Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. Află-i secretul şi îţi va cădea la picioare

Atunci când cunoşti câteva detalii despre viaţa unei persoane, îţi vine mai uşor să interacţionezi cu ea. În dragoste, lucrurile stau la fel: cu cât mai multe secrete ştii despre persoana la care visezi, cu atât mai uşor îţi va fi să te apropii de ea şi să o cucereşti.
Oana Anghel
15 sept. 2021, 01:14
Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. Află-i secretul şi îţi va cădea la picioare

Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. Fiecare semn zodiacal are secretele lui, pasiunile lui, slăbiciunile lui, de care te poţi folosi abil pentru a-l cuceri.

Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. BERBEC

Berbecilor le place să fie ascultați căci întotdeauna au foarte multe de spus. Îi poţi seduce lăsându-i să îți povestească absolut orice. Vor vedea în ține o persoană plină de compasiune și interesată de preocupările lor, vor căpăta încredere și vor începe și ei să fie interesați de persoană ta.

Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. TAUR

Taurii sunt romantici și ușor impresionabili în dragoste. Dacă le oferi o seară la un restaurant elegant, șampanie, flori, cuvinte de dragoste și un film bun, sunt pe jumătate cuceriţi. Mâncărurile și băutura fină îi fac Taurului ziua mai frumoasă și se va relaxa complet. Stimulează-i toate simţurile şi îl vei cuceri iremediabil.

Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. GEMENI

Gemenii iubesc petrecerile şi oamenii. Dacă vrei să cucerești un nativ din acest semn zodiacal, trebuie să fii vesel, spiritual și să nu-i cazi la picioare din prima. Povestește-i anecdote, dă-i replici spontane, fă jocuri de cuvinte! Nu-l lăsa să te intuiască, nu-l lăsa să se plictisească!

Citeste si Horoscop rune septembrie 2021. Mihai Voropchievici spune care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. RAC

Nativii din zodiac Rac sunt atraşi de persoanele sincere, autentice, asumate. Acești nativi adoră artă, deci cadourile ideale pentru ei ar fi obiectele decorative sau bilete la diferite spectacole. Sunt persoane spirituale cu un sex-appeal destul de dezvoltat, care cu siguranță te vor face să te simți bine în prezența lor dacă vei ştii să fii tu, fără nicio mască.

Cum să-l cucereşti în funcţie de zodie. LEU

Dragostea nu va fi niciodată o prioritate în viața leilor. Ei au alte priorități: carieră, afaceri, un hobby, un sport, vreun meșteșug anume. Dacă vrei să cucerești un Leu, trebuie să afli mai întâi care sunt pasiunile lui și să te implici și tu. Cadourile și experiențele costisitoare vor cuceri imediat atenția unui Leu, care consideră că merită să fie răsfățat.

Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. FECIOARĂ

Fecioarelor le place să fie mai degrabă vânate decât vânători. De aceea, cel care va trebui să facă primul pas va fi potenţialul partener. Abordeaz-o direct, dar cu tact! Află care e subiectul lui preferat, citește câteva cărți despre acel subiect, reține cât mai multe detalii (Fecioarele sunt adevărate maestre ale detaliilor), apoi provoac-o la discuții și admiră-i cunoştinţele.

Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. BALANŢĂ

Dacă vrei să seduci nativii din zodiac Balanță trebuie să îți evidențiezi pasiunea la un nivel înalt. Dacă faci asta, ei te vor duce pe culmile plăcerii, dar trebuie să ai grijă să nu îi sperii cu dramele tale din trecut. Balanțelor le place să pari că ești o persoană rece și dură, însă în interior să fii complet diferită.

Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. SCORPION

Scorpionului trebuie să îi oferi pasiune fierbinte, dar și o doză de mister, să nu îi dezvălui chiar totul despre tine… altfel devii plictisitoare. Acest nativ are nevoie constant de mici provocări, de un strop de gelozie și invidie (mare atenţie să nu întreci măsura), ca să îl determini să lupte pentru tine.

Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. SĂGETĂTOR

Săgetătorul răspunde aproape instantaneu avansurilor unei persoane de sex opus care emană energie și sex-appeal. Fii tot timpul aranjat(ă), arată-te optimist(ă) și plin(ă) de umor! Lasă-l să te descopere, să te urmărească, să te ia prin surprindere! Săgetătorul adoră să se comporte ca un cercetaș în misiune.

Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. CAPRICORN

Dacă vrei să cucerești nativii Capricorn, trebuie să le arăți ce ai în comun cu ei. Capricornii sunt interesați întotdeauna de ceea ce este nou și în egală măsură aceștia vor să audă şi părerea ta. Acești nativi sunt foarte inteligenți și vor șii întotdeauna dacă încerci să îi păcălești.

Citeste si Horoscopul toamnei 2021, cu Mihai Voropchievici. Runele arată cine culege vânt, cine are parte de iubire din belşug

Cum să-l cucereşti în funcţie de zodie. VĂRSĂTOR

Vărsătorul este un șarmant și va continua să flirteze și cu alții, chiar dacă îți spune că te dorește doar pe tine. Ei nu suportă regulile. Sunt comunicativi, sociabili, le place să aibă mulți prieteni, să iasă foarte mult. Iar tu trebuie să fii ca el pentru a-l cuceri. Și trebuie să îi oferi tot felul de mici experiențe inedite: o excursie surpriză, o mică petrecere cu prietenii apropiați.

Cum cucereşti nativul din zodia PEŞTI

Nativul Pești nu alege conștient și nu cucerește prin luptă. El se lasă ales, iar dacă îl vrei, va trebui să faci cel puțin jumătate din drumul care duce la el. Nativul din această zodie se comportă ca o adevarată enigmă: așteaptă să fie ghicit, intuit. Nu-i pune întrebări precise, pentru că va evita să-ți răspundă, îți va aluneca printre degete! Învaţă să-l „citeşti” fără să fie nevoie sa-i pui întrebări, învaţă să-i intuiești reacțiile.

 

 

Spynews
Antonia și Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, au aniversat trei luni de relație. Tânăra, mesaj emoționant pentru iubitul ei din afara competiției / FOTO
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Singurele 3 zodii care își vor schimba total viața până la finalul lunii iulie. Iese soarele și pe strada acestor nativi
Capital.ro
Este INTERZIS prin lege pentru șoferii care intră în țară. Nu poți circula dacă ai asta în mașină
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Vor fi înghețate pensiile, chiar înainte de recalculare? Ce se întâmplă cu datoria publică a României
Adevarul
Scandalul OUG 84. Guvernul face un pas înapoi în privința testelor antidrog. Reacția polițiștilor și a medicilor
Spynews
Știrile Antena Stars. Alina Eremia, incident neașteptat pe scena de la Neversea. Ce a pățit artista când se afla în fața publicului: „Simțeam adrenalina” / VIDEO
Spynews
Mira și Levi Elekes, vacanță de lux în Santorini! Cum arată locul fabulos în care s-au cazat: ”E ireal de frumos” / VIDEO
Evz.ro
Scandalul testelor antidrog. Condițiile în care șoferii pot primi permisul înapoi
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
wowbiz.ro
Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
A dat Bacalaureatul, însă moartea l-a luat la scurt timp după. Un tânăr de 18 ani a murit într-un cumplit accident în Slatina
Capital.ro
Ilegal pentru românii cu telefon mobil. Apelul care îți aduce Poliția la ușă. Amendă 4.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini fierbinți cu Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, în costum de baie!
stirilekanald.ro
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
substantial.ro
Nicki Minaj Anulează Concertul de la Festivalul SAGA cu 3 Ore Înainte de Aparența Programată
MediaFlux
BENEFICII suplimentare la pensie. Cine sunt beneficiarii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!