Cum s-a schimbat viața Teodorei Stoica de când a învins în lupta cu cancerul. Ce făcea vedeta pe stradă când credea că nimeni nu o vede

Teodora Stoica a trecut prin cea mai grea cumpănă din viața ei. Aceasta a reușit să învingă lupta cu cancerul, iar acum viața ei s-a schimbat radical. Cum se poartă fiica managerului de la FCSB atunci când crede că nimeni nu o vede.
Alina Costache
04 oct. 2023, 12:35
Cum s-a schimbat viața Teodorei Stoica de când a învins în lupta cu cancerul. Ce făcea vedeta pe stradă când credea că nimeni nu o vede
Cum s-a schimbat viața Teodorei Stoica de când a învins în lupta cu cancerul. Ce făcea vedeta pe stradă când credea că nimeni nu o vede

Teodora Stoica este fiica celebrului manager FCSB, MM Stoica. Aceasta a reușit să câștige în lupta cu cancerul, care a doborât-o la doar 25 de ani. Acum, aceasta a reușit să își reia viața, însă lucrurile și dinamica s-au schimbat radical. Aceasta încearcă să se bucure din plin de fiecare clipă de viață.

Citește și: Gigi Becali, declaraţie tulburătoare despre soţia lui, Luminița. „Decât să moară nevasta mea, mai bine să mor eu!” VIDEO

Pe Teodora Stoica, majoritatea o cunosc din mediul online, unde și-a intensificat activitatea în ultimele luni. Mai precis, ea se implică în crearea de conținut pe platforma TikTok, unde a acumulat rapid peste 40.000 de persoane care o urmăresc.

De această dată, în atenția camerelor de filmat s-a aflat Teodora Stoica, fiica cunoscutului manager de la FCSB, care, acum câțiva ani, a fost condamnat la închisoare în cadrul cazului „Dosarul Transferurilor”. Imaginile surprinse de paparazzi de la SpyNews.ro dezvăluie că aceasta a fost văzută într-o scurtă plimbare alături de cel mai bun prieten al său.

Fiica lui MM Stoica a fost văzută pe străzile din Capitală. Vedeta și-a făcut apariția într-un trening, afișând o atitudine relaxată. Aceasta s-a plimbat o perioadă alături de cățelul ei. Însă, pentru că are o inimă mare, înainte să urce în mașină, să pornească cel mai probabil spre casă, aceasta își ajută cățelușul să urce în autoturism.

Cu ceva vreme în urmă, Teodora Stoica a vorbit despre lupta cu boala și despre cât de grea a fost pentru ea perioada respectivă.

„Mi-a fost foarte teamă să vorbesc despre asta pentru că nu am vrut să dau putere unei boli. Așa că am preferat să nu vorbesc, să evit. Acum 3 ani și jumătate am avut un diagnostic mai greu de digerat. Făceam masaj cu maseurul de la Steaua și mi-a spus: „Ai un nodul la gât, știai?”.

M-am uitat în oglindă și era vizibil, era mare. Am fost la puncție și mi-a luat lichid. Timp de două săptămâni am așteptat… Eu nu eram pozitivă cum sunt acum. Eram ipohondră și mă gândeam la ce este mai rău. Alea două săptămâni n-am fost om. Am primit mail-ul și am sărbătorit pentru că era benign. Am zis că am rezolvat și problema asta, dar tot creștea.

M-am operat și nu prea puteam să procesez nimic. Am stat la terapie intensivă o noapte, pentru că așa e procedura. Doctorul vorbea și eu nu înțelegeam nimic. Mi-a spus că nu era așa simplu cum am crezut, că și-au dat seama că era malign, că aveam metastaze la plămâni și la coloană, la un os.

Nu plâng! Asta am înțeles după o săptămână, de fapt, nici n-am știut de os. Am ajuns acasă dărâmată total, pentru că nu mai înțelegeam nimic. După operație trebuie să faci un tratament cu iod radioactiv și este interesant așa pentru oameni, pentru că e atipic. Nu e chimioterapie, nu sunt citostatice. Trebuie să iei o pastilă și să stai 4 zile singur în spital. Eu aveam o mare frică de singurătate.

Eram un fel de legumă. Și am luat-o pas cu pas. Când îți pui întrebarea dacă mori este destul de rău! Nu am murit și mi-am reparat și relația cu tata, că înainte nu ne înțelegeam atât de bine.

Da, mi-a fost frică să nu mor. Atunci când eram în spital și am făcut acel CT, știam că tatăl meu e în contact cu doctorul, iar nimeni nu-mi spunea nimic. Atunci l-am întrebat pe tatăl meu: „Mor? Îmi spui și mie dacă mor?”. M-a sunat și era o legumă. „E puțin și la plămâni, dar nu-i grav”. Și-a dat seama că era grav.

Nu am fost credincioasă înainte. Nici tata nu era foarte credincios. Gigi (n.r. – Gigi Becali) ne-a spus: „Ăsta este un test, o să treci peste cu bine. Dar asta este toată ideea, să credeți în Dumnezeu”. Și cumva așa a fost…Acum mă bucur de tot ce am. Sunt aici, mă bucur și este perfect. Nu vreau să fiu în altă parte. Cred că oamenii trebuie să se bucure de prezent și să nu se mai gândească la trecut sau la viitor”, a spus Teodora Stoica, la podcast-ul ”Acasă la Măruță”.

Sursă FOTO Spynews

Citește și: Gigi Becali, despre cazul de corupție al lui Dumitru Buzatu, baronul de Vaslui care a fost prins cu șpaga 1.25 mil. lei: „Asta m-a deranjat mai mult decât mita”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!