Cum ne-a numit ţara selecţionerul Ucrainei, după rezultatul-şoc de la Euro 2024

Echipa naţională a României a revenit, luni seară, la baza de pregătire EURO 2024 de la Würzburg după meciul disputat împotriva Ucrainei.
Filip Stan
18 iun. 2024, 14:06
Cum ne-a numit ţara selecţionerul Ucrainei, după rezultatul-şoc de la Euro 2024

Rezultatul final l-a surprins și pe selecționerul Ucrainei, Serghei Rebrov (50 de ani), care va dori să uite cât mai repede meciul de la Munchen, deoarece peste 5 zile are meci cu Slovacia.

Selecţionerul Ucrainei, Serghei Rebrov, a numit România o „națiune a fotbalului”

La conferința de presă de după meci, Rebrov le-a oferit românilor laurii cuveniți și ne-a numit țara o „națiune a fotbalului”.

„Evident, au fost mai mulți factori. Am avut posesia, dar nu ne-am creat nicio șansă. Nimeni nu se aștepta la acest rezultat. Avem un meci foarte serios cu Slovacia. Trebuie să vorbesc cu fiecare și să pregătesc meciul.

PRO TV ONLINE PORTUGALIA – CEHIA LIVE VIDEO STREAMING: Ronaldo intră-n scenă!

România e o echipă bună. Am spus-o și la conferința de ieri, aceasta este o națiune a fotbalului. Știu cum să joace fotbal și ne-au arătat-o azi. Acum trebuie să ne concentrăm la meciul cu Slovacia”, a declarat Rebrov, conform presei ucrainene.

Programul din grupa României la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina 3-0
  • 17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia 0-1
  • 22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
  • 22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
  • 26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
  • 26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Euro 2024 – 2,8 milioane de telespectatori au urmărit luni, la Pro TV, victoria României în faţa Ucrainei

Meciul dintre România şi Ucraina, difuzat luni, a fost lider absolut de audienţă la Pro TV în intervalul orar 16:00 – 17:51. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 14.8 puncte de rating şi 65.2% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 1.9 puncte de audienţă şi 8.3% share. De-a lungul difuzării, aproape 2,8 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 17.50, peste 3.7 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

BOOM financiar pentru FRF. Câți bani primește echipa României dacă se califică în optimile Euro 2024

România şi Ucraina au deschis maratonul fotbalistic al zilei de luni. Golurile marcate de Stanciu, în minutul 29, respectiv de Marin şi Drăguş, în minutele 53 şi 57 au adus trei puncte esenţiale pentru viitorul Naţionalei.

Adversarele din grupă, Belgia şi Slovacia s-au confruntat de la ora 19:00, iar marea surpriză s-a produs. În minutul 7, Schranz a marcat singurul gol al meciului, iar Slovacia a obţinut primele puncte de la turneul final.

Seara s-a încheiat cu meciul din grupa D, dintre Austria şi Franţa. Pornită ca favorită clară, Franţa s-a impus printr-un autogol marcat de Wober, în minutul 38, trecând la şefia grupei, alături de Olanda, cu câte trei puncte.

Surpriza zilei, victoria Slovaciei, înregistrată în faţa Belgiei a plasat Pro Arena în topul preferinţelor celor de acasă, în intervalul orar 19:03 – 20:49. Meciul a înregistrat, în rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 3.7 puncte de rating şi 16.0 cotă de piaţă.

Jocul dintre Austria şi Franţa, de la Pro TV, i-a ţinut pe români în faţa televizoarelor şi a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 22:00 – 23:56. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 9.5 puncte de rating şi 36.4% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 4.3 puncte de audienţă şi 16.7% share. De-a lungul difuzării, 1.5 milioane de români urmăreau prestaţia celor două echipe, iar în minutul de aur, la ora 22.34, peste 1,8 milioane de telespectatori trăiau emoţia jocului.

Primul Studio EURO al zilei, cel din intervalul orar 17:59 – 18:57, în care au fost trase concluziile după meciul României, a fost lider absolut de audienţă. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 10.6 puncte de rating şi 49.9% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 2.1 puncte de audienţă şi 10.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1,6 milioane de români urmăreau analiza realizată de cei din Studio, iar în minutul de aur, la ora 18.03, aproape 2,2 milioane de telespectatori

Seara s-a încheiat cu Studioul UEFA EURO 2024, moderat de Costin Ştucan. Studioul EURO a fost lider absolut de audienţă în intervalul 24:02 – 25:02. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 3.4 puncte de rating şi 28.5% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 2.1 puncte de audienţă şi 17.8% share.

Marţi, de la ora 19.00, va fi transmis live, la Pro Arena şi pe Voyo meciul dintre Turcia şi Germania, iar de la ora 22.00, Portugalia va lupta contra Cehiei.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Viața la bloc. Locurile pe care se ceartă toți vecinii. Cum să nu ajungi la poliție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'