Cum îşi încalcă liberalii promisiunea faţă de cetăţeni

Liberalii si-au luat un angajament fata de cetateni, sa lupte impotriva traseismului politic si sa nu accepte in randurile lor traseisti nici macar pentru formarea unei noi majoritati in Parlament. Acest angajament a fost subliniat in numeroase declaratii publice de co-presedintele PNL Alina Gorghiu şi a fost un principiu asupra caruia a insistat si presedintele Klaus Iohannis inainte de a ajunge la Cotroceni.
Filip Stan
13 mart. 2015, 15:38
Cum îşi încalcă liberalii promisiunea faţă de cetăţeni

PNL isi mareste randurile in Parlament prin strategia pasilor mici. Parlamentar cu parlamentar grupul PNL creste fara sa se mai faca referire la traseism, scrie stiripesurse.ro.

Deputatii Mihai Tararache (PP-DD), Florin Secara (PMP/UNPR), Nicolae Alexandri ( PLR), Dumitru Ovidiu Ioan, Aurelian Mihai, Teodor Paleologu (PMP), Paul Dumbrăvanu ( PLR) și Dragoș Gunia (PDL), senatorul PPDD Corneliu Popescu, toti au intrat in grupul PNL ba chiar s-au inscris cu acte in regula in partid.

Si daca portile tolerantei fata de traseism au fost deschise in Parlament, urmeaza ca acelasi lucru sa se intample si in teritoriu. Liberalii s-a luptat vehement impotriva ordonantei migratiei politice care a permis alesilor locali sa isi schimbe partidul fara sa isi piarda functia. Desi precizasera ca nu vor primi alesi locali in PNL in baza acelei ordonante, totusi au facut-o pentru a tine piept exodului catre tabara puterii.

Insa la expirarea ordonantei si la declararea ei neconstitutionala, liberalii au insistat ca traseistii sa isi piarda mandatele si au sustinut ca nu vor primi inapoi in randurile lor tradatori, lucru subliniat si de Iohannis care a considerat chiar un lucru pozitiv ‘scuturarea’ partidului de tradatori.

Liderii organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu sustine insa acum alta teorie. Privind spre alegerile din 2016, el nu exclude ideea de a avea eventuale negocieri cu actualii primarii migratori din judeţ în cazul în care nu vor reuşi să aibă candidaţi proprii, la alegerile locale în toate localităţile din judeţ.

‘Nu mă interesează decât candidaţii proprii pentru alegerile locale de anul viitor şi consider că avem timp să îi creştem, dar, în măsura în care nu vom reuşi să avem candidaţi proprii în toate cele 54 de localităţi din judeţ, nu excludem negocierile şi cu actualii primari fugari, nefugari, mai ales că, în toate discuţiile mele cu oamenii politici, foarte puţini sunt cei care să nu fi fost în cel puţin două formaţiuni politice’, a declarat vineri, pentru AGERPRES, copreşedintele PNL Giurgiu, Ştefan Gheorghe.

El spune că nu a contactat şi nu a încercat să aducă înapoi pe niciunul dintre primarii din judeţ care au ales să plece la alte partide şi a rămas fidel principiului de a nu negocia cu aceştia, dar a discutat în vederea intrării în PNL cu fostul subprefect de Giurgiu, Daniel Fiţa.

‘El este liber de contract după ce şi-a dat demisia din PMP şi îl cunosc ca pe o persoană capabilă de a ajuta din punct de vedere tehnic la viitoarele alegeri locale. Dacă va alege să vină alături de noi, va fi ca simplu membru şi nu s-a pus problema de a candida pe vreo listă’, a completat copreşedintele PNL Giurgiu, Ştefan Gheorghe.

PNL Giurgiu mai are şapte primari după aplicarea ordonanţei 55/2014 care a permis migraţia politică, în condiţiile în care, după alegerile locale din 2012, a avut 33 de edili în cele 54 de localităţi din judeţ.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Cum faci pereții lună în câteva minute. Soluția o faci în casă, costă cât o bere
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
Adio, maestre! Legendarul cântăreţ s-a stins din viaţă: Vei intra în istorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ungaria Blochează Declarația UE privind Alegerile Controversate din Venezuela
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?