Cum îți influențează zodia relațiile amoroase. Nativii care riscă să nu-și întâlnească niciodată sufletul pereche

Lucrul care te împiedică să ai o relație, în funcție de zodia ta. Nativii care se iubesc atât de mult pe ei înșiși încât nu mai au nevoie de atenția celor din jur.
Alina Costache
10 oct. 2024, 18:12
Cum îți influențează zodia relațiile amoroase. Nativii care riscă să nu-și întâlnească niciodată sufletul pereche
Cum îți influențează zodia relațiile amoroase

Puțină lume știe că zodia îți poate influența semnificativ relațiile amoroase. Se pare că, în funcție de semnul zodiacal sub care se naște o persoană, poate avea mai mult sau mai puțin noroc în dragoste. Unii nativi pot încerca să își găsească sufletul pereche prin diferite metode, dar fără succes, iar acest lucru este determinat într-o oarecare măsură de zodie. Iată care ar putea fi motivele penrtru care unele persoane nu și-au găsit alesul inimii, în funcție de semnul zodiacal.

Cum îți influențează zodia relațiile de iubire

Berbec

Siguranța de sine pe care o au Berbecii la începutul unei relații, care pare să cucerească, poate duce și la o distanțare a persoanei iubite. Atuul acestor nativi se transformă rapid într-un defect. Trebuie să învețe să nu se mai pună doar pe ei pe primul loc și să își facă timp pentru partener. Altfel, relațiile lor amoroase nu vor dura mai mult de o săptămână.

Taur

Taurii cred că partenerul lor le va fi loial chiar și atunci când încetează să depună la fel de mult efort ca la început, când nu mai au răbdare să țină aprinsă flacăra iubirii. Încăpățănarea acestor nativi poate deveni o mare problemă, pentru că tind să țină ranchiună și lasă resentimentele să îi învăluie. Trebuie să renunțe la pretențiile exagerate, dacă vor să nu-și petreacă restul vieții fără un partener.

Gemeni

Schimbările bruște de atitudine pot fi obositoare pentru partenerul de viață, așa că nu e de mirare că nu oricine poate rezista lângă Gemeni mai mult de câteva întâlniri. Atunci când vor doar să se distreze și să trăiască viața la cea mai mare intensitate, există riscul de a-și neglija partenerul. Acest lucru nu îi ajută pe nativi să pună bazele unei relații de lungă durată.

Rac

Racii se detașează greu de fostele iubiri. Dacă se mai gândesc la foștii parteneri, e aproape imposibil să facă loc unei alte persoane în viața lor. Trebuie să privească cu optimism spre viitor, să riște și să pășească în joc. Ultima relație s-a terminat cu un motiv, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să-și dea o nouă șansă.

Citește și: Horoscop chinezesc vineri, 11 octombrie. Vești extraordinare pentru cei din zodia Capră. Ce se întâmplă cu Maimuța

Leu

Leii sunt mari cuceritori, având un farmec care îi atrage pe cei din jur. Aplicațiile de dating online nu îi ajută, ar fi bine să arate cine sunt cu adevărat la o întâlnire adevărată. Nativii născuți sub zodia aceatsa tind să fie certăreți, lucru care îi poate face pe parteneri să creadă că se află într-o situație tensionată în care motivele de ceartă sunt căutate dinadins.

Fecioară

Fecioarele așteaptă partenerul perfect… care nu există. Nu trebuie să caute un supermodel sau un om de știință genial, ci să aprecieze lucrurile simple care li se oferă. Totodată, timiditatea îi poate face să refuze o ieșire în oraș, lucru care îl poate face pe posibilul partener să dea un pas înapoi.

Balanțele

Balanțele au suferit atât de mult încât simt că nu merită o iubire adevărată, ca cea la care aspiră. Fie că au trădat persoana iubită ori le e teamă că nu știu să întrețină o relație sănătoasă, nativii născuți sub semnul acestei zodii se feresc de o nouă dragoste în acest moment. Cu toate astea, sunt sfătuiți să își mai acorde o șansă, pentru că nu se știe când apare persoana care îi va face să creadă din nou în iubire.

Scorpion

Scorpionii preferă să stea singuri, departe de ceilalți, însă, în aceste momente devin pesimiști și se gândesc la toate relațiie lor eșuate. Ar putea întâlni persoana potrivită, dar imaginația lor le joacă feste și nu le dă voie să se bucure de moment. Trebuie să aibă puțin mai multă încredere în ei dacă vor să aibă parte de o relație sănătoasă.

Săgetător

Săgetătorii se tem că odată ce vor începe o relație cu cineva, viața lor va deveni plictisitoare. Există oameni la care pot descoperi ceva nou și fascinant în fiecare zi, așa că relația nu trebuie să fie neapărat o rutină, ci o aventură. Chiar și așa, acestor nativi le e greu să renunțe la standardele lor, dar și la iubire.

Capricorn

Cariera e pe primul loc în viața Capricornilor, lucru care poate fi o scuză pentru a evita implicațiile pe plan sentimental. Tot ce trebuie să facă este să își stabilească foarte bine prioritățile. E nevoie de timp și perseverență, dar partenerul de viață va aprecia cu siguranță efortul de a te dedica relației amoroase mai mult.

Citește și: Horoscop karmic octombrie 2024. Zodia care nu va avea parte de liniște sufletească dacă nu face o schimbare radicală

Vărsător

Vărsătorilor le plac oamenii, dar de cele mai multe ori preferă să se izoleze departe de ceilalți. Văd dragostea ca pe un festival de emoții permanente și nu îi încântă foarte tare acest lucru. Un Vărsător este extrem de încăpățânat și nu încearcă să ascundă cine este cu adevărat. La început acest aspect este drăguț, dar în timp poate duce la foarte multe conflicte.

Pești

Peștii sunt fericiți când cei din jur sunt fericiți. E bine că se gândesc la binele celor dragi, dar nu trebuie să uite să se pună și pe ei pe primul loc. Acestor nativi le este extrem de greu să uite fostele iubiri. Un Pește se poate atașa atât de mult de cineva, încât chiar și după ce s-au despărțit să îl țină pe un piedestal.

DailyBusiness
Este anunțul momentului pentru românii care fac cumpărături la market!
Spynews
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Bzi.ro
Mario Fresh a rupt tăcerea după despărțirea de Alexia Eram! Cum a comentat artistul separarea
Fanatik.ro
Băutura delicioasă care te scapă de gândacii de bucătărie. O ai și tu în casă, dar sigur nu te-ai gândit să o folosești în acest mod
Capital.ro
Ordinul care a intra în vigoare în toată România. Este obligatoriu de astăzi, 10 Octombrie
Playtech.ro
Rafa Nadal SE RETRAGE din tenis. Campionul tocmai a făcut anunțul
DailyBusiness
Klaus Iohannis a dat legea! Se micșorează o taxă în 2025
Adevarul
Edilul care și-a incendiat primăria a obținut ordin de protecție împotriva secretarei: „S-a repezit cu o forță brutală în mine”
wowbiz.ro
Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”
Spynews
Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță / FOTO
Spynews
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Evz.ro
Filmul care va da peste cap toate topurile. Apare pe Netflix, peste câteva ore
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Imagini apocaliptice! Uraganul Milton a făcut ravagii în Florida: S-au raportat 27 de tornade și a fost emis ordin de evacuare
Cancan.ro
Anunțul făcut de Alexia Eram, după ce Mario Fresh a confirmat despărțirea: 'Acum a venit momentul!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Rusia a blocat România. Decizia venită direct de la Moscova
StirileBZI
Se dă un nou ajutor de la stat pentru mii de persoane! Ministerul Muncii a făcut anunțul
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Atac aerian israelian la o școală din Fâșia Gaza: zeci de morți și răniți
MediaFlux
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Pelerinaj de coșmar pentru 11 români. De pe muntele Athos direct la spital după ce au gustat din „leguma diavolului”