Cum s-au cunoscut, de fapt, Alina și Ilan Laufer. Secretul căsniciei de zece ani: „Eram proaspăt despărțită și m-a cerut de nevastă după două luni de zile”

Alina și Ilan Laufer s-au cunoscut la puțin timp de la divorțul ei de Jorge, iar în 2013 au devenit soț și soție. Au o relație frumoasă, de 10 ani, iar recent au dezvăluit care e secretul lor.
Alina Costache
25 iul. 2024, 08:38
Cum s-au cunoscut, de fapt, Alina și Ilan Laufer. Secretul căsniciei de zece ani:

Alina Laufer a explicat ce fel de relație are cu partenerul de viață și cum reușesc să-și mențină dragostea vie după atâta timp.

„Cred că fiecare cuplu care rezistă atât de mult își găsește „secretul lui, un mod de a funcționa. Pentru noi cred că foarte importantă este rutina, ne place foarte mult rutina, să știm exact ce program avem, să facem în fiecare zi ceva care să facă parte din rutina noastră, să ne ducem la sală împreună, să ținem un regim, să avem grijă de copii, uite, plimbările în parc despre care spuneam… Deci pentru noi este foarte, foarte importantă rutina.

În fiecare weekend plecăm din București, nu stăm aici, și ne ducem în același loc. Avem o casă la Cornu, lângă părinții mei, și mergem acolo și ne deconectăm. Pe lângă rutină sunt țelurile comune, tot timpul avem câte ceva de realizat împreună. Uite, fie să ne mărim familia, cum am avut asta ca prioritate atâția ani de zile, fie când ne-am dorit să ne mutăm aici, în casa în care locuim, mi-am dorit eu foarte mult să ne mutăm, și atunci am avut un țel care ne-a unit, pentru un an și ceva am muncit la acest lucru, și comunicarea. Noi vorbim foarte mult, nu există ceva să nu ne împărtășim unul altuia sau cel puțin nu cred, bine, lucruri importante, ce ne interesează pe noi, acum nu fiecare fleac. Atribuțiile lui Ilan sunt atribuțiile lui, el știe ce face la birou, la business, dar tot ceea ce înseamnă casa noastră și familie discutăm îndelung”, a declarat Alina Laufer pentru Viva.

Citește și Bianca Drăgușanu a făcut anunțul despre al doilea copil: „Pe mine mă iubește Dumnezeu foarte mult”

Cum s-au cunoscut Alina și Ilan Laufer

La acea vreme, Alina abia se despărțise de Jorge. A început să iasă împreună cu Ilan, iar două luni de zile a cerut-o de soție.

„Când l-am cunoscut pe Ilan, eram proaspăt despărțită și m-a cerut de nevastă după două luni de zile în care ieșiserăm împreună. Cred că încă nici nu ne mutaserăm împreună când m-a cerut în căsătorie. Destul de repede… Karina, acum când i-am spus – e și ea mare și i-am povestit -, a zis: „Nu-mi vine să cred! Atât de repede te-a cerut și ai și acceptat? Păi, l-am văzut oricum, mă puteam numi o femeie cu experiență, pentru că avem deja un divorț la activ, iar pe Ilan l-am văzut din prima clipă ce fel de om serios și hotărât e și cât de responsabil. Nu mi-a fost teamă nici măcar o secundă că ar putea să mă dezamăgească în vreun fel”, a mai povestit ea.

Alina și Ilan au împreună doi copii și formează o familie foarte fericită. Fosta parteneră a lui Jorge a dezvăluit cum reușește să gestioneze certurile din relație.

„Sinceră să fiu, în ultima vreme nici măcar nu prea am avut certuri. (râde) E foarte mult până ajungi la ceartă, deci ca să ai o ceartă trebuie să ajungi la ea, ori noi nu mai avem timp și energie pentru așa ceva. Eu le-am spus tuturor că cheia pentru o căsnicie fericită este să nu ai timp. Să nu ai timp să te cerți, să nu ai timp să te gândești la celălalt – «vai, uite ce n-a făcut!» -, să despici firul în 14. La noi nu se ajunge la ceartă, pentru că lucrurile sunt destul de clare. Eu știu exact ce trebuie să fac, Ilan dacă spune ceva e foarte, foarte clar că toate lumea trebuie să se execute. (râde) Nu se comentează, e foarte hotărât. Ți-am spus că la noi în familie e disciplină mare și nu prea ajungem să ne certăm. Chiar nu înțeleg cum am putea să ajungem acolo, n-avem ce să rezolvăm noi, că efectiv nu… Cred că o ceartă n-am mai avut în familie de nu știu câți ani de zile, cel puțin de când au apărut ăștia mici, cu siguranță, nu”, a adăugat ea.

Citește și Eva Măruță se lansează în muzică. Fiica Andrei scoate prima ei melodie: „Abia aștept să ascultați”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul ieftin din Europa perfect pentru pensionari în vacanța de vară. Are peisaje superbe, dar și activități interesante
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Lansarea proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!