Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu spune că și-ar fi dorit ca promisiunea administrației de a investi banii în țevile de apă caldă și căldură în detrimentul luminițelor de Crăciun să fie respectată.
„A fost un moment în care mergeam cu mașina prin București și am văzut luminițe… Și mi-am adus aminte de o promisiune că banii nu se vor investi în luminițe, ci se vor investi în conducte de apă caldă, de căldură, infrastructură și alte lucruri importante pentru oamenii din București. Cred că acela a fost un moment în care am trimis în văzduh un ‘kind reminder’ (n.r.-în traducere „o urare specială de aducere aminte”). Această urare am dat-o în văzduh cu direcție. Din văzduh s-a dus … sper că a ajuns, a bătut la birou la primărie, la ușă și a zis ‘să trăiți, sunt Cosmin Nedelcu’. Intrați, cum să nu… Mai am kind reminde-uri și pentru Sectoare. De obicei, când dai ‘la naiba’ dai în administrație, la cei care ne conduc și care au fost aleși să-și facă treaba.
Câți bani face Micutzu din podcast
Micutzu este una dintre persoanele care a decis să facă podcast de dinainte ca acest lucru să devină un adevărat trend în România. Întrebat de Denise Rifai dacă podcast-ul este „o afacere bănoasă”, acesta a spus că nu a câștigat prea mult de pe urma lui.
„Pentru mine, nu pot să zic că a fost o afacere bănoasă. Într-adevăr, ce a făcut podcast-ul, a crescut foarte mult canalul meu de YouTube și, într-adevăr, asta m-a ajutat, dar eu, acolo, pun și specialurile de Stand Up, adică nu era vorba doar despre podcast.
Cel mai probabil, pentru oamenii care găsesc sponsori, este o afacere bănoasă. Focusul meu nu a fost neapărat pe a găsi sponsori, deși au venit, dar niciodată nu a fost o chestie de aș vrea atâția bani și foarte mulți bani pentru a face chestia asta, pentru că o făceam din plăcere.
Mă gândeam să o opresc, pentru că, ușor, ușor, dispărea din plăcere și nu neapărat că nu am invitați relevanți în minte pentru viitor, ci e vorba de cu cine mi-aș mai dori să vorbesc și, câteodată, în primul rând, poate nu am dispoziția necesară de a vorbi, adică sunt foarte multe lucruri de luat în calcul”, a spus acesta.
Micutzu nu a epuizat toate numele persoanelor pe care ar vrea să le invite la podcast, motiv pentru care așteaptă momentul în care să poată sta de vorbă cu ele. „Mai am câțiva oameni, acolo, cu care aș mai vrea să vorbesc. Mi-ar plăcea foarte mult să mai fac un episod cu Liviu Lucaci, rectorul UNATC și fostul meu profesor, pentru că ăla a fost un episod la care lumea s-a uitat, deși nu știa cine este Liviu Lucaci și asta m-a bucurat foarte mult, pentru că am învățat foarte multe lucruri de la el și speram ca oamenii să se uite și să învețe și ei, la rândul lor, ceva”, a precizat Micutzu.
Cum podcast-ul a început să se transforme într-un adevărat trend încă din perioada pandemiei, Micutzu nu este deranjat de numărul mare de creatori ai acestui tip de conținut, fiind de părere că este loc sub soare pentru toată lumea. „Mi se pare că, exact cum foarte multă lume a început să facă Stand Up, e loc pentru toată lumea și fiecare ar trebui să facă ce simte, deci baftă lor!”, a mai spus comediantul.
Filmul „Teambuilding arată povestea angajaților dintr-o corporație, care încearcă cu ardoare să-și păstreze job-urile, prin câștigarea unei cupe din competiția anuală din cadrul teambuilding-ului. Mai multe echipe: București, Moldova, Iași și Craiova, se luptă să câștige probele inedite, dar și să păstreze intactă relația cu șefii, după cum relatează Spectacola.ro.
Micutzu, despre cum i s-a schimbat norocul şi a ajuns la Teambuilding: „N-aveam bani de mâncare”
Emil (Matei Dima) este cel care conduce echipa din București, din care fac parte și Micutzu și Anca Dinicu. Filmul a fost lansat în 2022 și a atras în cinematografe un număr mare de persoane (aproape 1 milion in 3 luni). Din 1 ianuarie 2023 filmul a fost distribuit pe platforma online Netflix.
Din distribuția filmului mai fac parte Nicu Banea, Roxana Condurache, Cătălin Coşarcă, Anca Dinicu, Vlad Ianuș, Anca Munteanu, Adrian Nicolae, Ionuț Rusu, Horia Brenciu, Cristi Pulhac, Nuami Dinescu.