Cum reușea Cristi Borcea să se îngrijească în pușcărie: „Aveam deținuți care mă pensau cu ața. Părul din urechi îl fac cu flacăra, acolo m-au învățat”

Cristi Borcea a dezvăluit în cadrul podcast-ului lui Viorel Grigoroiu cum a reușit să se îngrijească în pușcărie, timp de cinci ani și o lună. În timpul detenției, controversatul om de afaceri nu a dus lipsă de prea multe lucruri, reușind să se adapteze condițiilor din închisoare.
Alina Costache
15 nov. 2023, 21:14
Cum reușea Cristi Borcea să se îngrijească în pușcărie: „Aveam deținuți care mă pensau cu ața. Părul din urechi îl fac cu flacăra, acolo m-au învățat”
Cum reușea Cristi Borcea să se îngrijească în pușcărie

În cadrul podcast-ului „Tare de tot” prezentat de Viorel Grigoroiu , Cristi Borcea a vorbit despre experiența trăită în închisoare, după ce în martie 2024 a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Trasnferurilor, acesta fiind eliberat condiționat în iulie 2018 după ce executase patru ani și patru luni din pedeapsă, iar în februarie 2019 a fost încarcerat după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, eliberarea condiționată producându-se în noiembrie 2019.

Citește și: Boala de care suferă Cristi Borcea: „S-a agravat în închisoare. Iau în jur de 30 de pastile pe zi”

Cristi Borcea este cunoscut ca fiind un bărbat îngrijit, care adesea trece pragul salonului de înfrumusețare din Dorobanți, deținut chiar de el. Milionarul nu a ținut secret acest lucru și recunoaște că vrea să sfideze „legea vârstei”.

Chiar și în pușcărie, fostul patron al lui Dinamo a reușit să se adapeze, deținuții fiind cei care îl tundeau și îl pensau. De fiecare dată când mergea în permisie, se ducea să își pună acid.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie. Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile”, a dezvăluit Cristi Borcea.

Citește și: Cristi Borcea a tras de două ori cartea necâștigătoare: „Am rămas de două ori falit: o dată la Caritas, a doua oară când am încercat să comercializez țigări BT cu timbre”

Este bine cunoscut faptul că Borcea a împărțit celula cu fraţii Victor și Giovanni Becali. Aceștia reușeau să se „gospodărească” împreună și făceau tot ce le stătea în putință pentru a pleca în permisie. Astfel, nu se fereau de munca de jos și găteau, spălau vasele, măturau și dădeau cu mopul.

„Am dormit cu Victor în aceeași cameră 4 ani cred. Giovanni s-a eliberat mai devreme. Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea, fiecare făcea ceva. Spălam vasele, rufele aveam mașină. Am sta vreo 7 luni, opt luni, unde mă sculam la 5 jumate dimineața, măturam holul secției și unde stătea jandarmul și după dădeam cu mopul. M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii. Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun, să te duci de la închis la semi-deschis, de la semi-deschis la deschis, nu beneficiezi de puncte să pleci în permisie. Prima permisie am avut-o după aproape un an”, a mai povestit Cristi Borcea.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...