Cum își mențin silueta femeile după 40 de ani. Adina Alberts: „Trebuie să fie o prioritate”

Adina Alberts este renumită în domeniul chirurgiei plastice și microchirurgiei reconstructive și mereu informează publicul, oferind sfaturi alimentare, pentru stil de viață sănătos. Cu o siluetă impecabilă și o energie debordantă, medicul împărtășește câteva trucuri pe care ar trebuie să le adopte fiecare femeie după 40 de ani.
Alina Costache
13 sept. 2024, 22:55
Cum își mențin silueta femeile după 40 de ani. Adina Alberts:
Ce recomandări alimentare face Adina Alberts

Adina Alberts a dezvăluit care sunt alimentele ideale pentru consum la micul dejun, dar și o greșeală de care puține persoane sunt conștiente. De asemenea, medicul estetician susține că un consum de fibre ajută la pierderea și menținerea greutății.

Citește și: Produsul pe care mulţi dintre noi îl folosesc pentru îngrijirea pielii şi părului poate să facă mai mult rău decât bine. Medicul Adina Alberts trage un semnal de alarmă: „Pot să apară greaţă, vărsături, dureri de cap”

Ce recomandări alimentare face Adina Alberts

Medicul a explicat faptul că fibrele nu sunt doar esențiale pentru pierderea în greutate, ci aduc numeroase beneficii precum creșterea senzației de sațietate, reglarea nivelului de zahăr din sânge și reducerea riscului de diabet de tipul 2.

La sfârșitul zilei, este esențial să consumați suficiente fibre în dieta voastră – și ar trebui să fie o prioritate, în special dacă încercați să slăbiți peste 40 de ani”, subliniază Adina Alberts, potrivit eteledoc.ro.

Adina Alberts propune un mic dejun bogat în alimente sănătoase și cu densitate de nutrienți, precum fructe, smoothie-uri crude, suc proaspăt din legume organice și superalimente cum ar fi goji, semințe de chia, polen sau lăptișor de matcă.

În schimb, mare grijă șa cerealele la cutie, gata de consum. Ele împiedică obținerea obiectivelor de pierdere în greutate, pentru că acestea conțin adesea făinuri rafinate, zahăr în exces și aditivi chimici, fiind asociate cu creșterea în greutate și lipsa de nutrienți esențiali.

Adina Alberts dezvăluie trei trucuri simple pentru a scăpa de riduri. Ce trebuie să faci timp de trei luni VIDEO

Adina Alberts dezvăluie trei trucuri simple pentru a scăpa de riduri. Din fericire, există nenumărate soluții care ne pot ajuta în acest sens!

1. Exfolierea regulată a tenului

Primul pas recomandat este exfolierea regulată a tenului. Folosind un prosop de față înmuiat în apă călduță, zona feței este masată delicat pentru a stimula circulația sângelui și a conferi prospețime pielii. Această practică simplă, efectuată dimineața și seara, poate aduce un aport semnificativ la menținerea sănătății pielii. „Luăm un prosopel de față, disponibil în orice magazin, îl înmuiați în apă călduță. Frecționați zona feței, dar nu foarte tare. Masăm zilnic. Eu asta fac zilnic. Dimineața când mă trezesc, pielea devine îmbujorată, proaspătă, fragedă”, a transmis Adina Alberts pe Facebook.

Citeşte şi: Secrete de frumusețe pentru pielea matură: 8 trucuri pentru a estompa ridurile și a te bucura de un ten luminos și sănătos, indiferent de vârstă

2. Utilizarea leucoplastului pentru zonele cu riduri existente

Pentru zonele care prezintă deja riduri, Adina Alberts recomandă utilizarea leucoplastului. Prin aplicarea unei bucăți de leucoplast și lăsarea acestuia peste noapte, se poate obține un efect benefic, ajutând la întinderea pielii: „Luați o rolă de leucoplast din orice farmacie, rupeți fâșii de câțiva centimetri și le lipiți acolo unde simțiți că lucrurile se degradează. Sunt foarte benefice pentru zona intersprâncenoasă”.

3. Benzi elastice pentru menținerea fermității pielii

Un alt sfat valoros oferit de medic este utilizarea benzilor elastice, care pot fi fixate pe față și gât. Acestea, purtate peste noapte, contribuie la menținerea fermității pielii și previn formarea ridurilor. „Putem să folosim și benzi elastice care pur și simplu se fixează. Fixează pielea feței, a gâtului și se prind undeva sus, în vârful capului sau spatele capului, peste noapte, câteva ore”, spune Adina Alberts.

Citeşte şi: 7 trucuri de frumusete cu bicarbonat de sodiu. Cum sa-l folosesti ca sampon, deodorant sau exfoliant

Aceste trucuri simple, integrate în rutina zilnică, pot aduce beneficii semnificative pentru menținerea frumuseții și sănătății pielii în timp. Adina Alberts subliniază importanța constanței, afirmând că „veți vedea o diferență dacă veți face asta câteva luni la rând”.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Țara pe care e bine s-o eviți când mergi în vacanță. Deși mulți turiști o consideră spectaculoasă, “are multe orașe urâte, nu te simți în siguranță noaptea”
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...