Cum îţi dai seama că ţi s-au făcut farmece. Rugăciune miraculoasă care dezleagă vrăjile

Arhimandritul Nectarie Moulatsioti a scris o carte despre vrăji și cum pot fi dezlegate acestea. Preotul mărturisește că există vrăji și farmece și magie neagră.
Filip Stan
31 mart. 2023, 21:12
Cum îţi dai seama că ţi s-au făcut farmece. Rugăciune miraculoasă care dezleagă vrăjile

Rugăciune miraculoasă împotriva farmecelor şi duhurilor rele. Ce trebuie să faci exact ca să-ţi recapeţi pacea sufletească şi să scapi definitiv de necazuri.  Arhimandritul Nectarie Moulatsioti este omul care a scris o carte despre farmece și cum pot fi ele dezlegate. Părintele susține faptul că vrăjile și magia neagră se pot lipi ușor de oameni. Însă, acest lcuru se poate face dacă persoanele nu trăiesc în credință. Cum îți dai seama dacă ți s-au făcut farmece și cum dezlegi vrăjile.

Astfel, acest este și motivul pentru care un număr mare de oameni suferă din pricina acestei magii. Arhimandritul Nectarie Moulatsioti a mai precizat că există o rugăciunile care desface vrăjile, în special la cele scris de Marele Vasile, Ioan Gură de Aur și sfântul Ciprian. Există câteva semne prin care îți dai seama că ți s-au făcut vrăji sau farmece.
„În mod obişnuit, simptomele pe care le prezintă oamenii suferinzi din pricina magiei sunt următoarele: dureri groaznice de cap, fie în spatele capului, fie la frunte, fie între ochi.

Rugăciune miraculoasă împotriva farmecelor şi duhurilor rele. Ce trebuie să faci exact ca să-ţi recapeţi pacea sufletească şi să scapi definitiv de necazuri
Palpitaţii, amorţelile inimii, mâinilor sau extremităţilor de jos, nemulţumiri în familie pentru lucruri neînsemnate, să nu poată sta omul în casa lui, să aibă capul greu, să fie indispus, să lenevească, să nu vrea să gătească sau să cureţe casa, să simtă că îl sugrumă ceva de gât, să simtă o greutate pe piept, să simtă că ceva umblă în trupul lui cu mare viteză, să se îmbolnăvească şi să sufere în timp ce medicii nu-i găsesc nimic, să aibă neputinte trupeşti, în timp ce mănâncă normal să piardă din greutate, să aibă temeri, să sufere de melancolie, etc.

Acestea sunt câteva dintre simptomele din care cel căruia i-au fost făcute vrăji poate să înţeleagă dacă l-au atins.”, a scris Nectarie Moulatsioti, în cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate”.

Cum se manifestă farmecele
Arhimandritul Nectarie descrie o serie de simptome care ar putea fi considerate drept efecte nefaste ale farmecelor.

„Dacă cineva are capul greu sau dacă simte o apăsare pe piept nu trebuie să se gândească imediat că i s-au făcut farmece. Tot aşa cum unii nu vor să creadă nici în ruptul capului că li s-au făcut farmece (deşi găsesc pe pragul uşii diferite urme–broaşte moarte sau alte semne), tot aşa alţii sunt obsedaţi că li s-au făcut farmece, şi confundă stările de oboseală, sau rău fizic, cu manifestări ale farmecelor.

Citeste si Rugăciunea desfăcătoare de necazuri a Fecioarei Maria. Rostește-o ori de câte ori ai nevoie

Numai preoţii care păstrează dreapta-credinţă sunt în măsură să spună dacă cineva este sau nu sub influenţa farmecelor (ceilalti preoţi, care deschid cartea sau fac alte practici magice, încearcă să convingă oamenii că au farmece numai pentru a-şi mări numărul de clienţi)”, se mai arată în cartea Arhimandritului Nectarie Moulatsioti.

Există, totuși, și o rugăciunea către Sfântului Ciprian pentru dezlegarea vrăjilor.

„… depărtează demonii şi stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul şi fă-l să-şi dea roadele lui; copacii şi viile să-şi dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate şi izbăvite de nerodirea pântecelui; acestea şi toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă şi toată zidirea Ta de toate legăturile diavoleşti. Şi dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale vrăjilor, ale farmecelor şi ale puterilor potrivnice”, rugăciune către Sfântului Ciprian.

Rugăciunea Domnească. Cea mai puternică rugăciune din Biblie care te scapă de necazuri

Cea mai puternică rugăciune din Biblie care te scapă de necazuri. Sfinții părinți spun că rugăciunea este principalul mijloc de comunicare dintre om și Dumnezeu.

Citește și Calendar ortodox 4 martie 2023. Cuviosul Gherasim Tămăduitorul, sfântul care îmblânzea fiarele sălbatice. Rugăciune puternică pentru vindecare grabnică

Toate rugăciunile sunt bine primite în fața lui Dumnezeu atunci când oamenii se roagă sincer și cu inima deschisă.

Însă în Biblie este o rugăciune pe care majoritatea credincioșilor o știu și o rostesc fie atunci când au un necaz ori vor să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru ceea au în viață.

Este vorba despre ”Tatăl nostru” numită şi „Rugăciunea Domnească” despre care puțini știu că este considerată de către teologi și de experții în analiza cărților din Biblie cea mai importantă și cea mai puternică rugăciune. 

Principalul motiv este că aceasta ar fi fost învăţată chiar de la Iisus Hristos,  Fiul lui Dumnezeu, şi pentru că este comună tuturor creştinilor, aflându-se în două dintre evangheliile sinoptice, în Evanghelia după Matei la capitolul 6: versetele 9-13 şi în Evanghelia lui Luca la capitolul 11: versetele 2-4.

Conform tradiției creștine, Iisus Hristos i-a învăţat pe sfinții apostoli prin această rugăciune cum să se roage cu adevărat lui Dumnezeu.

Atunci când te apasă un necaz rostește această rugăciune și vei vedea cum vei scăpa de prbleme.

„Tatăl nostru Care ești în ceruri, sfințească-se numele Tău / Vie împărăția Ta, facă-se voia Ta / Precum în cer, așa și pe pământ. / Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi / și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri. / Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel rău.”

Rugăciunea care te scapă de necazuri dacă o rostești în fiecare dimineață

Atunci când ai o problemă sufletească sau trupească rostește această rugăciune în fiecare dimineață înainte să pleci la lucru și vei vedea cum toate problemele tale vor dispărea ca prin minune.

,,Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temniță în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai mila de noi și pune foc temniței, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre și fă lumină sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea rămân neputincioase.

Doamne, Cel ce vii în taină, ai mila de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârșiți și cât ești de aproape de sufletele noastre și cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre. Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumină prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viața Ta. Lumina și Bucuria noastră, slavă Ție! Slavă Tatălui și Fiului și Duhului Sfânt. Cinste Maicii Domnului. Amin”.

Citește și Cea mai puternica rugaciune pentru dezlegare de farmece. Cand se rosteste si cum

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
A avut un ciob de sticlă înfipt în ficat, timp de nouă ani. Cum a supraviețuit
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!