Masca pentru păr restaurativă cu pătrunjel
Ingrediente de care aveți nevoie: 1 linguriță de vodcă sau coniac, 2 lingurițe de ulei de măsline, pătrunjel. Mărunțiți pătrunjelul după care amestecați-l cu vodcă și uleiul de măsline. Cu mixtura obținută, masați bine rădăcinile părului după care înveliți capul într-un prosop și mențineți așa pentru o oră. Spălați apoi părul cu apa călduță și un șampon ușor. La sfârșit, clătiți cu oțet de cidru și mere.
Masca pentru păr nutritivă cu gălbenuș de ou
Ingrediente de care aveți nevoie: 1 gălbenuș de ou și 1 cană de lapte. Bateți gălbenușul de ou pentru câteva minute după care adăugați laptele. Puteți adaugă și o jumătate de linguriță de sirop de trandafiri, dacă aveți așa ceva la îndemână. Aplicați soluția resultata pe tot părul, concetrandu-va în special pe capetele firelor. Lăsați masca să penetreze scalpul pentru 10-15 minute, după care spălați părul că de obicei.
Masca de păr cu miere, ulei de măsline și oțet
Ingrediente de care aveți nevoie: 2 lingurițe de miere pură de salcâm, 1 linguriță de ulei de maslinemasca de păr sau ulei de migdale, 1 linguriță de oțet de mere. Această soluție este recomandată chiar înainte de a va spăla părul. Amestecul rezultat din ingredientele enumerate mai sus va fi aplicat direct pe rădăcinile firelor de păr. Folosiți apoi un pieptene pentru a o distribui pe întreagă suprafața a părului, după care lăsați masca pentru cel puțin o oră înainte de a spăla capul. La final, după uscare, părul va fi strălucitor și mătăsos.
Citeşte mai mult pe lyla.ro.