Cum să slăbeşti câte o jumătate de kilogram pe zi cu ajutorul acestui tip de cafea

Oamenii de ştiinţă au descoperit o dietă minune, care te ajută să slăbeşti uşor şi rapid. Aceasta se bazează pe extractul de boabe de cafea verde. Boabele necoapte de cafea conțin substanțe care, în combinație cu cafeina stimulează arderea rapidă a grăsimilor și împiedică formarea de noi depozite grase.
Alina Costache
22 feb. 2016, 20:48
Cum să slăbeşti câte o jumătate de kilogram pe zi cu ajutorul acestui tip de cafea

Prin prăjire, boabele de cafea pierd acidul clorogenic, substanța minune care te ajută să slăbești rapid și sănătos. Acest acid stimulează arderea grăsimilor din organism, reduce absorbția de zahăr ; așadar scade și glicemia și poate împiedica formarea de noi depozite grase, potrivit doctorulzilei.ro.

Pe scurt, cafeaua verde (neprăjită) te ajută să slăbești rapid, dar previne și efectul de yo-yo pe care îl au destul de multe diete din ziua de astăzi.

Cafeaua verde reglează metabolismul, astfel contribuie simţitor la arderea grăsimilor şi, în timp, la eliminarea kilogramelor nedorite. De asemenea, aceasta inhibă aportul de glucoză în intestine şi reduce absorţia zahărului în organism. Indiferent de dieta pe care o urmezi sau de orele pe care le petreci în sala de sport, cafeaua verde este, se pare, un aliat incontestabil în menţinerea sănătăţii. Reducerea colesterolului, un alt beneficiu în urma consumului, aproape că elimină orice şansă de a dezvolta boli de inimă.

Ținută corect, dieta cu cafea verde te ajută să slăbești între 200 g și 500 g zilnic, dar să nu uiți că ai nevoie și de un stil de viață sănătos.

În fiecare zi trebuie să bei o ceașcă de cafea verde cu o jumătate de oră înainte de masă – preferabil dimineața sau la prânz și nu înainte de cină pentru că ai putea avea, apoi, probleme cu somnul. În primele zile s-ar putea să te simți ușor amețită, pentru că boabele verzi scad glicemia, însă organismul se obișnuiește rapid cu astfel de schimbări.

Atenție, însă, nu ține această dietă dacă suferi de boli cardiovasculare, hipertiroidie, boli intestinale, diabet, tulburări neurologice sau astfel de afecțiuni ori dacă ești însărcinată sau alăptezi. Cere părerea unui medic înainte să ții această dietă în cazul celor menționate mai sus!

Lăsând la o parte numeroasele beneficii pe care le are, trebuie precizat că aceasta nu poate înlocui un stil de viaţă sănătos, ci ajută la conturarea acestuia. Un stil de viaţa sănătos implică atât mese regulate, cei 2 litri de apa pe zi, mişcare măcar 30 de minute, dar şi starea de linişte sufletească, pace cu tine însuţi.

Citeşte şi Dieta cu cafea contribuie la o bună funcţionare a organismului

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?