Cum să faci bani în pandemie. Carmen Harra, despre investiţii în 2021

Cum să faci bani în pandemie. Carmen Harra a vorbit despre situaţia financiară în 2021 şi a recomandat să investim din timp în aur şi imobiliare, deoarece banii se vor devaloriza. Sistemul monetar și băncile vor cădea, provocând o criză economică mai gravă decât aceea din 1929.
Alina Costache
13 apr. 2021, 10:30
Cum să faci bani în pandemie. Carmen Harra, despre investiţii în 2021
Carmen Harra, despre investiţii în 2021

Cum să faci bani în pandemie. Pandemia de coronavirus a a afectat toate domeniile, mai ales economia. Carmen Harra spune că ne așteaptă vremuri grele în toată lumea, indiferent de cine va fi la conducere.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu: „Am spus că viaţa lui se oprea la 70 de ani”

Cum să faci bani în pandemie

Declarațiile prezicătoarei au fost făcute în cadrul unui interviu pe care Carmen Harra i l-a oferit lui Luis Lazarus. Vedeta a spus că cei care au bani puși deoparte, ar face bine să-i investească în proprietăți imobiliare și aur.

Băncile se vor prăbuși, investiți masiv în aur și imobiliare. Sistemul monetar și băncile se vor prăbuși, așa că investițiile în aur și în imobiliare sunt bune. Nu vine o eră de pace, indiferent cine vine la conducere. Nu ne dăm seama de ce ni se va întâmpla, că nu putem să anticipăm, ca să acționăm cumva, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea este de părere că omenirea va trece printr-o perioadă foarte bună în anii care vin, dar vine și cu o veste bună: virusul Sars Cov 2 va dispărea în 2022.

Carmen Harra, despre anul 2021

Celebra prezicătoare a vorbit pe reţelele de socializare şi a spus tuturor ce se va întâmpla cu țara noastră în anul care urmează. Carmen Harra este de părere că viața se poate transforma într-un adevărat coșmar, dacă continuăm să atragem doar negativitate în jurul nostru.

Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării.

Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar.

 Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior.

Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității! Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare.

2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial”, a spus Carmen Harra pe pagina sa de Facebook.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Adio aer condiționat! Ce îi așteaptă pe bucureșteni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de case și mașini sunt obligați să o plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Un muncitor din India a găsit un diamant de 19,22 carate, schimbându-și viața pentru totdeauna
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!