Cum l-a lăsat Nea Mărin cu buza umflată pe Liviu Vârciu, după o investiție de 600.000 de euro: „S-a jurat că nu îmi dă niciun leu”

Liviu Vârciu a povestit cum a fost lăsat la greu de Nea Mărin. Motivul pentru care bunul său prieten nu a vrut să îl ajute cu bani.
Mircea Filipescu
19 aug. 2024, 14:52
Cum l-a lăsat Nea Mărin cu buza umflată pe Liviu Vârciu, după o investiție de 600.000 de euro: „S-a jurat că nu îmi dă niciun leu”
Cum l-a lăsat Nea Mărin cu buza umflată pe Liviu Vârciu, după o investiție de 600.000 de euro: „S-a jurat că nu îmi dă niciun leu”

Liviu Vârciu este extrem de activ, iar acest lucru se datorează nenumăratelor proiecte mărețe pe care le are în plan. Acesta aleargă dintr-o parte în alta, fiind implicat în numeroase activități. Constant se zbate, alături de bunul său amic și coleg, Andrei Ștefănescu de la AlbNegru pentru emisiunea lui Nea Marin. Pe lângă asta, fuge de la un concert la altul, iar acum pune temeliile pentru proiectul său de suflet, mai exact a doua parte a filmului său de suflet  “Zăpadă, Ceai și Dragoste”.

Citește și: Ce flori să oferi, în funcție de zodie. Există o plantă specială pentru fiecare nativ al zodiacului

Deși pare că 24 de ore pe zi nu îi sunt suficiente, Liviu Vârciu a reușit să își găsească timp să o ducă în vacanțe exotice pe minunata sa soție, alături de care trăiește un adevărat vis, după cum a declarat chiar el pentru Click.

Într-un interviu recent, liviu Vârciu a povestit despre cum soția lui a fost nevoită să își vândă apartamentul astfel încât el Să poată realiza prima parte a filmului “Zăpadă, Ceai și Dragoste”. Întrebat de unde a reușit să facă rost de fonduri și pentru cea de-a doua parte a peliculei, Vârciu a dezvăluit marele secret. Deși multe persoane s-ar fi așteptat ca Nea Mărin să fi susținut financiar acest proiect, acest lucru nu este adevărat.

„N-am mai avut ce să mai vândă la a doua parte. E o producție făcută cu niște oameni foarte talentați. Bugeanu, regizorul meu de suflet, Pădure. Suntem o echipă pe care eu o respect foarte mult. M-am împrumutat pentru că am avut garanția primului film. Nu, Nea Marin nu mi-am dat niciun ban. S-a jurat, s-a jurat pe carne de porc că nu-mi mai dă niciun, nici un leu. Dar pentru că a funcționat foarte bine filmul pe Netflix, Netflix-ul mi-a plătit o factură în avans pentru a doua parte. Asta înseamnă că am făcut o treabă bună și sperăm să mergă la fel de bine cum am mers și primul pe Netflix. Nu m-am oprit încă pentru că mai am de plătit colorizarea, sunetul, publicitatea. Mai am de plătit la el. Până acum am o sumă de vreo 650.000 de euro. Sper să mă opresc la 800.000 de euro. Sper din toată inima mea pentru că e producția foarte mare, efectele speciale sunt multe. Oamenii pe care i-am avut au fost foarte buni, foarte talentați. Și atunci sper să mă opresc la 800.000 de euro”, a explicat Liviu Vârciu pentru sursa citată.

Întrebat cum merg proiectele în care este implicat, actorul a făcut un scurt rezumat al tuturor activităților pe care le are, iar lista nu este scurtă. Cât despre vacanțele alături de soția sa, el a mărturisit că ea este singurul om care nu îl plictisește.

„Emisiunea merge foarte bine. Filmul, “Bravo, tată”, serialul în care joc pe Antena 1 merge foarte bine. Nea Marin acum a început un nou sezon. De la Nea Marin, am venit direct aici, de la 1800 de km. Dar mă duc cu drag, că-l iubesc pe bătrânul ăla și-l voi iubi toată viața mea. Acum o duc repede într-o vacanță pe soție. Am fost în Veneția, acum fugim repede iar noi doi. În vacanță mergem doar noi doi, pentru că e singurul om cu care mă înțeleg. Și îi mulțumesc pentru treaba asta. Mă susține, e important. Prietenii mei mă întreabă: “Bă, cum mergi doar cu nevastă-ta în vacanță? Ești nebun? Nu te plictisești?”. E singurul om lângă care nu mă plictisesc”, a mai adăugat vedeta.

Citește și: O femeie a fost evacuată din avion pentru că a refuzat să își pună geanta sub scaun. Motivul halucinant evocat de pasageră

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Ce au găsit doi români la un hotel de patru stele din Turcia. Vacanța lor a devenit un coșmar: “Vreau ca și alți oameni să știe”
Capital.ro
A murit cel mai bun bucătar. Toată lumea l-a divinizat. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. Vila are o priveliște superbă, AVEM imaginile SECRETE
DailyBusiness
Consiliul Fiscal AVERTIZEAZĂ: Deficitul bugetar ar putea EXPLODA la 7% din PIB în 2024
Adevarul
De ce și-au pierdut românii încrederea în medici. „O cultură a non-comunicării și o atitudine grețoasă”
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
A murit o legendă a gastronomiei. A schimbat felul în care se mănâncă
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Aventurile lui Nicușor în vacanța mare. IMAGINI DEMENȚIALE cu Șeful Bucureștiului: s-a băgat în colăcel și a făcut pluta cumințel
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
UPDATE Bac 2024 sesiunea de toamnă: A fost publicat baremul oficial! Care este rezolvarea corectă a subiectelor la Limba și literatura română?
Capital.ro
Ungurii se înclină în fața României. Aplauze de la vecini: Să-și amintească toți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca a divorțat de fostul internațional Răzvan Cociș și s-a cuplat, în SUA, cu portarul care a apărat în 233 de meciuri pentru Borussia Dortmund!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Activiști ecologiști blochează portul Amsterdam, împiedicând acostarea unei nave de croazieră
MediaFlux
GREEN TALKS. Interviu cu Gemma Webb, CEO și președinte al RetuRO-SGR. România, un model de succes în reciclare sau cum sustenabilitatea devine realitate VIDEO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...