preşedintele a vorbit despre situaţii de acolo, că au avut un feedback direct de la preşedinte”, a mai spus Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis duminică fostei jurnaliste Gabriela Firea să fie foarte atentă la soţul ei, Florentin Pandele, că s-ar putea să nu mai ajungă într-o zi acasă.

„E o prostie! Nu te poți lua după o doamnă care a avut drept instruire 10 ani de citit pe prompter. Trebuie să mai știi și puțin drept. (…) Mai auzeam o prostie, tot de la doamna cunoscătoare. Ar fi mai bine să se uite la moșia soțului ei, că înțeleg că ar fi destule probleme pe moșia lui acolo. Să fie atentă acolo, că s-ar putea să nu-l mai găsească într-o zi acasă”, a declarat Traian Băsescu, cu referire la soțul Gabrielei Firea, primarul orașului Voluntari, Florin Pandele.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop rune 19-25 august 2024. Mihai Voropchievici anunță o mare surpriză pentru Gemeni
Capital.ro
Ultimele informații despre Florin Piersic. Cum se simte marele actor
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Satele care au devenit magnet pentru bucureșteni. Mulți s-au mutat la țară pe loc
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Un milion de români pot fi chemați în armată. Bărbații cu vârste între 20 și 35 de ani sunt obligați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Spania permite Ucrainei să decidă cum și când să folosească echipamentele furnizate
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...