Cum să îți revii după sărbători? Trei motive să te răsfeți la spa chiar la începutul anului în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria

Sărbătorile de Iarnă s-au încheiat, iar majoritatea oamenilor au revenit la viața de zi cu zi, unii epuizați și alții încordați. Cu toții știm cât de obositoare pot fi pregătirile de sărbători, goana după brad, cadouri, mesele în familie, dar și petrecerea de Revelion, ne suprasolicită și de cele mai multe ori, intrăm în noul an mai obosiți decât eram înainte de toate aceste evenimente. Pentru a înfrunta provocările din 2024 mult mai relaxat noi am găsit soluția cum să îți revii, după sărbători și îți dăm trei motive să te răsfeți la spa chiar la începutul anului în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din lanțul Adventor Hotels din Ungaria.
Alina Costache
04 ian. 2024, 21:23
Cum să îți revii după sărbători? Trei motive să te răsfeți la spa chiar la începutul anului în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria
Cum să îți revii după sărbători?

Cum să îți revii după sărbători? Dacă în perioada de dinaintea sărbătorilor ai muncit foarte mult atât pentru job cât și pentru familia și casa ta cu siguranță că te-ai gândit că ai nevoie să îți acorzi ceva timp doar pentru tine. Așa cum spiritul renaște și este mai vesel într-o vacanță sau un concediu, așa și fizicul poate fi revigorat cu o vizită la spa.

Citește și Curele și tratamentele cu balneare cu ape minerale, aur curat pentru sănătate! Terapii de wellness și răsfăț la spa în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria

Cum să îți revii după sărbători?

Iar dacă nu vrei să pierzi foarte mult timp pe drumuri, hotelurile din lanțul Adventor Hotels din Ungaria situate la câteva ore de mers cu mașina de Timișoara sunt locul ideal unde poți să îți dai un refresh.

Trei motive te răsfeți la spa chiar la începutul anului

Ce motive trebuie să ai ca să te răsfeți la spa după sărbători? Ei bine, nenumărate, însă, noi îți vom enumera doar trei care cu siguranță te vor convinge.

Primul este detoxifierea, cel mai indicat lucru la care se poate gândi cineva. După mesele bogate în grăsimi, dar și stresul cu curățenia și pregătirile de sărbători trebuie să scapi de toxine și să îți eliberezi trupul și mintea. Pentru asta sunt extrem de utile tratamentele faciale și corporale care îți vor curața pielea și o vor regenera după această perioadă plină de excese.

Un alt motiv pentru care ar trebui să mergi la spa după sărbători este detensionarea și eliberarea de stresul acumulat de sărbători.

Masajele clasice, masajele asiatice, împreuna cu terapiile spa personalizate te vor ajuta atât să îți recapeți flexibilitatea, relaxarea mușchilor, dar și aspectul luminos al pielii.

Ultimul, dar nu și cel din urmă motiv pentru care trebuie să îți începi noul an la spa este răsfățul, pentru că tuturor ne place să fim răsfățați.

Răsfățul senzorial este unul dintre cele mai atractive proceduri dintr-un centru spa pe care trebuie neapărat să le încerci în această perioadă.

Tratamentele, terapiile și masajele de lux sunt recompensa perfectă pe care o poți primi, după un an greu.

După ce tot anul trecut ai avut grijă de alții a venit și vremea ta așa că fă-ți o programare la un centru spa cu servicii multiple care să te ajute să-ti recuperezi echilibrul.

Adventor Hotels din Ungaria, locul unde poți să îți revii, după sărbători

Vecinii noștri unguri au înțeles cât de importante sunt tratamentele și procedurile de relaxare și ce efecte uluitoare asupra corpului și a minții, iar în ultimii ani au investit foarte mult în acest sector, devenind un lider al terapiilor de spa și wellness. Hotelurile din lanțul Adventor Hotels se numără printre locurile cel mai bine cotate la acest capitol.

Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, hotelul Sirius și hotelul Fagus Sopron Conference & Spa, parte din lanțul Adventor Hotels, sunt cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria, unde conceptul de lifestyle și sănătate, precum și cel de includere a unor practici și tratamente ce țin de wellness și prevenție, sunt la loc de cinste.

Greenfield Hotel Golf & Spa Superior

Unul dintre locurile inedite, perfecte pentru relaxare este Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, o stațiune balneară atipică pentru că este atât de wellness, cât și golf.

Situat la 200 de kilometri de Budapesta, în Bükfürdő, inima regiunii termale din vestul Ungariei, renumită pentru izvoarele sale curative, hotelul Greenfield a trecut în ultimii ani prin mai multe renovări, căpătând un aspect cu totul și cu totul deosebit.

Înconjurat de 100 de hectare de terenuri de golf, hotelul o capacitate de 207 camere moderne care răspund nevoilor tuturor categoriilor de turiști.

Trebuie să menționăm faptul că centrul de spa și wellness le pune la dispoziția oaspeților aflați în căutarea relaxării numeroase tratamente de spa, dar și de răsfăț.

Centrul de spa și wellness din cadrul Greenfield Hotel Golf & Spa Superior cu o suprafață totală de 3.500 de metri pătrați de zonă proprie de wellness şi saună are printre altele două piscine interioare, o piscină pentru copii cu tobogan, două piscine cu apă termală o piscină exterioară, două saune finlandeze precum și o cameră cu sare.

Din primăvara anului trecut, reprezentanții hotelului le-au pus la dispoziția turiștilor Wellness exclusiv Spa&Harmony care include saună luminoasă, infra sauna, saună cu sare pentru terapie cu piatră, fântână de gheaţă, cameră cu sare, baie de aburi, cinema spa, cameră de soare, jacuzzi.

Apa termală de la Greenfield izvorăște de la o adâncime de 718 metri și are o temperatură de 38,5 grade Celsius. Deoarece conține sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor și hidrogen-carbonat apa de la Greenfield este potrivită pentru tulburări locomotorii, afecțiuni neurologice, pentru tratamente post traumatice, dar și pentru băi de relaxare musculară.

De asemenea, Greenfield Hotel Golf & Spa Superior îi așteaptă pe pasionații de golf să descopere noul centru de divertisment Chill&Fun care le va oferi o experiență unică, în orice sezon. Pe lângă golf, turiștii au posibilitatea ca în acest centru de divertisment să joace bowling, darts dau să facă pur și simplu, sport.

După tratamentele balneare, procedurile de la spa, dar și după sport, trebuie neapărat să treci să încerci mâncărurile și băuturile celor de la Greenfield pentru că sunt absolut delicioase. De la preparate tradiționale maghiare și până la cele mai sofisticate delicatese internaționale, restaurantele și terasele Greenfield Hotel Golf & Spa Superior îți vor transforma masa în cea mai fabuloasă experiență gastronomică pe care ai avut-o vreodată.

Hotelul Sirius

Un alt loc absolut superb și relaxant este hotelul Sirius, situat în regiunea West-Balaton, în Keszthely, pe malul lacului Balaton, la 190 de kilometri de Budapesta.

Acest hotel are o arhitectură deosebită ce îți va da o stare de liniște încă din momentul în care o să pășești în curtea sa. Cu o capacitate de cazare de 128 de camere, hotelul deține un centru spa ce are șapte piscine diferite, dar și zece saune în care vei beneficia de experiențe cu totul și cu totul inedite.

Pe lângă piscină și saună în centrul spa al hotelului Sirius poți să te bucuri de o varietate largă de tratamente speciale de răsfăț sau de înfrumusețare premium.

Hotelul Fagus Sopron Conference & Spa

Hotelul Fagus Sopron Conference & Spa care este situat chiar la de-a lungul graniței cu Austria, la doar 1 oră de mers cu mașina de Viena, în Sopron, un loc cu o bogată valoare istorică aflat în inima zonei Lővérek.

În urmă cu câțiva ani, Fagus Sopron Conference & Spa a trecut prin ample procese de renovare, iar în vara anului 2022 și-a redeschis porțile cu o fațadă complet nouă ce se potrivește de minune cu peisajul superb de care este înconjurat.

Fagus Sopron Conference & Spa este un hotel foarte modern care are o capacitate de cazare de 144 de camere elegante și extrem de relaxante.

Atunci când pășești pe poarta hotelului intri într-o lume exclusiv a spa-ului de înaltă calitate, unică în zonă. La centrul spa al hotelului Fagus te poți bucura de piscină pentru adulți, piscină pentru copii, locuri de aventură, dar și foarte multe saune. În plus, poți să optezi și pentru tratamentele de răsfăț și de înfrumusețare care sunt de cea mai înaltă calitate.

Cât despre gastronomie, hotelul Fagus Sopron Conference & Spa este un loc al experiențelor culinare pe care nu ar trebui să le ratezi.

Articol susținut de Adventor Hotels.

Citește și Tratament sau prevenție? Cum să îți îngrijești sănătatea în 2024. Locul magic aflat la numai câteva ore de Timișoara, unde îți vei găsi echilibrul între minte, corp și suflet

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?