Cum îţi poţi îmbunătăţi viata cu ajutorul operaţiilor estetice

Operaţiile estetice reprezintă un trend în ascensiune, cele mai populare proceduri fiind augmentarea sânilor, lifting-ul facial, lipoaspiraţia şi rinoplastia.
Romania TV
30 ian. 2014, 16:15
Cum îţi poţi îmbunătăţi viata cu ajutorul operaţiilor estetice

Toate acestea au un lucru în comun şi anume duc la îmbunătăţirea considerabilă a stilului de viaţă, a sănătăţii în general şi a percepţiei asupra propriei persoane.

Beneficiile fizice

Chiar daca nu sunt vizibile din prima clipa, din cauza efectelor post-operatorii, cum ar fi umflaturile si vanataile, beneficiile fizice vin “la pachet” cu operatia in sine, si se resimt atat in modul in care suntem perceputi, cat si in modul in care ne percepem noi insine.

„In primul rand, beneficiile fizice ale operatiilor estetice sunt primele care se fac remarcate. Majoritatea pacientilor nostri sunt in primul rand interesati de felul in care vor arata dupa interventia chirurgicala si in ce mod le va schimba asta viata”, a declarat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Citeşte şi A fost spulberat mitul liftingului facial

Beneficiile emotionale

Daca nu te simti confortabil cu modul in care arati din cauza unui defect, de exemplu al unui nas care nu se incadreaza cum trebuie pe fata ta sau a unor sani pe care ii consideri prea mici sau prea mari, o interventie chirurgicala in aceasta directie te poate face sa te simti mai bine in pielea ta.

Oamenii cu o buna imagine de sine sunt mai siguri pe fortele proprii, mai eficienti in activitatea lor, si interactioneaza pozitiv cu cei din jur.

“Beneficiile emotionale, sunt, de cele mai multe ori, mai mari decat beneficiile fizice. In timp ce unii psihologi considera ca operatiile estetice nu reprezinta solutia pentru o crestere a gradului de incredere in sine, cei care sunt in favoarea chirurgiei plastice realizeaza ca se poate merge pana la consolidarea acesteia. Daca simti ca exista o anumita zona a corpului tau care trebuie imbunatatita, aceasta poate fi solutia pentru o stare emotionala mai buna, iar o stare emotionala mai buna atrage automat dupa sine succes in cariera si in relatiile personale”, a explicat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Beneficiile medicale

O mare parte a persoanelor care apeleaza la astfel de interventii nu o fac numai cu scopuri estetice, ci pentru ca le este afectata sanatatea. Aceste persoane cauta in chirurgia estetica o rezolvare a problemelor lor de sanatate.

Operatiile chirurgicale de acest gen nu numai ca rezolva unele probleme serioase de sanatate, dar constituie singurul mod de tratare a unor astfel de afectiuni.

EFECTELE OPERAŢIILOR ESTETICE asupra psihicului. Ce îşi operează româncele

„De exemplu, operatiile estetice sunt mai mult decat necesare in abordarea unor probleme precum respiratia deficitara din cauza unei deviatii de sept, evitarea unor probleme la nivelul coloanei vertebrale din cauza volumului si greutatii sanilor, imbunatatirea vederii persoanelor carora le este obstructionata din cauza deformarii pleoapelor, redarea mobilitatii in cazul persoanelor care se confrunta cu un surplus semnificativ de grasime in anumite zone ale corpului etc. In astfel de cazuri, pacientii trebuie sa aiba in vedere in primul rand ameliorarea problemei din punctul de vedere al sanatatii, si abia apoi beneficiile estetice pe care o astfel de interventie le poate avea.” sustine chirurgul estetician.

Avantajele sociale si profesionale

Numeroase studii sociologice au aratat ca persoanele atractive din punct de vedere fizic, se fac mai usor placute si apreciate, si sunt considerate mai inteligente si mai capabile.

Atractivitatea fizica este un factor ce ne influenteaza in mod semnificativ viata, fie ca ne place sau nu. Exista o corelatie intre modul in care arata o persoana si modul in care este tratata in societate sau este apreciata, inclusiv din punct de vedere profesional.

Oportunitatile de angajare si promovare sunt, de asemenea, puternic influentate de aspectul fizic, iar toti acesti factori isi pun in mod vizibil amprenta asupra personalitatii unei persoane, asupra modului in care gestioneaza problemele cotidiene sau face fata sarcinilor de serviciu, influentand in mod considerabil inclusiv evolutia unei cariere.

Atât dai, atât face! Operaţiile estetice IEFTINE le-au transformat viaţa într-un CALVAR

Fie ca apelati la operatiile estetice pentru a rezolva o problema de sanatate, fie ca pur si simplu doriti o imbunatatire a aspectului fizic sau doar sa va simtiti mai tineri prin stergerea unor riduri fine, beneficiile chirurgiei estetice sunt evidente. Asigurati-va ca apelati la un chirurg plastician certificat pentru oricare din procedurile pe care le doriti si fiti realisti in ceea ce priveste rezultatele.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Cum a fost țepuit un român în Turcia: ”Ce era să fac? Să mă iau la bătaie cu ei?!”
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Noua înşelătorie care face ravagii în România. „Au luat câte 200.000 de euro de la Guvern”
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Locul din România în care te naști din nou. Tot stresul se elimină pe aceste meleaguri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Tragedie pe DN7 din Arad: Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce prietenul său de 18 ani a intrat în coliziune frontală cu un TIR
Capital.ro
Interdicție pentru proprietarii de câini din România. Îți face direct dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noi furtuni solare ar putea provoca furtuni geomagnetice cu aurore boreale
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?